www.vanlier.nl

731 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden763 reviews in totaal

www.vanlier.nl

731 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden763 reviews in totaal

De reviews voor www.vanlier.nl zijn constant positief. Klanten waarderen de hoge en duurzame kwaliteit van de schoenen en zijn positief over de uitstekende pasvorm, vooral bij brede of moeilijke voeten. De snelle, correcte en goed verpakte levering wordt vaak geprezen. Ook het retourproces wordt als gemakkelijk en snel ervaren. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk omschreven, met waardering voor extra's en klantgerichtheid. Daarnaast wordt de website als duidelijk, gebruiksvriendelijk en informatief beoordeeld, met eenvoudige bestel- en filtermogelijkheden. Toch melden sommige klanten een achteruitgang of productiefouten bij de schoenen. Er zijn opmerkingen over inconsistentie in pasvorm tussen verschillende modellen. Af en toe ervaren klanten vertraging of problemen bij de levering, en bij enkele gevallen zijn er klachten over het retourproces, met name rond terugbetalingen. Ook zijn er bij uitzonderingen klachten over de klantenservice.

Reviews voor vanlier.nl

Fijne schoenen, gebruiksvriendelijke website, snelle levering en regelmatig mooie aanbiedingen

Mooie, duurzame schoenen met perfecte pasvorm tegen een uitstekende prijs. Ik draag al vele jaren met veel plezier Van Lier !
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Gert-Jan, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team

Op en top schoenen!

Op en top mooie schoenen, na 10 jaar nog nooit teleurgesteld geweest! Ik geniet er elke dag van!
Schoenen besteld voor mijn man, die meestal VanLier schoenen draagt. Een grote fles parfum cadeau gekregen en deze ruikt me toch lekker. Heel erg bedankt voor deze attentie
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Marga, bedankt voor je review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. We wensen je man veel loopplezier met zijn VANLIER-schoenen! Groetjes, het VANLIER team
Snelle levering van juiste product. Retourmethodiek is prima, je voelt gelijk dat het in orde komt en restitutie zal plaatsvinden.
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Lisa, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team

Goed, voldoet aan alle verwachtingen

Snelle website. Duidelijk of de maat op voorraad is. Snelle verzending en het meest belangrijk: de schoenen zijn top !
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Remko, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
Ik draag al ruim 40 jaar schoenen van Van Lier, topkwaliteit en ik hoop dat Van Lier nog lang mag blijven bestaan.
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Jos, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team

Schoenen

Bestelling doen. Correspondentie duidelijk Gratis verzenden en gratis retour als het product niet bevalt.
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Maria, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
RH
René H.
Prachtige schoenen. Verzenden retourneren en terugbetalen snel em efficiënt. Houden zo! Daar wordt jullie klant heel blij van!
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team

Op een Van Lier loop je met plezier.

Ik vind de door mij gekozen sneakers TOP. Voetbed pasvorm, allemaal naar mijn zin. Mss om te complementeren: de Van Lier eau de toilette ook aankopen.
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Ala, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met jouw aankoop, en hopen je snel nogmaals te kunnen helpen! Groetjes, Team VANLIER
RK
Richard K.
Enschede

Snelle levering en mooi assortiment

Snelle levering, geen verzendkosten en eenvoudig retour. Leuk assortiment voor goede prijs/kwaliteit verhouding
Antwoord van www.vanlier.nl
De website is gebruiks vriendelijk, duidelijk met goede fotos en informatie. Levering in uitstekende verpakking. Ga zo door!!

Mooie schoenen.

Prima website, gemakkelijk te bestellen, prompte levering, goede prijs-kwaliteitverhouding en natuurlijk mooie schoenen!
Antwoord van www.vanlier.nl
Fijne, goed passende (voldoende breed) schoenen voor een redelijke (actie) prijs!
het beste zijn de afbeeldingen en de omschrijving voor de maten van je voeten nog een toevoeging maken voor de loop eigenschappen en slijtvastheid .
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi, bedankt voor je review! Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met jouw aankoop, en hopen je snel nogmaals te kunnen helpen! Groetjes, Team VANLIER

Onweerstaanbare SALE

Om de zoveel tijd koop ik Van Lier schoene in de Sale. Modieus en kwalitatief zeer goed.

Had de Porte vino een gelaagd…

Had de Porte vino ineens een gelaagd rubber hak met de pasvorm perfect van van Lieren, top tocH.
Antwoord van www.vanlier.nl

Snelle levering en kwaliteit!

Snelle levering en schoenen van kwaliteit, We konden niet kiezen, dus beide paren gehouden.
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Jolanda, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
Fijne communicatie over de status van de bestelling en de schoenen zijn van top kwaliteit! Ze zitten erg fijn, zelfs na een lange dag.
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Felix, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
MO
Marloes O.
Goede pasvorm, mooie aanbieding en snelle kosteloze levering. Evt retourneren ook kosteloos
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Marloes, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team