lordofthestrings.com- Logo - Reviews

240 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.440 reviews in totaal

lordofthestrings.com- Logo - Reviews

lordofthestrings.com

240 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.440 reviews in totaal

De reviews voor lordofthestrings.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de extreem snelle levering. Het ruime en gevarieerde assortiment wordt veelvuldig gewaardeerd. Ook worden de eerlijke en concurrerende prijzen als positief ervaren. De klantenservice wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Verder waarderen klanten de duidelijke communicatie, snelle reacties en updates over hun bestelling. Tot slot wordt het bestelproces en de website als eenvoudig, overzichtelijk en prettig ervaren.

Reviews voor lordofthestrings.com/nl

Five Star Service!!!!

Sorry I can't read Dutch, but I wanted to say that your on line service is fantastic! I ordered 4 sets of Savarez mandolin strings. They were not in sick when I ordered them, but you got them for me and sent them to me here in the UK so quickly... and kept me in touch by email. Five star service!!! Thank you so much !!!

Service met een hoofdletter!

Nadat ik een 5-snarig setje bassnaren van een gerenommeerd merk had besteld, en de volgende dag ook ontvangen, bleek de B-snaar niet goed te klinken. In overleg met Carl bleek toch dat ik de snaar niet helemaal correct gemonteerd had. Na wat puzzel- en zoekwerk door Carl kreeg ik geheel kosteloos een nieuwe B-snaar van hetzelfde merk toegestuurd. Dan mag Service met recht met een hoofdletter geschreven worden! Nogmaals dank hiervoor Carl!
CJ
Claus J.
Great buying experience. I needed these strings urgently before travelling and this special set was not in stock at German sellers. I was impressed by this very quick handling and shipping. My No. 1 shop from now on as I di not buy single sets only. Highly recommended.
Betrouwbaar, eerlijke prijzen, snelle levering en uitstekende service.

Mijn go-to shop voor snaren.

Mijn go-to shop voor snaren voor mijn Steinberger Bass. De extra dunne Rotosounds klinken fantastisch en deze shop heeft ze altijd op voorraad.
Eigenlijk heel normaal, zohet moet zijn. Alle producten daar aangeschaft waren en zijn altijd in goede conditie ook zoals het staat beschreven zo krijg je het. Tot nu toe, Top. En ik zou het zeker aanraden bij mijn muzikale bekenden. 👍🏼👍🏼👍🏼

As good as it can be!

Very quick shipment to Germany and everything was in stock. Great communication. As good as it can be!

Op maat en snel

Dat ik gemakkelijk precies de enkele snaar kon bestellen die ik nodig had, en dat het supersnel werd bezorgd

L.O.t.S. Een zeer sympathieke webshop!

L.O.t.S hebben een groot assortiment. Ik kan meestal vinden wat ik zoek. Verzendkosten zijn heel redelijk en het hele bestel proces werkt duidelijk en aangenaam. levering is zeer vlot. Kortom prima webshop.

Jeg er dansker og handler ved Lord of the strings. I recommend this company.

Jeg er dansker. God vejledning og gode strenge ved Lord of the strings. Har lige sat Fisoma western strenge på en ny guitar. Lyder fantastisk. I recommend. God guidance and kind people.
Het aanbod was het meest gunstig voor het betreffende artikel, dat inmiddels vrij zeldzaam is. Toch klinken gitaren vaak beter met deze snaren. De afbeelding is van een oudere verpakking, het product lijkt me hetzelfde.

Snelle levering is fijn, verpakking kan (moet) beter

Snelle levering is fijn. Het 10-pack was 'plat verpakt' in 2x5 sets snaren met los 10-pack doosje erbij. Hierdoor staken meerdere snaren uit de plastic verpakkingen waardoor ze niet meer luchtdicht zitten. Niet heel erg want ik gebruik ze snel, maar dit kan beter zou ik zeggen.
Snelle levering en goede prijs. Fijn dat ze D'addario Pro Steels hebben.

Niet voor niets Heer van de Snaren!

Zeer ruime keuze, eerlijke prijzen, goede service en duidelijke communicatie.
HV
Herman V.
Snelle respons en goede service met een prima gamma aan snaren.
Goede overzichtelijke website met groot gevarieerd aanbod aan snaren, tegen scherpe prijzen. Snelle levering.

Aanrader

Uitgebreid assortiment, actuele voorraad zichtbaar en een soepel bestelproces. Meer kan ik niet van een webwinkel vragen.
Top Materiaal ,en snelle Ontvangst , 100%
Het bestellingsproces was simpel en overzichtelijk en de bestelling werd snel geleverd.
Gewoon goed.