Klanten zijn erg tevreden over de vriendelijke en adequate service, waarbij problemen snel worden opgelost. Ook de snelle levering wordt gewaardeerd. De kwaliteit en pasvorm van de bandjes krijgen veel lof, net als het eenvoudige bevestigen en wisselen ervan. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als scherp ervaren. Toch zijn er enkele punten van kritiek: sommige klanten ervaren vertraagde of foutieve bezorgingen. Daarnaast zijn er opmerkingen over bandjes die niet goed passen of waarvan de constructie en duurzaamheid tegenvallen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsWatchbandjes-shop.nl
Me leren bandjes was na 2x dragen stuk met ze gebeld en een prima oplossing gekregen en een goede service binnen een dag een nieuw bandje in huis
Heel tevreden over mijn aankoop. Er was een klein probleem, maar na contactname met de klantenservice, onmiddellijk opgelost.
Zo hoort een goede firma te werken.
Zeker een aanrader, ik weet het wel voor de toekomst.
Vlotte levering, stretch horlogebandje zit heerlijk. Knelt niet bij warmere polsen. Geen gaatjes afdrukken meer in je arm bij verplaatsen
Eerst duurde het mega lang om een beetje bandjes op te sturen.
Bij de levering bleek ik een bruin leren bandje te krijgen ipv het ecru dat ik besteld had (heb speciaal nog eens gekeken en op de foto is het ecru, bij de tekst staat taupe(!!)?? Heb nu dus nog altijd geen ecru bandje, maar durf het niet meer te bestellen.
Bij het blauwe siliconen bandje heb ik drie stukken gekregen - beetje verwarrend.
mvg
Doet wat het moet doen
Positief: snelheid van verzending. Elastiek lijkt prima in orde.
Negatief: de aansluiting op de kast is echt lelijk en goed zichtbaar door het contrast van de lichte metaalkleur
Nadat eerder een bandje in de verkeerde kleur was geleverd. Terug gestuurd alles goed afgehandeld( geld retour). Opnieuw ander bandje besteld. Nu alles goed gegaan. Heel tevreden over de afhandeling
Prima product. Duidelijke simpele bestelwijze en snel en netjes verzonden
De breedte van de bandjes in mm duidelijker vermelden bij de advertentie.
Goede ervaring
Altijd snel met verzenden, gaat prima en product ook goed en makkelijk aan je horloge te bevestigen en mooi kleurrijk
Mooi stevig horlogebandje. Niet te duur en snel geleverd. Top!
Goeie service en snelle reactie na levering die niet door kwam.
Mooie bandjes, snelle levering
Mooie bandjes, blijven goed zitten (heb ik helaas ook andere ervaringen mee) en volgende dag al geleverd!
Helaas werkte het product niet naar behoren, maar dit is meer dan goed afgehandeld 😊
Prima en degelijk bandje, wat erg fijn zit. En snelle levering.
Horlogebandje
Ik zocht een bepaald soort bandje, maar dat was er niet. Het eerste bandje paste niet bij mijn specifieke horloge. Het terugsturen ging probleemloos. Het tweede bandje paste wel, maar ik moet dus nog op zoek naar een ander bandje, omdat dit niet helemaal mijn wens is. De verzending was vlot.
De afhandeling en de goede service bij mijn bestelling.
De bandjes zijn heel gemakkelijk te verwisselen maar niet altijd even stevig
Mooi bandjes die ook goed blijven zitten aan de fitbit zelf. Blij mee
Overall tevreden
Snelle levering, mooi bandje. Kwaliteit veerstiftjes is minder. Deze zijn nu al twee keer verbogen en losgeschoten.
Snelle levering, brede voorraad, goede prijs kwaliteit verhouding, ik be blij met mijn bandje.