toyacademy.nl

1.615 reviews in totaal   858 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelheid en stiptheid van de levering, het brede aanbod aan producten en de aantrekkelijke prijzen. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten meestal als goed of uitstekend ervaren. De duidelijke communicatie en regelmatige updates worden gewaardeerd. Ook ontvangt de klantenservice lof voor haar vriendelijkheid, snelle actie en oplossingsgerichtheid, waarbij problemen doorgaans snel en naar tevredenheid worden opgelost. Toch ervaren sommige klanten vertragingen of onduidelijke levertijden. Er zijn opmerkingen over hoge prijsstelling bij bepaalde producten en incidentele teleurstellingen of gebreken in de productkwaliteit. Daarnaast missen sommige klanten tijdige berichtgeving of vinden zij de verstrekte informatie soms onduidelijk.

Reviewstoyacademy.nl

Zo mooiiii en van héél goede kwaliteit, een echte aanrader…..

Onduidelijkheden goed opgelost

Bij bestelling was de levertijd van mijn grote bestelling onduidelijk en duurde langer dan verwacht. Contact over de betaling is in eerste instantie moeizaam verlopen en het duurde lang voordat er duidelijkheid was over het ontvangen van de betaling. Aangezien het om een groot bedrag gaat zorgt dit voor onzekerheid. Na de recensie prettig telefonisch contact gehad en is het snel in orde gemaakt.
Op de website stond ‘levering in 2 tot 4 werkdagen. Indien een pakket overgedragen is aan een bezorgdienst, kan er zeker ook op zaterdag geleverd worden. Uiteindelijk kreeg ik het pakket na een week! Dat vind ik mindere service.

Antwoord van toyacademy.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw review en dat u de moeite neemt om dit te delen. Ik begrijp heel goed dat u teleurgesteld bent wanneer een levering langer duurt dan verwacht — zeker als u uitgaat van onze vermelde levertijd van 2 tot 4 werkdagen. Ik zie dat uw bestelling op woensdagavond 1 april is geplaatst, vlak voor de Paasdagen. Rond deze periode liep de verzending helaas vertraging op doordat ons magazijn in Denemarken ligt en daar meerdere feestdagen vielen. Om klanten daarop voor te bereiden, hadden we dit ook duidelijk vermeld met een banner op onze website, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat wachten frustrerend is. Goede service vinden we ontzettend belangrijk, en we balen ervan dat dit bij u niet zo is overgekomen. Dank u wel voor uw eerlijke feedback — die helpt ons om dit in de toekomst nog duidelijker te communiceren. Met een vriendelijke groet Toyacademy
Makkelijk op de site zoeken en keurig op tijd geleverd.
Makkelijk te bestellen, relatief snel geleverd

Mooi cadeau en gelukkig op tijd binnen

Goed ingepakt en netjes bezorgd, ik vind alleen de bezorgtijd indicatie 2 tot 4 werkdagen erg onduidelijk en niet meer van deze tijd. Vandaag voor 16:00 besteld is morgen bezorgd is denk ik meer de norm. En de grote jongen bijvoorbeeld Coolblue en BOL hanteren 23:00.

Antwoord van toyacademy.nl

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling.Wat fijn om te horen, dat de verpakking en bezorging naar wens was. We begrijpen heel goed dat snelle levering belangrijk voor u is. Daar doen we ons uiterste best voor en blijven kijken hoe we het nóg beter kunnen doen. We zijn geen Coolblue of Bol, maar een gepassioneerd en groeiend klein bedrijf dat met veel plezier educatief speelgoed aanbiedt. Omdat we Deense roots hebben, werken we vanuit één centraal magazijn in Denemarken voor al onze webshops. Daardoor is onze levertijd 2 tot 4 werkdagen. We verzenden bestellingen meestal op de eerstvolgende werkdag, soms zelfs dezelfde dag. Daarna neemt PostNord, DPD of GLS het over en dat duurt normaal gesproken nog 1 tot 3 werkdagen. Met vriendelijke groet Klantenservice Toyacademy
Autootjes zijn zeer geliefd op de kinderafdelingen. Op 19 maart autootjes besteld en nog steeds niet geleverd.
Missende artikel werd direct nagezonden.
Makkelijk bestellen, leuke producten

Joyk pop

Voor iemand met alzheimer die zich alleen voelde ontroostbaar is, was dit de beste aankoop. Ze zei nu slaap ik niet meer alleen, ze deed er zelfs neuzeneus mee. Echt mooi om te zien.
J B
Joyce B.
Veel keus en snelle bezorging. Goede kwaliteit speelgoed
Mooie materialen!&
Snelle afhandeling

Uitstekend product en levering

Op tijd geleverd en prima product ontvangen. Mijn kleindochter komt zo om haar roze 'grote' step oftewel scooter te ontvangen als verjaardagscadeau voor haar 4e verjaardag.
Mooie kwaliteit en snel geleverd. Over de prijs valt te redetwisten, ik kan me voorstellen dat niet iedereen zich dit kan veroorloven.

Goede klantenservice!

Pakketje voor Sinterklaas is kwijtgeraakt. Dat kan natuurlijk gebeuren. De klantenservice heeft direct met spoed binnen een uur nieuwe order verzonden en deze was precies op tijd. Heel erg blij mee, het zijn mooie kwalitatieve spullen!
Snelle verzending, fijne klantenservice aan de telefoon
Goede prijs en snelle levering.
Het is een cadeautje, maar zag er goed uit, heb er dus zelf niets mee gedaan

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.