Certificaat voor budgetplant.nl

No. X08B358281D54F51BEEC067DB81D662E6
 

Geldig vanaf
10-06-2016
Geldig tot
09-06-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor budgetplant.nl



Goed

4.44/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 235 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 449 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
25-04-2018
In de gestuurde mail stond dat bij levering van de producten contact gezocht zou worden. Is niet gebeurd.
Het afhandelen van de bestelling in een loods waar vrachtwagens en heftrucks af en aan rijden is potentieel gevaarlijk en de afhandeling is omslachtig.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
25-04-2018
Doordat de eerste keer de bestelling niet geleverd kon worden, moest ik 2x vrij nemen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
25-04-2018
Correcte levering. 9
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
24-04-2018
Uitstekend geholpen en goed meegedacht; chapeau
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
23-04-2018
Mooie planten voor een mooie prijs. De service is ook perfect
Heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
23-04-2018
alles goed ontvangen alleen lagen mijn bloemen door elkaar in de doos
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
28-03-2018
23-04-2018
goede behandeling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
23-04-2018
Levering was een paar dagen vertraagd, maar verder ben ik zeer tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
22-04-2018
levering zelfs dag eerder dan planning, na telefonisch overleg. Planten netjes op pallets achterom gereden tot de plek waar ze moeten komen. Top Service
Telefonisch contact prima, vriendelijke medewerkers. Prijs - kwaliteit is top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
21-04-2018
Op moment dat het geleverd zou worden mail ontvangen dat niet aan levering voldaan kan worden. Bestelling geannuleerd, nog geen geld terug ontvangen
1.00
Slecht

budgetplant.nl antwoordt: 23-04-2018
Hartelijk dank voor de melding. Als u geannuleerd heeft, moet u natuurlijk uw geld retour ontvangen. Ik zie dat we nog geen definitieve annulering gehad hebben (mail is niet aangekomen). We gaan het vandaag verwerken en ontvangt u uw geld terug.

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
19-04-2018
Perfect bedrijf klantvriendelijk
Goede planten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
18-04-2018
de levering was door toedoen van 3e niet optijd geleverd.
kwam over het weekeind pas aan en zeer laat op de dag ( begin van de avond )
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
18-04-2018
Nette afhandeling en complete levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
17-04-2018
Goede stevige doos. De planten waren allemaal op hun kant gelegd, waardoor sommige uit het potje waren gevallen.

Misschien handiger om om de planten per stuk een plastic zakje te doen, zodat ze compacter blijven. En eerst een laag planten in de doos, en dan een bescherming, daarna weer een laag planten.

Ze staan nu in de tuin te acclimatiseren; hoe ze het gaan doen is afwachten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
16-04-2018
Echt geweldig allemaal. Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
16-04-2018
Prima advies om wortelgoed te nemen. Snelle en correcte levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
16-04-2018
8, prima levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
16-04-2018
Uhgfd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
16-04-2018
Snelle levering en precies wat we besteld hadden, prima kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
16-04-2018
Prima...
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
14-04-2018
Levering uitgesteld door leverancier en alhoewel ze een procedure hebben van enkele dagen om iets te verzenden ons pas in de late namiddag verwittigd van niet levering volgende dag. Hierdoor ging 1 dag verlof verloren en moet er nog een extra verlofdag genomen. Op onze opmerking tot compensatie werd totaal naast de kwestie en met voor ons niet nuttige argumenten geantwoord. Jammer dure planten zo
1.67
Matig

budgetplant.nl antwoordt: 16-04-2018
Hartelijk dank voor uw bericht. In de late namiddag was het inderdaad voor ons pas zichtbaar wat we uw planten niet binnengekregen hadden. We betreuren dit ten zeerste. De enige mogelijkheid was u aan te bieden de opdracht te annuleren of alsnog te leveren met DPD.

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
31-03-2018
10-04-2018
Vlotte en nette aflevering en goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
10-04-2018
Chauffeur belt 15-30min voor levering en vriendelijk met geode service .
Levering volgens de geboekte dag, kan het aanraden om via budgetplant aan te kopen.

Robert- Rockanje
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
26-03-2018
09-04-2018
Levering helaas niet op de afgesproken dag.
De geleverde planten haalden niet de beloofde hoogte van 50/60cm, maar werden geleverd met een gemiddelde hoogte van 40cm.
De planten zien er wel gezond uit.
3.33
Redelijk

budgetplant.nl antwoordt: 16-04-2018
Hartelijk dank voor uw bericht. Het is uiteraard niet de bedoeling te kleine planten te leveren. Dus wilt u ons a.u.b. een e-mail sturen met foto's van de planten en een meetlat ernaast? Bij voorbaat dank.

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
09-04-2018
We hebben niet alles ontvangen.
Hierover gebeld nu komt de rest later.
3.33
Redelijk

budgetplant.nl antwoordt: 16-04-2018
Bedankt voor de melding. Uiteraard leveren wij wat u niet ontvangen heeft.

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
28-03-2018
09-04-2018
Keurig geholpen. Gezonde beukenhaagjes besteld, met mooie wortels. Zelf opgehaald. Het afrekenen was wat omslachtig, ik moest eerst de hele winkel door naar de kassa om vervolgens met de betaalde bestelbon achter het pand de bestelling af te halen. Maar het werkte prima. Eigenlijk best wel tevreden. Dank je wel
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
09-04-2018
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
08-04-2018
Alles volgens afspraak geregeld Keurig materiaal; vlotte bediening.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
28-03-2018
08-04-2018
Gewoon goed
Prima service...ik had geen mail ontvangen op de afhaaldatum dat mijn producten klaar stonden.Telefonisch contact gehad.. vriendelijke medewerkers en het " probleempje" was zo opgelost.Bij het afhalen kreeg ik nog advies hoe het product te verzorgen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
24-03-2018
03-04-2018
Prima product en levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
21-03-2018
03-04-2018
super in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
21-03-2018
03-04-2018
Planten zien er goed uit bij levering. Even afwachten of ze ook allemaal aankomen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
25-03-2018
03-04-2018
Mooie planten, netjes verpakt. Ook de levering op de afgesproken tijd. Kortom zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
22-03-2018
03-04-2018
De planten kwamen volledig uitgedroogd en geknakt aan. Nooit meer bestel ik hier. Zonde van het geld
1.00
Slecht

budgetplant.nl antwoordt: 05-04-2018
Hartelijk dank voor uw bericht. Heeft u een foto gemaakt? Kunt u deze mailen? Dan kunnen we hier naar kijken voor u. Voor ons is het belangrijk te weten hoe planten bij u aankomen. Het zijn tenslotte levende goederen. Zo kunnen we zelf en evt. met de transporteur kijken hoe we het beter kunnen verpakken en vervoeren. U heeft sowieso recht op 3 mnd aangroeigarantie (als planten niet gaan groeien).

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
23-03-2018
03-04-2018
Planten kwamen zeer slecht geleverd aan. Allemaal uit de doosjes en los in de doos.
1.00
Slecht

budgetplant.nl antwoordt: 05-04-2018
Hartelijk dank voor uw bericht. Bij iedere levering bekijken we hoe we de planten het beste kunnen verpakken. Maar helaas hebben wij niet veel invloed op het transport. Heeft u een foto gemaakt? Dan kunnen we zelf kijken wat wij kunnen verbeteren en evt. met de transporteur bekijken. Geef de planten even de tijd om te gaan groeien. Als dit niet gebeurd, neem dan contact met ons op.

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
21-03-2018
03-04-2018
Goed rekening gehouden met levering. Info klantvriendelijk, telefoon klantvriendelijk. Planten goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
23-03-2018
03-04-2018
Pakket oké, nu afwachten of de planten goed gaan groeien in de toekomst
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-04-2018
Besteldatum
21-03-2018
02-04-2018
snelle levering, goed product, service prima, zeer tevreden ,zal hier vaker aankopen doen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2018
Besteldatum
11-03-2018
01-04-2018
Makkelijke site, prettig om een vaste afspraak voor levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-03-2018
Besteldatum
03-03-2018
31-03-2018
De ligusters kwamen met flinke kluit en zien er goed uit. Hopelijk staan ze binnenkort in volle bloei.
5.00
Uitstekend

budgetplant.nl

budgetplant.nl werd op 10-06-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Landweerweg 12 A
5915pc Venlo
Nederland
sales@budgetplant.nl
budgetplant.nl
Winkel-exploitant
Tuinplantencentrum Jacobs B.V.
Landweerweg 12 A
5915pc Venlo
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met budgetplant.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.