budgetplant.nlReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 jun. 2016
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
budgetplant.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij budgetplant.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 10 jun. 2016

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor budgetplant.nl

215 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.389 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

9 jul. 2022
Wir haben unseren Garten neu gestaltet .Dank der guten Beratung und der 1 a Qualität der Bäume und Pflanzen von Bugetplant sind wir super zufrieden.Die Lieferungen erfolgten alle zeitnah und super pünktlich .Allen Mitarbeiter ein Herzlichen Dank fuer die Beratung, Bestellung,und Lieferung. Auch bei Fragen bzgl.der Pflanzen zu einem spaeteren Zeitpunkt wurde uns kompetent geholfen. Besonders hervorheben möchten wir Paul, Viet und Eva. LG Claire und Guido Ebert

de meest kritische beoordeling

10 aug. 2022
Alle bestelde producten bleken uiteindelijk niet op voorraad. Al vonden ze dat zelf moeilijk te begrijpen, er kwamen namelijk 6 mailtjes dat de producten wel verzonden waren. Als je besteld, bereid je dan voor op: - weinig tot geen voorraad - heel veel mails (12 stuks voor 1 bestelling, veelal dubbel) - ongevraagde nieuwsbrief ondanks dat het vinkje uitgezet was. (Let op, staat automatisch aan!) - slechte communicatie (ook tussen medewerkers onderling, zo lijkt het)

Beoordelingen voor budgetplant.nl

Het aanbod en de complete super kennis en advies van de medewerker over het gezochte product.
Antwoord van budgetplant.nl
Goedemorgen, Bedankt voor de mooie review. Wat fijn dat je blij bent met het advies! Wij wensen je veel plezier van de novita planten. Met bloeiende groet, Lisanne
Snelle levering, mooie struiken, goede prijs kwaliteit verhouding.
Communicatie is onvoldoende. Geen mail ontvangen van de bestelling
Antwoord van budgetplant.nl
Goedemorgen meneer, Wij hebben nog kort telefonisch contact gehad. De afhaalbevestigingsmail is op tijd verstuurd vanuit ons systeem. Het kan zo zijn dat deze in de spam box of ongewenste mail terecht komt. Wij wensen u veel plezier van de meidoorn. Met bloeiende groet, Lisanne
Snelle verzending voor een mooie prijs bezorging voor de deur.
Goede communicatie en mooie producten
Mooie planten, goede levering
4 mrt. 2023
Wij zijn zeertevreden 👍👍 Top
8 mrt. 2023
Bedankt voor uw review! Wij wensen u veel plezier van de Rode Meidoorn. Met bloeiende groet, Lisa
Mooie potten
8 mrt. 2023
6 mrt. 2023
3 mrt. 2023
11 mrt. 2023
Product niet bezorgd op de afgesproken tijd.dus niet ontvangen . Ben niet mobiel om het ergens op te moeten gaan halen
12 mrt. 2023
Beste meneer Jacobs, U heeft een pot besteld via Bol.com die voor 10-03 geleverd zou moeten worden. De pot is op 09-03 geleverd via de pakketservice van DPD waarvan u een track & trace mail heeft ontvangen. Deze is tevens geleverd op uw aangegeven leveradres. Hoe kunnen wij u verder helpen? Wij horen het graag via service@budgetplant.nl Met bloeiende groet, Lisanne
20 feb. 2023
11 feb. 2023
10 feb. 2023
Minder prettige ervaring. In plaats van de bestelde planten - die budgetplant was vergeten te bestellen bij de groothandel - werd ik geacht akkoord te gaan met een niet bestelde variant. Deze heb ik geweigerd en mij is wel toegezegd dat de bestelde variant alsnog geleverd zal worden. Daar ga ik ook van uit.
27 feb. 2023
Goedemiddag, Het klopt inderdaad dat er iets mis is gegaan bij de bestelling van de door u bestelde planten. Mijn collega's hebben hierbij een alternatief klaargezet maar dit niet aan onze klantenservice doorgegeven wat normaal wel het geval is. In dat geval hadden we u een foto gestuurd met de vraag of deze veel grotere planten ook in orde waren. Onze excuses hiervoor. Met bloeiende groet, Lisanne