www.vanlier.nl

731 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden763 reviews in totaal

www.vanlier.nl

731 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden763 reviews in totaal

De reviews voor www.vanlier.nl zijn constant positief. Klanten waarderen de hoge en duurzame kwaliteit van de schoenen en zijn positief over de uitstekende pasvorm, vooral bij brede of moeilijke voeten. De snelle, correcte en goed verpakte levering wordt vaak geprezen. Ook het retourproces wordt als gemakkelijk en snel ervaren. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk omschreven, met waardering voor extra's en klantgerichtheid. Daarnaast wordt de website als duidelijk, gebruiksvriendelijk en informatief beoordeeld, met eenvoudige bestel- en filtermogelijkheden. Toch melden sommige klanten een achteruitgang of productiefouten bij de schoenen. Er zijn opmerkingen over inconsistentie in pasvorm tussen verschillende modellen. Af en toe ervaren klanten vertraging of problemen bij de levering, en bij enkele gevallen zijn er klachten over het retourproces, met name rond terugbetalingen. Ook zijn er bij uitzonderingen klachten over de klantenservice.

Reviews voor vanlier.nl

Snel geleverd, mooie mocassins helaas te smal en makkelijk retour gestuurd!
MH
Michael H.

Schoenen retour

Voor de 2e keer dezelfde schoenen besteld. Zijn heel snel geleverd. 1e paar was licht beschadigd en retour gestuurd. Had men moeten zien bij het inpakken. Duurde 9 dagen voordat ik mijn geld terug had. Dat doen andere bedrijven beter... Het zijn wel schitterende schoenen !!!
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Michael, dank je wel voor je review en je eerlijke feedback! We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Je opmerking nemen we zeker mee – we willen blijven verbeteren. Hopelijk zien we je snel weer terug!
Mijn bestelling in goede orde ontvangen. Gezien de berichten die onlangs verschenen zijn neigen ernaar dat ik me zorgen moet gaan maken over de onderneming. Dochter CEO vertrokken. Dat is m.i. niet voor niks. Ook berichtgeving in de media geven hiertoe aanleiding.
FS
Ferdinand S.
Snelle en onbeschadigde levering. Uitstekend kwaliteitsproduct. Zeer tevreden.
Prima service, snelle levering, uitstekende kwaliteit, leuke aanbiedingen.

Retour bij klacht is niet goed

Bestelproces is goed. Helaas moest product worden geruild wegens slecht kwaliteit stikwerk. Dat kan alleen door retour en opnieuw bestellen + betalen !!Dat is geen klantvriendelijke oplossing
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Jack, Dank je wel voor je review en je eerlijke feedback! We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Je opmerking nemen we zeker mee – we willen blijven verbeteren. Hopelijk zien we je snel weer terug!
Prachtige kwaliteitsschoenen. Hoogwaardig afgewerkt én stijlvol design!
Ik heb onlangs twee paar schoenen gekocht in de outlet.Het zijn prachtige schoenen, de kwaliteit straalt ervan af.
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Hans, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
WB
Wim B.

De Van Lier kwaliteit

Prachtige schoen met de echte Van Lier kwaliteit met de perfecte pasvorm. Snelle levering. Top!
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
Ik draag altijd Van Lier Sneakers. Altijd goede ervaring. Voor mij zijn er geen betere. 👍
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Luc, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
GL
Girard L.
Mooie schoen als de kwailitwit hetzelfde is als min “van Lier” schoenen gaan ze lang mee, en de service was snel , top
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi, Wat leuk dat je jouw ervaring deelt met ons. Wij zijn bij om te horen dat je tevreden bent met de service, en hopen je snel nogmaals te kunnen helpen! Groetjes, Team VAN LIER
GS
G.J. S.
Heel goed , goede begeleiding bij retour zending , goede terug koppeling in mails .
Antwoord van www.vanlier.nl
Kwaliteit van de schoenen en goede service. Op tijd geleverd! Koop doorgaans schoenen bij van Lier via internet.
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Eric, bedankt voor je review! Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met jouw aankoop, en hopen je snel nogmaals te kunnen helpen! Groetjes, Team VANLIER
Beschrijving product op webshop is uitstekend. Je weet wat je koopt!

Goed gevoel

Uitstekende website-perfect product-snelle levering kortom, ben zeer content
Antwoord van www.vanlier.nl
Perfecte kwaliteit prijsverhouding. Alles in no time verstuurd.
Uitstekende WEB-shop met mooie aanbiedingen en retourneren van schoenen die niet goed passen, geen probleem, alles wordt netjes opgelost!
Antwoord van www.vanlier.nl
Beste klant, Wat leuk dat je jouw ervaring deelt met ons. Wij zijn bij om te horen dat je tevreden bent met de service, en hopen je snel nogmaals te kunnen helpen! Groetjes, Team VAN LIER
Goede pasvorm, de zolen slijten wel relatief snel en zou wel graag veters los willen kunnen bij bestellen.
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Erik, bedankt voor je review! Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met jouw aankoop, en hopen je snel nogmaals te kunnen helpen! Groetjes, Team VANLIER

Perfecte service!

Goede prijs, snelle levering, goed verpakt, kortom méér dan tevreden, perfecte service!
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Ron, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
Snelle verzending hele goede kwaliteit en zeer pasvorm