Brandfield- Logo - Beoordelingen

Brandfield

2.478 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden34.125 beoordelingen in totaal

3 dec. 2022
Op zoek naar een mooie Sieradendoos ontdekte ik de, mij allang bekende, Pandorra serie. Er was bij Brandfield een uitgebreide keus met mooie aanbiedingen. Het was een lang gekoesterde droom om een sieraad van Pandorra te bezitten. Ik moet (helaas) ieder jaar mijn eigen kerst cadeau kopen omdat mijn man daar erg tegenop ziet, altijd bang om iets voor me te kopen wat ik het niet leuk vind. Nu dus een keus gemaakt en aangekocht. Met de betaling kan je uit veel opties kiezen en de bezorging is al snel. Al met al een prachtig verzorgde website met mooie aanbiedingen. Ik ben blij, nog blijer als mijn cadeau maandag bezorgd zal worden.

de meest kritische beoordeling

30 nov. 2022
Levering is puinhoop. Pakketje (dat door de brievenbus kon) wordt niet afgeleverd terwijl we er op zitten te wachten. Daarna wordt het naar afleverpunt gestuurd waar het niet aangekomen blijkt te zijn als ik daar kom. Daarna wordt het naar aflever punt gestuurd waar mij na lang afwachten te horen wordt dat het retour is gegaan. Telefoniste zegt dat zij alleen bij post nl kan informeren maar dat die helaas enorm druk zijn.😳 Intussen heb ik mijn kado niet kunnen geven, heb ik 2x bij afgifte punten in de rij gestaan terwijl ik ivm gezondheid alles thuis laat bezorgen. En Brandfield kan absoluut het kadootje niet nogmaals opsturen want dan zou ik er wel eens 2 kunnen krijgen. Wat een trieste ervaring en extreem slechte klantenservice. Het enige dat telefoniste kon zeggen was dat er een “Kees” werd aangemaakt waarna ik bericht kreeg dat de case gesloten was. Ongelofelijk. Ik ga dit aanhangig maken bij de Geschillencommissie.

Beoordelingen voor Brandfield

8 uur geleden
8 uur geleden
11 uur geleden
Antwoord van Brandfield
Dank je wel voor je 5-sterrenbeoordeling! We waarderen het zeer en staan altijd klaar om je te helpen als je weer bij ons wilt bestellen. Mooie dag toegewenst! ^HJ
Antwoord van Brandfield
Dank je wel voor je beoordeling! We waarderen je feedback en zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als er nog iets is waar we aan kunnen werken om je volgende ervaring nog beter te maken, aarzel dan niet om ons dat te laten weten. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren. Bedankt voor je steun! ^HJ
Antwoord van Brandfield
Bedankt voor je 5 sterren! We zijn verheugd te lezen dat je blij bent met onze service. Ons doel is altijd om onze klanten tevreden te stellen, en het is geweldig om te weten dat we daarin zijn geslaagd. Als je in de toekomst nog meer wilt bestellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je van dienst te zijn. ^HJ
BV
Ben v.