stateofart.com
Beoordelingen:

1.661 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.191 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
stateofart.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hebben via internet een bestelling gedaan maar de pasvorm was niet helemaal goed, dus zijn we naar Rotterdam gereden en hebben daar het pakket afgegeven en ter plaatse een ander model gepast er was geen juiste lengtemaat voorradig in dit filliaal en ze hebben het voor ons besteld en leveren dit aan huis. Voorzien van een lekker kopje koffie en heel vriendelijk en behulpzaam personeel zijn wij tevreden naar huis gereden. Het bedrag van het retourpakket stond een dag later al op de rekening teruggestort.👍👍👍
MW
M W.
Bergambacht

de meest kritische beoordeling

6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had de webshop een jas gekocht grootte obv maattabel vd webshop. Behoudens de maat betrof het een mooie jas van goede kwaliteit. De bestelde XXXL jas was veel te groot. Ik heb de jas in 1e instantie omgeruild voor maat XXL. De 2e XXL jas was te klein, het leek wel een XL. Ik heb nu ook de 2e jas retour gezonden en wacht op teruggave van het aankoop bedrag. Het lijkt mij beter gewoon in de winkel te gaan kijken, passen en kopen. Dat schild veel tijd, bespaard kosten voor retourzenden, tijd voor verzending en wachten op terugstorten van het aankoopbedrag.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor stateofart.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
EV
Eric v.
HANDEL
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
FS
F.H. S.
Velserbroek
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
GB
Gerard B.
Margraten
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden