budgetplant.nl
Beoordelingen:

95 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.467 beoordelingen in totaal  

3,89
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 jun. 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
budgetplant.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prijs is goed. Prijs kwaliteit weet ik nog niet, maar de planten zagen er netjes uit. Wel een groot nadeel is de eindeloze rij bij het afrekenen. Trek daar zomaar 15 minuten of meer voor uit. Levering waren we minder gelukkig mee. We konden geen voorkeursdag opgeven, toen werd er een tijd gemeld de avond tevoren. Wij vanalles geregeld met werk. 5 minuten voor de betreffende tijd werd de levertijd ineens met een halve dag verschoven. We moesten dus vanalles regelen met iemand uit de buurt die open kon doen of zelf alsnog een halve dag extra vrij nemen. Wel alles netjes geleverd en binnen in de garage gezet, maar we waren niet echt happy met de communicatie vooraf. En ook jammer dat als je 700 euro besteed je toch nog verzending moet betalen. Was leuk geweest als ze dat niet hadden gerekend.

de meest kritische beoordeling

31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Slechte communicatie. Bericht van levering ontvangen. Geen levering. Daarna bleek (na vraag van mijn kant) dat eea niet meer wordt verzonden ivm warme weer. Maar krijg ik wel weer een mail dat eea voor verzending is klaar gemaakt. Vreselijk onduidelijk en allee communicatie na vraag mijnerzijds. Hier valt zeker winst op te behalen. Als het weer niet meer goed is, prima om niet te verzenden, maar laat dit bijtijds weten! Ik had me al suf gegraven voor de aanplant na levering van de 100 bestelde en betaalde stuks. Ik hoop dat de terugbetaling beter verloopt.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor budgetplant.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Website is goed, onduidelijke levertijden

Website is goed, maar 10 dagen na bestelling nog geen info over levertijd. De vraag om de beoordeling is er eerder dan de planten ;-).
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betrokkenheid
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
FW
Franka W.
Roelofarendsveen
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling niet geleverd, slechte communicatie, slecht bereikbaar

De bestelde artikelen (die op voorraad zouden zijn) konden niet meer worden geleverd. Dat hoorde ik pas toen ik na 2 weken na heel veel moeite (chatbox, mail, diverse telefonische pogingen) contact met ze had gekregen. Inmiddels kon ik de gewenste artikelen (uitverkoop Kerst) ook nergens anders meer bestellen.
Beoordeling melden
JK
Jan K.
Steenwijk
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

🏆

Prijs, kwaliteit, snelle levering top.
Beoordeling melden
Antwoord van budgetplant.nl
10 jan. 2024
Dag Jan, Wat goed om te lezen hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Lisa
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed geholpen en zeer snel geleverd
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slecht, milieuonvriendelijk, duur. Het adres is onleesbaar dus niet thuisbezorgd, maar afhalen in het centrum van de stad met drukte, parkeergeld en ver van huis. Dat is geen thuisbezorgen!! Bovendien hebben jullie handelingskosten niet vooraf zichtbaar bekend gemaakt. 18,95 euro voor 50 gram doosje. Bovendien in een doos van 30liter, zie foto's ONMILIEUVRIENDELIJK BEDRIJF.
Beoordeling melden
Antwoord van budgetplant.nl
8 feb. 2024
Goedemiddag, Wat jammer om te lezen dat u een negatieve review heeft achtergelaten. Terugkomende hierop is er in deze doos verstuurd daar er op dat moment geen kleinere dozen meer leverbaar waren. Deze hebben wij helaas te laat ontvangen. Het ades hoeft niet leesbaar te zijn vanaf de sticker, de verzendsticker (de barcode) geeft u adres voor DPD aan. Waar dit mis is gegaan ligt buiten ons, zodra het pakket bij ons depot vertrekt hebben wij geen invloed meer op de levering. Daarnaast klopt het dat het totaalbedrag 18.95 euro was. Het doosje kerstverlichting kost 5.99 in de uitverkoop en onze verzendkosten bedragen altijd 12.95 ongeacht de grootte van de zending. Met bloeiende groet, Lisa
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling geplaatst na contact krijg je ineens te horen product is niet op voorraad.......

Bestelling geplaatst en na 7 dagen contact gezocht want nog steeds niks ontvangen.... Na dus zelf contact gezocht te hebben krijg ik na enige dagen te horen dat het product niet op voorraad is, geen nette excuses of oplossing aanbieden.....
Beoordeling melden
Antwoord van budgetplant.nl
10 jan. 2024
Goedemiddag, Wat jammer om te lezen dat u ons negatief beoordeeld. Mijn collega heeft per mailcontact aangegeven dat er helaas enkel nog een showmodel beschikbaar was waardoor de voorraad op 1 bleef staan. Om die reden heeft u dan ook de bestelling kunnen plaatsen. Hierbij is tevens excuses vermeld uiteraard en de terugbetaling direct in gang gezet. Het spijt ons te lezen dat dit niet voldoende was. Met vriendelijke groet, Lisa
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verpakking was slecht van de verlichting zag er oud en gebruikt uit. Verlichting deed het wel maar bestellen doe ik daar niks meer. Ik vertrouw deze webshop niet meer.
Beoordeling melden
Antwoord van budgetplant.nl
10 jan. 2024
Goedemorgen, Onze excuses hiervoor. Wij hebben helaas geen contact gehad via onze klantenservice zo te zien, dan hadden we dit kunnen bespreken. Dit product had zo niet afgestuurd mogen worden daar de doos inderdaad beschadigd lijkt. De verlichting is altijd nieuw, wij gaan contact opnemen met onze verpakkingsafdeling daar hier iets mis lijkt te zijn gegaan, daar zijn wij allerminst blij mee. Nogmaals onze excuses hiervoor. Met bloeiende groet, Lisa
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikelen bleken niet op voorraad. Order werd eenzijdig geannuleerd door budgetplant.
Beoordeling melden
Antwoord van budgetplant.nl
29 dec. 2023
Beste, u bent per email geïnformeerd over het ontbreken van de producten in onze voorraad. Wij kunnen niet uitleveren wat er niet meer is en willen om die reden dat een klant zo snel mogelijk zijn of haar terugbetaling ontvangt. Met bloeiende groet, Lisa
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Afhalen niet duidelijk aangegeven!

Afhalen is aangegeven met bordjes staat vermeld bij de bestelling maar die zijn nergens te zien op de locatie. Vervolgens op goed geluk bij een poort op modderig terrein locatie gevonden!
Beoordeling melden
1 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel blij met mijn aankoop helaas ging huisnummer fout,Werd netjes gecorrigeerd zodat het toch op mijn thuisadres verscheen.
Beoordeling melden
5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede planten
Beoordeling melden
27 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling gedaan. En netjes een mail gekregen dat deze bij de bezorgservice was aan gekomen en de volgende dag bezorgt zou worden. Toen kreeg ik 2 dagen later een bericht dat de bestelling geannuleerd was en ik me geld terug kreeg. Vond het een beetje raar dat het pakketje eerst al onder weg is en dan opeens geannuleerd wordt.
Beoordeling melden
Antwoord van budgetplant.nl
29 dec. 2023
Goedemiddag, U ontvangt deze mail omdat het pakket wordt aangemeld binnen een geautomatiseerd systeem. Wanneer blijkt dat het artikel toch niet voorradig is annuleren wij deze aanmelding. Het artikel was hiermee nog niet onderweg. Nogmaals onze excuses hiervoor. Met bloeiende groet, Lisa
15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet ontvangen wat ik besteld had, erg jammer, mijn kleindochter had zich erg verheugd op de eenhoornkerstballen
Beoordeling melden
Antwoord van budgetplant.nl
29 dec. 2023
Beste, Het artikel bleek zoals uitgelegd per mail niet voorradig. Om deze reden heeft u het artikel niet kunnen ontvangen en hebben wij direct de terugbetaling in gang gezet. Met bloeiende groet, Lisa
11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Niks leverbaar

Ik had van alles besteld. Ik kreeg na een week bericht dat er niks leverbaar was, dus is m’n geld terug gestort.
Beoordeling melden
Antwoord van budgetplant.nl
29 dec. 2023
Goedemiddag, Dit komt helaas af en toe voor met kerstartikelen aan het einde van het seizoen. Wanneer dit het geval is zorgen wij direct voor de terugbetaling. Met bloeiende groet, Lisa
6 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Na mijn bestelling niets meer vernomen…

Na mijn bewertung werd direct gereageerd. Duidelijk werd dat de bestelling en het verzoek om een review te schrijven niet synchroon lopen. Na mijn bestelling niets meer vernomen behalve uw verzoek om een waardering te geven. Bestelling is ook nog niet bezorgd.
Beoordeling melden