Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen. De prijzen worden als scherp en voordelig ervaren, wat bijdraagt aan de tevredenheid. Ook waarderen klanten dat de bestellingen netjes en goed verpakt worden geleverd. De website wordt omschreven als duidelijk, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken. Daarnaast zijn klanten positief over de bereikbaarheid en behulpzaamheid van de klantenservice.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsvoordeliginslaan.nl
Is terug in orde
zeer snelle levering
Duidelijk en het bedrijf heeft zich aan de afspraak gehouden. Snel geleverd.
Antwoord van voordeliginslaan.nl
Dankjewel voor je review! Altijd fijn als een bestelling snel en netjes aankomt.
Een goede ervaring en mooi ingepakt
Antwoord van voordeliginslaan.nl
Bedankt voor het delen van uw ervaring en fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Snelle levering en goed verpakt
Antwoord van voordeliginslaan.nl
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze levering!
Supersnel geleverd en producten van uitstekende kwaliteit. Dankjewel hiervoor. Jullie webshop is een aanrader!
Antwoord van voordeliginslaan.nl
Wat een leuke review! Fijn dat u onze webshop aanraadt, dat waarderen we echt!
Super snelle levering, goed verpakt, top.
Antwoord van voordeliginslaan.nl
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service!
Bedankt voor uw positieve review!
Niet duur. Snelle levering. Netjes verpakt.
Super snelle levering 😍allen maar in 1 dag ! Super fijn bedankt
Antwoord van voordeliginslaan.nl
Top dat alles goed is geleverd! We doen ons best om het zo vlot mogelijk te laten verlopen.
Alles volgens belofte / afspraak
Antwoord van voordeliginslaan.nl
Fijn dat u zo tevreden bent! Bedankt.
Bedankt voor uw positieve review!
Correcte levering van betaalde goederen, die volledig conform de aanbieding zijn.
Antwoord van voordeliginslaan.nl
Bedankt voor de complimenten, dat waarderen we!
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.