bodylab.nl- Logo - Beoordelingen

bodylab.nl
Beoordelingen:

738 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.770 beoordelingen in totaal  

4,09
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie producten en snelle levering. Het enige is wel, ik heb nu 2x een mail gestuurd naar de klanten service met een vraag over m’n bestelling alleen hier nooit reactie op gekregen.

Meest relevante negatieve beoordeling

30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel te veel mails. Soms duurt een bestelling 14 dagen eer ze geleverd w. Soms 1 week. Soms binnen de paar dagen. De korting voor vrienden werkt niet.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bodylab.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Redelijk snelle levering en produkt verpakt. Ik ga ervanuit dat de eiwit zelfs ook van goede kwaliteit is.
Beoordeling melden
TB
Tessa B.
Zwolle
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima artikel en snelle bezorging! Alleen wel laten weten wanneer het artikel bezorgd wordt !
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, prijs / kwaliteit ok

Snelle levering, prima producten. Werking producten nog niet vast kunne stellen
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles kwam op tijd bij mij aan. Redelijke prijzen met korting. Bedankt
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het duurde een week voor ik de bestelling ontving. Best wel lang dus.
Beoordeling melden
Antwoord van bodylab.nl
30 apr 2024
Beste klant, Wij willen ons oprecht bij u verontschuldigen voor de vertraging van uw bestelling. We begrijpen dat het wachten op uw bestelling frustrerend kan zijn en we betreuren de ongemakken die hierdoor zijn ontstaan ten zeerste. De vertraging werd veroorzaakt door een onverwacht hoge vraag naar onze producten en problemen met onze transportdiensten. Ondanks onze inspanningen om de situatie aan te pakken, hebben we helaas niet de gebruikelijke efficiëntie bereikt bij de verwerking en levering van uw bestelling. Wees gerust dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u aankomt. We hebben extra maatregelen genomen om knelpunten te minimaliseren en ervoor te zorgen dat toekomstige bestellingen tijdig worden verwerkt. We waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie. Neem alstublieft rechtstreeks contact met ons op als u verdere vragen heeft of ondersteuning nodig heeft. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en we verzekeren u dat we hard werken om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Daar ik uit tijdperk telraam kom, geen idee. Sterkte in succes.
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles verliep zoals gepland en de producten zijn heerlijk.
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer correcte afhandeling, snel, zeer goede klantservice
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nothing for now. Everything was in order and good price
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, en antwoorden op mijn vragen.
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen en goed en snel geleverd
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hebben goede producten en leuke aanbiedingen
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, goed verpakt, scherpe prijzen
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie aanbiedingen en snelle verzending
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie en snelle levering
Beoordeling melden
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lange wachttijd voor levering 1 week
Beoordeling melden
Antwoord van bodylab.nl
21 mei 2024
Geachte klant, We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging van uw bestelling. We begrijpen dat wachten op uw bestelling frustrerend kan zijn en we betreuren het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt ten zeerste. De vertraging is veroorzaakt door een onverwacht grote vraag naar onze producten en problemen met onze transportbedrijven. Ondanks onze inspanningen om de situatie onder controle te houden, hebben we helaas niet onze gebruikelijke efficiëntie kunnen bereiken bij het verwerken en leveren van je bestelling. Wees ervan verzekerd dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je bestelling je zo snel mogelijk bereikt. We hebben extra maatregelen genomen om knelpunten tot een minimum te beperken en ervoor te zorgen dat toekomstige bestellingen tijdig worden verwerkt. We waarderen je geduld en begrip in deze zaak. Neem direct contact met ons op als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en we verzekeren je dat we er hard aan werken om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
EF
Eva F.
ekeren
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede producten. Heel lekker
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product en op tijd geleverd.
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbaar en snel geleverd!
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
duitsland is goedkoper
Beoordeling melden