De reviews voor www.vanlier.nl zijn constant positief. Klanten waarderen de hoge en duurzame kwaliteit van de schoenen en zijn positief over de uitstekende pasvorm, vooral bij brede of moeilijke voeten. De snelle, correcte en goed verpakte levering wordt vaak geprezen. Ook het retourproces wordt als gemakkelijk en snel ervaren. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk omschreven, met waardering voor extra's en klantgerichtheid. Daarnaast wordt de website als duidelijk, gebruiksvriendelijk en informatief beoordeeld, met eenvoudige bestel- en filtermogelijkheden.
Toch melden sommige klanten een achteruitgang of productiefouten bij de schoenen. Er zijn opmerkingen over inconsistentie in pasvorm tussen verschillende modellen. Af en toe ervaren klanten vertraging of problemen bij de levering, en bij enkele gevallen zijn er klachten over het retourproces, met name rond terugbetalingen. Ook zijn er bij uitzonderingen klachten over de klantenservice.
Reviews voor vanlier.nl
Alles verliep zoals aangegeven
Makkelijk bestellen, duidelijke info over het verzorgen van het product en een snelle levering l.
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
Retourneren gaat perfect.
De bestelde schoenen waren te smal. Teruggestuurd en 2 dagen later geld terug.
Antwoord van www.vanlier.nl
Mooie aanbieding voor super schoenen met fijne afwerking.
Snelle levering scherp geprijsd
Snelle levering, heel scherp geprijsd en goede begrijpelijke schriftelijke onderhoudsadviezen
Antwoord van www.vanlier.nl
ik koop regel matig in sale schoenen . maat is altijd zelfde en goed dus. zowel nette schoen als vrije tijds schoen.
Antwoord van www.vanlier.nl
snelle service, retourgave zonder probleem en super snel geregeld.
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Rob, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Groetjes, Het VANLIER team
De schoenen van van Lier zitten altijd goed en lopen lekker.
Snelle en correcte levering. Retourproces is ook gemakkelijk.
Top kwaliteit aan correcte prijzen en zeer klantvriendelijke webshop
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Bart, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
Snelle afhandeling van retourzending.
En een goede bezorging.
Top schoenen ,ik ben een outlet klant ,zelfs dan goede service
Goeie service , en vriendelijk .
Heel goed geholpen.
Prachtige schoenen
Snelle levering. Zeer goed passende schoenen die heerlijk zitten, lopen en staan.
Antwoord van www.vanlier.nl
Snel geleverd en product voldoet aan de beschrijving.
jullie komen je bestelling vlot na , en jullie verkopen mooie schoenen voor een neten prys
Al jaren geen twijfel over kwaliteit en pasvorm.
Van Lier schoenen blijven ook een duurzaam produkt
Antwoord van www.vanlier.nl
Julie zijn failliet dus het doet er niet meer toe
Fijne sneakers goed loopcomfort maatvast.
Jammer dat ze er niet meer zijn.
Hoe reviewss werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere beoordelingsplatforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.