Certificaat voor budgetplant.nl

No. X08B358281D54F51BEEC067DB81D662E6
 

Geldig vanaf
10-06-2016
Geldig tot
09-06-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor budgetplant.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 148 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 214 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Levering keurig optijd
4.50
Uitstekend

Je moet eerst de hele winkel door naar de kassa om een bon op te halen. Daar verwijzen ze je naar een andere lokatie aan de ventweg. Daar naar toe gereden maar niemand te zien. Na een poosje wachten eindelijk een persoon welke opzoek gaat naar de bestelling. Deze handelde de zaak netjes af. Waarom geen bel om je te melden?
3.00
Redelijk

Website behoeft nog verbetering, bij bestelling geen link ontvangen, waardoor geen bevestiging van order.
Omslachtige procedure bij zelf afhalen.
4.00
Goed

Op tijd geleverd volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Levering precies op aangegeven dag. Plant voldeed aan verwachting, maar had iets geleden onder transport/verpakking. Plant is gepoot en nu afwachten wat hij doet.
4.67
Uitstekend

geen klachten.
4.67
Uitstekend

Prima bedrijf prima planten prima service
Echt een aanrader
4.33
Goed

Geen levering tot aan de voordeur jammer genoeg,
duidelijk kwaliteitsverschil tussen de planten
3.33
Redelijk

budgetplant.nl antwoordt: 19-04-2017
Hartelijk dank voor uw melding. Vervelend dat de grote vrachtwagen niet bij uw huis kon komen. Wilt u de groei goed in de gaten houden? Mochten er problemen ontstaan, mail ons dan een aantal foto's. Dan zullen we dit uiteraard oplossen.

Prima zeker een aanrader
5.00
Uitstekend

Prima planten en gratis advies van de vakman
4.00
Goed

Prima product.
Levering op tijd,chauffeur belde,dat hij er aan kwam.
5.00
Uitstekend

Makkelijk bestellen, goede prijs en mooie kwaliteit. Ook de bezorging was zorgvuldig, met een chauffeur die precies liet weten wanneer hij aankwam.
5.00
Uitstekend

keurig verpakt. Planten gezet. Top geregeld
4.00
Goed

Perfect budget plant kon het wel leveren maar stond er zelf niet achter dus belde de firma op om een ander soort te leveren perfect
5.00
Uitstekend

Planten zijn keurig volgens afspraak geleverd. Nu nog afwachten hoe de planten aanslaan.
4.00
Goed

Alles prima verlopen.
4.67
Uitstekend

goede service
4.00
Goed

alles goed gegaan. chauffeur heeft zelf nog gebeld. top geregeld en goede gezonde planten
5.00
Uitstekend

Mooi op tijd geleverd, goede prijs en goed product.
5.00
Uitstekend

Mooie planten, prima levering, exact volgens afspraak
5.00
Uitstekend

alles prima
4.67
Uitstekend

Toen ik de planten uitpakte lag alles door elkaar en planten zagen er niet fris uit.
3.00
Redelijk

budgetplant.nl antwoordt: 14-04-2017
Hartelijk dank voor uw melding dat de planten niet geleverd zijn volgens uw verwachting. Heeft u toevallig een foto gemaakt toen ze geleverd zijn? Zo ja, wilt u deze foto mailen? Als dit niet het geval is en er ontstaan in de toekomst problemen met de planten, horen wij dit graag.

mooie producten en een stipte levering
4.00
Goed

Alles gegaan zoals verwacht
4.67
Uitstekend

Ik had het als prettig ervaren wanneer ik bericht had ontvangen dat mijn bestelling inderdaad geleverd en aanwezig was. Omdat ik 25km verderop woon vond ik het nodig om nu eerst te bellen om deze bevestiging te krijgen voordat ik misscgien voor niks zou rijden.
Mijn bestelling was aanwezig dus daarover geen klacht
4.33
Goed

budgetplant.nl antwoordt: 14-04-2017
Hartelijk dank voor uw melding dat u geen bevestiging om af te halen heeft ontvangen. Deze bevestiging is inderdaad niet gemaild. Onze excuses hiervoor.

Planten waren liggend op elkaar gestapeld in een te kleine doos verpakt. Kwamen er gekreukeld uit
3.33
Redelijk

budgetplant.nl antwoordt: 14-04-2017
Hartelijk dank voor uw melding dat de planten niet geleverd zijn volgens uw verwachting. Heeft u toevallig een foto gemaakt toen ze geleverd zijn? Zo ja, wilt u deze foto mailen? Als dit niet het geval is en er ontstaan in de toekomst problemen met de planten, horen wij dit graag.

Keurige planten, snelle levering en een goede communicatie aan de telefoon.
4.00
Goed

planten zijn goed aangekomen, zien er ook goed uit
nu nog even afwachten hoe ze aanslaan
4.67
Uitstekend

Snelle levering, goed be wortelde planten, 8.5
5.00
Uitstekend

Prima verpakt. Alleen de aflevering was een week later afgesproken en toen was het lastig met het in ontvangst nemen, jammer.
4.67
Uitstekend

De bestelde struiken zijn perfect geleverd, alleen jammer dat er van Budgetplant geen order bevestiging via de mail krijgen.
4.67
Uitstekend

budgetplant.nl antwoordt: 14-04-2017
Hartelijk dank voor uw melding dat u geen bevestiging heeft ontvangen. Er zijn inderdaad problemen geweest met het mailen van bevestigingen vanuit onze webshop. Dit probleem is nu verholpen. Mocht u een volgende keer weer geen bevestiging ontvangen in uw mailbox? Mail of bel ons. U ontvangt alsnog uw bevestiging en u helpt ons onze website te verbeteren.

Gewoon netjes geleverd
4.00
Goed

levering netjes volgens afspraak en de chauffeur belde een half uur voor aankomst . Mooie planten met goede wortels . uitstekend
5.00
Uitstekend

Levering in goede orde en op tijd ontvangen. De planten zijn in goede conditie aangekomen en de service was goed. Pakket netjes binnen gezet. Score 4 op 5.
4.00
Goed

Alles is perfect geleverd. Nu afwachten.
5.00
Uitstekend

Een heel goede service en mooie kwalitatieve plantjes.. Bedankt
5.00
Uitstekend

Levering correct. Nu afwachten als de bomen gaan groeien.
4.00
Goed

Je bent altijd bang dat de planten tegenvallen; dat ze ieler zijn dan je verwacht of dat ze er gewoon niet goed verzorgt uit zien (eerder meegemaakt met ander internetsite). Zeker omdat ik hier de helft betaalde voor wat een struik op een andere site vroeg was ik hier wel huiverig voor. Nou dat was onterecht Ze zien er heel mooi vol uit, exact zoals ik hoopte. Dus zeer aan te raden.
5.00
Uitstekend

Planten keurig op de afgesproken dag geleverd. In de webshop staat dat de planten 20 a 25 cm zouden zijn dit is echter niet het geval eerder 10 a 15 cm. Voor de rest afwachten hoe de planten aan gaan slaan.
4.67
Uitstekend

budgetplant.nl antwoordt: 14-04-2017
Hartelijk dank voor de melding dat de planten kleiner uitvallen dan u besteld heeft. Het blijft een natuurproduct, welke vers vanuit de kweker bij u geleverd wordt. De maten kunnen dus iets afwijken, maar dit is wel groot verschil. Onze excuses hiervoor. Heeft u een foto gemaakt en kunt u deze mailen? Mochten er in de toekomst problemen ontstaan met de planten horen wij dit graag.

Goed advies en goede service bij het afhalen van de bomen
5.00
Uitstekend

budgetplant.nl

budgetplant.nl werd op 10-06-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Landweerweg 12
5915pc Venlo
Nederland
sales@budgetplant.nl
budgetplant.nl

Winkel-exploitant
Tuinplantencentrum Jacobs B.V.
Landweerweg 12
5915pc Venlo
Nederland
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. Uit deze beoordelingen wordt dagelijks de score berekend. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met budgetplant.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.