Reviews voor tvoutlet.tv
Bestelling tv duurde erg lang, uiteindelijk wel opgelost door een ander te bestellen.
Na aantal mailtjes heb ik mijn product goed ontvangen. Zowel de kwaliteit als de service was goed. En de mailtjes werden goed afgehandeld.
Goed geregeld, scherpe prijs. Bestelling had iets vertraging maar ik werd perfect op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Snelle reactie per mail
Na een paar dagen te hebben gewacht, gemaild. Ik had niet gezien dat er een verzendtermijn van 6 werkdagen was. Daarna keurig antwoord gehad en bestelling ontvangen
Prima webwinkel
Ik lees negatieve ervaringen, maar heb daar zelf geen last van gehad. Prima service, prima product, prima levering... ik heb niets te klagen.
Goedkoopste en service meer dan normaal
Service is meer dan normaal. Een barst in de tv werd binnen enkele dagen goedgemaakt door een nieuwe.
Tv was de goedkoopste bij TV Outlet.
Wat een slechte service!!!!
Heb begin april een tv besteld en betaald. Zou 2-3 wkn gaan duren. Ok, geen probleem. Echter na 4 wkn maar eens gevraagd hoe en wat. Zou nog wel 2 wkn kunnen duren, want er zou iets niet goed gegaan zijn met mijn bestelling..?? Gevraagd om mij op de hoogte te houden. Echter na wederom weken gewacht te hebben en geen reactie gehad, maar weer een mail gestuurd. Wederom een vaag antwoord in de trant van “onze leverancier kan momenteel niet leveren, wij zoeken een andere”, aub nog even geduld. Heb toen een ultimatum gesteld van nog eens 3 wkn, maar wederom niets gehoord. Begin juli uiteindelijk de bestelling maar geannuleerd en verzocht om terugbetaling. Het is inmiddels augustus en we zijn al weer 3 mailtjes over de terugbetaling verder, maar nog geen geld gezien. Ben er nu helemaal klaar mee en heb de zaak bij mijn rechtsbijstand neergelegd.
Zeer slecht/ pas op
24 augustus bestelling gedaan en nog steeds niet ontvangen. Steeds is er iets aan de hand: vertraging in hun magazijn, vertraging bij koerier, koerier is het pakket kwijt, product is niet meer leverbaar, voorstel voor een nieuw product gekregen en hetzelfde verhaal begint weer opnieuw. Telefonisch niet bereikbaar, via mail krijg je redelijk snel een antwoord, alleen hier heb je niks aan. Nu mijn bestelling geannuleerd, ben benieuwd of ik mijn geld terug krijg. Zal nooit meer bij hun bestellen.
Kan ik ook minder dan 1 ster geven?
Kan ik ook minder dan 1 ster geven.
Wij als bedrijf wachten ondertussen al 5 maanden op de de retournering van onze betaling na annulering omdat het product niet leverbaar is.
We krijgen wel steeds snel een reactie, met allerlei excuses en we moeten steeds opnieuw de gegevens doorgeven. Heel irritant! Kost te veel tijd en het enige dat we vragen is geld terug, voor een product dat nooit geleverd is. Wat is daar nu zo moeilijk aan!!! Slechte service verdient helemaal geen ster.
Waarschuwing: Oplichters! Geen geld terug!
Op 26-05 bestelling geplaatst voor de Switch 2. Ik heb echter niks ontvangen, en nadat ik mijn bestelling heb geannuleerd en mijn geld heb teruggevraagd, heb ik niks ontvangen.
We zijn nu een maand verder en ik heb zojuist een incassobedrijf ingeschakeld, in de hoop mijn geld terug te krijgen.
Negatieve recensies op trustpilot rapporteren ze, in de hoop zo negatieve ervaringen uit de lucht te halen. Dan post ik het maar hier, opnieuw.
Goede shop veel artikelen Ipone besteld voor mijn vrouw
prima geleverd en verpakt volgende maand koop ik ook een nieuwe samsung Frans
Oplichters!
Ik heb hier een televisie besteld en betaald. De levering daarvan duurde te lang. Toen heb ik mijn bestelling geannuleerd. Die annulering is bevestigd door TvOutlet. Maar mijn geld (799 euro) heb ik nog steeds niet terug ontvangen. Dit duurt nu al meer dan 3 maanden. Niets daar bestellen. Het zijn oplichters!
top firma!
Zeer tevreden van bestelling tot aan klantenservice , Zeer verrassend ! Zou zeggen keep up the good work !
Vieze vuile oplichters zijn het aan op begin nog telefonisch bereikbaar waar ze je door sturen naar email dan beloven ze je een ander product of een upgrading voor dezelfde prijs en extra garantie na 4 weken niet meer bereikbaar geen email meer terug krijgen geen geld terug blijf hier weg mensen ik had ook beter eerst de reviews gelezen
OPLICHTERIJ!!!!
Begin september een tv gekocht. De verzenddatum is 3 keer verzet, tot op heden nog geen tv ontvangen. We hebben aangegeven niet meer te willen wachten en een terugbetaling willen, nu wordt nergens op gereageerd. Fucking idioten. De politie wordt ingeschakeld.
Galaxy watch besteld en werd snel geleverd. Klantenservice was ook super! Tot de volgende!
Echt een aanrader me product was netjes, schoon en in een goeie staat gekomen zeker van hier bestellen
Goede Website
Website zit goed in elkaar, tevens erg overzichtelijk. Kortom erg fijn om deze website te bezoeken.
Het is een slecht bedrijf wat niet normaal communiceren
Mijn zoon heeft na 2 keer betalen geannuleerd. En wordt beloof het terug te betalen. Maar er komt niks. Ja mail dat de rest betaald moet worden. Wij gaan niet betalen. En dan maar een incassobureau inschakelen. Heel jammer dat dit gebeurt tegenwoordig. Ze beloven van alles maar gebeurt niks.
Onbetrouwbaar beter iets meer betalen dan opgelicht worden.
Afspraken nakomen
Op tijd leveren
Geen valse beloften maken
Eerlijk handelen
Producten leveren
Betalingen retourneren
Niet bedriegen.
In de foto zie he hoeveel email verkeer er al is geweest en hoeveel beloften ze maken zonder enig resultaat.
Hoe reviewss werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere beoordelingsplatforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.