bodylab.nl
Beoordelingen:

667 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.465 beoordelingen in totaal  

3,95
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 jul. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bodylab.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

de meest kritische beoordeling

19 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bodylab.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het deksel van de doos was kapot. Gevolg veel eiwit poeder in de kartonnen doos. Mogelijk beschadigd geraakt tijdens de verzending. Had beter verpakt kunnen worden.
Beoordeling melden
Antwoord van bodylab.nl
29 jan. 2024
Beste klant, Het spijt ons zeer dat de bestelde goederen beschadigd bij u zijn aangekomen. Natuurlijk zorgen we onmiddellijk voor compensatie, maar we hebben nog wel een foto van het beschadigde artikel nodig. We danken u bij voorbaat voor uw medewerking en beloven het probleem spoedig op te lossen!
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling anderhalf week geleden geplaatst nog steeds geen bezorging. Was op voorraad stond er. Jammer
Beoordeling melden
Antwoord van bodylab.nl
2 feb. 2024
Lieber Kunde, liebe Kundin, laut der Sendungsverfolgung liegt Ihr Paket bereits seit dem 27.01. abholbereit. Bitte prüfen Sie den von uns gesendeten Tracking-Link. Viele Dank!
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling geplaatst op 5 februari en 10 dagen later nog steeds geen levering :-(
Beoordeling melden
Antwoord van bodylab.nl
10 dagen geleden
Beste klant, Bedankt voor uw bericht! Onze klantenservice zal contact met u opnemen en een oplossing voor het probleem vinden. Dank u wel!
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Zeer goede kwaliteit, verzending te lang

Zeer goede kwaliteit. Alleen de verzending, meer dan 1 week moeten wachten.
Beoordeling melden
Antwoord van bodylab.nl
5 dagen geleden
Geachte klant, Vergeef ons alstublieft voor het ongemak. De vertraging in de levering was te wijten aan de toegenomen vraag in de afgelopen dagen en weken. Onze excuses hiervoor. We hopen dat u tevreden bent met de artikelen. Veel plezier ermee. Hartelijk dank!
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Spullen sturen met een houdbaarheidsdatum die nog niet verstreken is...
Beoordeling melden
Antwoord van bodylab.nl
5 dagen geleden
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw bericht! Onze klantenservice heeft hierover al contact met u opgenomen en helpt u graag verder.
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slecht bezorgd en mailen worden niet gewaardeerd
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product niet ontvangen. Ze hadden het niet eens
Beoordeling melden
Antwoord van bodylab.nl
10 dagen geleden
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw feedback. Helaas was levering niet mogelijk omdat de leverancier ons de gewenste artikelen niet kon leveren. Als gevolg daarvan waren er geen goederen meer op voorraad. Onze excuses voor het ongemak! Uw aankoopbedrag is uiteraard al teruggestort. Hartelijk dank!
12 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie producten en snelle levering. Het enige is wel, ik heb nu 2x een mail gestuurd naar de klanten service met een vraag over m’n bestelling alleen hier nooit reactie op gekregen.
Beoordeling melden
HD
H. D.
Hoogvliet Rotterrrrrrrrdam
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Altijd leuke acties , aanbiedingen en goede merken .

Altijd leuke acties en aanbiedingen en goede merken en producten en alles altijd netjes op tijd geleverd .
Beoordeling melden
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verpakking is niet stevig genoeg voor het gewicht dat werd verzonden. De doos kwam volledig dichtgetaped door de vervoerder aan omdat deze helemaal kapot gegaan was en de pakken amandelmelk er uit waren gevallen. Hierdoor is de verpakking van de melk ook verzwakt en helaas lastig te openen omdat het karton niet meer de originele vorm heeft.
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Slecht verpakt

De bestelling is altijd correct en binnen een acceptabele termijn geleverd. Het jammere is dat nog geen enkele bestelling heb ontvangen zonder schade. Er zijn altijd deuken in de blikjes en de verpakking is gescheurd alsof ermee gegooid is.
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het zijn lekkere producten van bodylab en ze helpen echt ook. Vooral die pannenkoeken zijn super lekker je proeft echt de banaan er door, - puntje is dat het sneller mag geleverd worden.
Beoordeling melden
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Je merkt met dit product dat het effect heeft op je lichaam. Vandaar dat ik extra heb betseld.
Beoordeling melden
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima eiwitten. Smaak strawberry valt wel wat tegen. Smaakt naar kauwgomballen
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellingen sneller bezorgen. Een paar dagen kan tegenwoordig niet meer.
Beoordeling melden
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fast delivery, easy access to payment, clear description of products, 👍
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bodylab heeft betaalbare supplementen, verzending duurt een paar dagen.
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima levering

Levering niet super snel maar verder wel helemaal perfect
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon goed

Regelmatig acties, makkelijk bestellen en op tijd in huis
Beoordeling melden