nimara.nl

86 reviews in totaal   85 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

nimara.nl heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, de scherpe prijzen en de hoge kwaliteit van de producten. De producten worden doorgaans zeer goed en netjes verpakt geleverd, wat schade voorkomt. Ook wordt de eenvoudige montage van de meubels als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. De klantenservice ontvangt vaak lof voor snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte reacties. Problemen zoals schade of onvolledige levering worden door de meeste klanten snel en netjes opgelost. Sommige klanten ervaren echter vertragingen bij de levering of vinden de communicatie hierover onduidelijk. Daarnaast zijn er enkele negatieve opmerkingen over de klantenservice, waarbij klanten slechte of geen communicatie melden. Ook zijn er incidenteel opmerkingen over de productkwaliteit.

Reviewsnimara.nl

Zeer tevreden over mijn aankoop bij Nimara! Ik heb hier akoestische panelen besteld en alles is perfect verlopen. De levering was binnen de aangegeven tijd, en de bezorging verliep zonder problemen. De panelen zelf zijn mooi afgewerkt, zien er stijlvol uit en voelen degelijk aan. De kwaliteit is echt top en ze geven onze ruimte direct een luxe uitstraling. Ik kan Nimara dan ook zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar mooie panelen.
Bestelling 43155 Tot nu toe zeer tevreden over de klantenservice, ik had namelijk zelf de fout gemaakt om een verkeerd huisnummer in te vullen ( ik ben aan het verhuizen)en heb de volgende dag gelijk een email gestuurd hierover, en met een paar minuten kreeg ik al het antwoord dat ze dit gingen veranderen. Daarnaast was er 1 meubelstuk die in week 27 leverbaar is, dus heb ik aangegeven dat ik dan mijn hele bestelling graag tegelijk wil ontvangen. Ook dit was gelijk doorgeven aan bezorgers. Over de artikelen kan ik dus nog niks schrijven, maar ik ben heel benieuwd naar mijn nieuwe inboedel. Ik ben heel positief dat de meubels dan ook gaan komen in week 27, en dat ze ook op het goede adres worden geleverd. Als men allemaal zo snel en vriendelijk werken als de klantenservice dan zou het leven een stuk prettiger zijn.

Stoelen zijn TOP !!!

Aantal jaar geleden heb ik al zeer mooie en kwalitatief goede eetkamerstoelen bij Nimara besteld vandaar dat ook dit keer mijn keuze wederom op dit bedrijf is gevallen. Recent heb ik 6x eetkamerstoel Jenna in de kleur zand besteld. Dit zijn mooie compacte stoeltjes met een luxe uitstraling, de stof heeft een mooie structuur. De stoeltjes zijn stevig en zitten heerlijk. Ook zijn de stoelpoten makkelijk te bevestigen en worden ze stevig verpakt verzonden. Kortom .. ik ben zo blij en tevreden met mijn aankoop dat ik een aantal weken geleden nóg 4 extra stoelen bij heb besteld. Mijn ervaring met Nimara is uitstekend !!!
Ordernummer NL41598 Nirmara heeft mij erg positief verrast. De bestelling werd snel geleverd en de producten waren zorgvuldig verpakt. Helaas bleek er bij levering sprake van transportschade aan de tafel, waarschijnlijk ontstaan tijdens het vervoer. Wat ik vooral waardeer, is hoe netjes en professioneel dit door Nirmara is afgehandeld. De klantenservice reageerde snel, dacht goed mee en kwam direct met een passende oplossing. Dat gaf veel vertrouwen. Daarnaast is de kwaliteit van het meubel zelf erg mooi en komt de uitstraling volledig overeen met de foto’s op de website. Ondanks de transportschade kijk ik daarom zeer positief terug op mijn ervaring. Goede service, mooie kwaliteit en een bedrijf dat verantwoordelijkheid neemt wanneer er iets misgaat. Zeker een aanrader

Nirmara heeft mij erg positief verrast. De bestelling werd snel geleverd en de producten waren zorgvuldig verpakt. Helaas bleek er bij levering sprake van transportschade aan de tafel, waarschijnlijk ontstaan tijdens het vervoer. Wat ik vooral waardeer, is hoe netjes en professioneel dit door Nirmara is afgehandeld. De klantenservice reageerde snel, dacht goed mee en kwam direct met een passende oplossing. Dat gaf veel vertrouwen. Daarnaast is de kwaliteit van het meubel zelf erg mooi en komt de uitstraling volledig overeen met de foto’s op de website. Ondanks de transportschade kijk ik daarom zeer positief terug op mijn ervaring. Goede service, mooie kwaliteit en een bedrijf dat verantwoordelijkheid neemt wanneer er iets misgaat. Zeker een aanrader.
Top service! We hebben een tafel en 4 stoelen besteld, deze was snel verzonden en daarmee ook ruim binnnen het aangegeven termijn in huis. Helaas zat er op één stoel een zwart vlekje, na kort en snel contact met de klantenservice geheel kosteloos een nieuw exemplaar mogen ontvangen nadat de oude retour was verzonden.
Ik heb een kledingkast besteld wat normaal ergens anders vanaf €290 kost. Hiervoor heb ik €180 voor betaald en binnen 1 week ontvangen. Ik ben er super blij mee dat ik het heb kunnen scoren voor deze prijs. Nog niet in elkaar gezet wegens verbouwing maar ik weet zeker dat het super uit gaat zien.

Zeer fijne eetstoelen!

De bestelde eetstoelen zien er in het echt nog leuker uit en zitten heerlijk! De levertijd vermeld op de website klopt niet geheel, mogelijk wel verstuurd maar uiteindelijk toch later aangekomen. Nu had ik dit al bij de recensies gelezen dus verder geen probleem en meegenomen in mijn verwachtingen.

Fantastisch

Ik heb eerst mijn eetkamer stoelen hier besteld en ik was zoo tevreden. Super mooi en makkelijk in elkaar te zetten. En nog mooier de prijs!!! Top kwaliteit voor een goede prijs. Ik heb ondertussen ook een eettafel besteld en er volgen zeker meer bestellingen

Goede prijs kwaliteit

De stoelen waren in perfecte staat geleverd. Enige nadeel is dat ze per 2 verzonden worden, dus 3 eetkamerstoelen bestellen kan niet. Voor de rest zitten de stoelen erg lekker en is het materiaal stevig. Zeker voor de prijs goede stoelen.
Perfect! 4 eetkamerstoelen besteld. Vanaf moment bestelling, de communicatie na bestelling tot aan de levering, top geregeld bij NIMARA! Nu snel op zoek naar een bijpassende tafel ;-)
Ik heb een goede ervaring gehad dankzij de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle, betrokken klantenservice. Bijna al mijn woonkamermeubels heb ik bij Nimara gekocht. Mijn vrienden vonden de meubels erg mooi en dankzij mij hebben zij ook kennisgemaakt met Nimara. Inmiddels hebben zij daar ook producten gekocht.

Lewis tafel

Heel blij met de eettafel die ik heb besteld bij Nimara! Mooie kwaliteit, stevig en precies zoals op de foto. Staat perfect in de kamer en was makkelijk in elkaar te zetten. Zeker een aanrader!”
Privéprofiel
De levering was snel en netjes. De krukken zijn mooi en niet duur. Enige is dat de zitting van de krukken iets naar voren hangen. Je glijdt er iets van af. Maar voor aan de barkeuken in de schuur zijn ze top! Stof is heel mooi!

Zorgvuldig

Het pakket was zorgvuldig ingepakt met twee stoeltjes die ik in elkaar kon zetten. Alle onderdelen, om de stoelen te monteren, waren apart en netjes in een zakje verpakt, zodat het er ook overzichtelijk uit zag. Met de gebruiksaanwijzing waren de stoeltjes snel gemonteerd en het was ook leuk om te doen. Twee mooie stoeltjes staan nu aan de tafel. Bedankt voor de goede service

Super blij!

Al meerdere keren bij Nimara besteld. Eettafel, eetkamerstoelen, dressoir. Allemaal super mooi voor een hele mooie prijs. Klantenservice reageert ook ontzettend snel en adequaat!

Tevreden

Snel een bevestiging van bestelling We hebben geen mail gehad dat ze onderweg waren dat zagen we via de post nl app dus dat zou beter kunnen Snelle levering
Ik ben superblij met mijn nieuwe bank! Hij ziet er precies zo uit als op de foto’s en was heel makkelijk in elkaar te zetten. De levering kwam iets later dan aangegeven op de website, maar nadat ik een mail stuurde kreeg ik snel een reactie en werd alles netjes opgelost. Uiteindelijk helemaal tevreden — de bank zit heerlijk en ik ben er echt blij mee.
Ik ben erg onder de indruk van mijn stoelen voor een hele mooie prijs!! Alles boven mijn verwachting. Het duurde ongeveer 1 week voordat de stoelen binnen waren ! :)

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.