De reviews voor www.vanlier.nl zijn constant positief. Klanten waarderen de hoge en duurzame kwaliteit van de schoenen en zijn positief over de uitstekende pasvorm, vooral bij brede of moeilijke voeten. De snelle, correcte en goed verpakte levering wordt vaak geprezen. Ook het retourproces wordt als gemakkelijk en snel ervaren. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk omschreven, met waardering voor extra's en klantgerichtheid. Daarnaast wordt de website als duidelijk, gebruiksvriendelijk en informatief beoordeeld, met eenvoudige bestel- en filtermogelijkheden.
Toch melden sommige klanten een achteruitgang of productiefouten bij de schoenen. Er zijn opmerkingen over inconsistentie in pasvorm tussen verschillende modellen. Af en toe ervaren klanten vertraging of problemen bij de levering, en bij enkele gevallen zijn er klachten over het retourproces, met name rond terugbetalingen. Ook zijn er bij uitzonderingen klachten over de klantenservice.
Reviews voor vanlier.nl
Prachtige schoenen mooie kleurencombinatie van leer met nubuck een hele goede pasvorm
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Eveline en Leo, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
Hetgeen besteld was binnen enkele dagen prima ontvangen
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
Schoen die altijd lekker en goed zit
Leuke schoenen met een mooie korting.
Top kwaliteit en het geld dat je ervoor betaald waard. En nog mooi ook 😀
Antwoord van www.vanlier.nl
Goede kwaliteit en mooi afgewerkt
Prachtige schoenen, keurig verpakt.
Hoop dat jullie nog lang blijven.
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Ineke, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
Supersnelle levering van mooie sneakers
Het zijn gewoon fijne schoenen, op tijd geleverd, ik heb hgeen klagen.
Antwoord van www.vanlier.nl
Mooie fijne schoenen en supersnelle kosteloze levering.
Antwoord van www.vanlier.nl
Snelle afhandeling en geleverde kwaliteit
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Joop, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
Mooie webshop, kwalitatief goede schoenen. Behulpzame klantenservice en snelle verzending!
Mooie schoenen.
Mooie schoenen voor een lage prijs.
Degelijk en mooi afgewerkt.
Handig en makkelijk terugsturen als de maat niet past.
Antwoord van www.vanlier.nl
Hi Arne, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
Hoe reviewss werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere beoordelingsplatforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.