Klanten zijn erg te spreken over de snelle, klantvriendelijke en oplossingsgerichte service bij vragen of problemen. De snelle levering wordt veelal gewaardeerd, net als de goede pasvorm van de bandjes. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig ervaren en het retourproces verloopt soepel en eenvoudig. Toch zijn er enkele klachten over vertraagde of onvolledige zendingen. Daarnaast zijn er opmerkingen over bandjes die niet altijd goed passen, doordat ze soms te groot of te klein zijn, en over wisselende kwaliteit van de bandjes.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsWatchbandjes-shop.nl
Het bandje is ok maar laat aangekomen
Het bandje is goed, mooi maar niet de beste kwaliteit. Het duurde wel lang voor het bij mij aankwam, veel langer dan op de website beloofd werd. Bijna 3 weken na de bestelling was het pas bij mij thuis.
Vanwege het warme weer deed de post er wat langer over. Bandjes zijn wederom fijn.
Goede kwaliteit en snel geleverd. Ook ruilen geen probleem. Kortom pretyig zaken doen.
prima bandje voor aan mijn Garmin
bandje snel ontvangen en past perfect aan mijn Garmin Venu. Heb het er nu 2 weken aan zitten en kwaliteit lijkt ook goed te zijn.
de volgende dag al geleverd!
De bestelde bandjes zijn de volgende dag al geleverd en blijven goed zitten. (Eerder bij een andere shop bestelde bandjes lieten los, bijna horloge kwijt.)
Top service!
Na mijn vorige review dat het bandje niet paste is er contact met me opgenomen en heb ik een nieuw bandje gekregen. Vermoedelijk was er iets mis met het bandje waardoor hij niet paste. Vandaag de nieuwe binnengekregen en deze past! Heel blij mee en een hele goede service!
Niet flexibel
Drie bandjes besteld voor de prijs van 2. 2 dagen later kreeg ik een mail dat 1bandje niet voorradig was. Ik mocht een andere uitkiezen. Maar er zat er geen bij die ik mooi vond. Ik stelde voor om dezelfde 33% korting te krijgen over de 2 bandjes die ik wel wilde hebben. Dit kon echt niet. Dus ik was teleurgesteld dat ik pas na 2. dagen te horen kreeg dat het bandje niet leverbaar was. Ze hadden zeker als tegemoetkoming mij de overige 2 bandjes met 33% korting moeten verkopen. Ik heb de bestelling geannuleerd en mijn geld teruggekregen.
Prima service.
Wat bandje zelf betreft: het pinnetje van de sluiting zit niet lekker vast en schiet er dus soms tussenuit.
Product is goed, en de prijs ook prima. Bezorgtijd had iets korter gekund wellicht. Met 6 werkdagen (8 kalenderdagen) wat aan de lange kant.
Het bandje was in het echt even goed als op de foto’s. Goeie kwaliteit, en een snelle levering.
Bandje niet aangekregen...
Bandje niet aangekregen.... Maar na het sturen van een mailtje is dit vlotjes opnieuw verzonden, waarvoor veel dank!
Mooi bandje voor goede prijs. Goed contact met klantenservice toen de verzending wat langer duurde dan verwacht.
Vlug geleverd en gratis verzending is de tweede keer dat ‘k er een bandje besteld heb voor mijn Samsung smart watch oké
2 producten besteld waarvan 1 niet aan de verwachtingen voldeed de andere was top kreeg binnen 1 dag mijn geld terug dus goede service
Mooie kwaliteit watch bandje
Erg blij met mijn oud roze watch bandje. Goede kwaliteit en snelle levering.
Aftersales is top. Eerste pakketje was na een week nog niet binnen, 2e verzending was er de volgende dag. Keurig opgevolgd, en dit lederen bandje was wat het beloofde te zijn. Geen kunststof achterkant, maar helemaal leer - precies wat we zochten!
Prima horloge bandjes en heel snel en keurig geleverd.
Gewoon doorgaan ,tis helemaal goed zoals jullie het doen
Snelle levering en leuke aanbiedingen. Een minpunt is dat de bandjes vrij groot zijn. Je moet er bijna altijd twee gaatjes bijmaken.
Mooie bandjes alleen blijft bij de garmin bandjes geen pinnetje bij te zitten datwas jammet gezien we er een kwijt zijn
Antwoord van Watchbandjes-shop.nl
Beste Debby,
Wat vervelend dat de pinnen niet goed blijven zitten. Ik zal zorgen dat je zo snel mogelijk een e-mail van ons ontvangt met een oplossing hiervoor!