lijstenornament.nlReviews

: 1.023Uitstekend

4,79

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
lijstenornament.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lijstenornament.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
lijstenornament.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lijstenornament.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor lijstenornament.nl

164 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.023 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


16 feb. 2022
Makkelijk aan te brengen. Wat kan er beter... Misschien de beschrijving van het zagen en dan met name als je zaagt welke kant je dan gebruikt van wat je hebt gezaagd. Er zit nl verschil tussen de ene kant en de andere kant. Volgens mij heb ik het nu zelf uitgevonden maar middels een pijltje wijzend op de kant die je dan moet gebruiken zou het nog makkelijker maken. En misschien ook handig om met het lijm en de verstekbak de mogelijkheid bieden om zo'n lijmpistool meteen via jullie te kunnen bestellen. Ze zijn overal te koop en waarschijnlijk hebben heel veel mensen zo'n pistool wel in huis maar was voor mij makkelijker geweest.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


19 dec. 2021
Ik moet het bij mezelf houden, want ik heb niet goed genoeg gekeken. Maar rozet is van piepschuim, beetje teleurstellend.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor lijstenornament.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Zeer snelle levering super verpakt!!!. Snel contact!!! Kortom topppp!!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snelle levering, goed verpakt, precies wat we wilden. Mooi!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
De kwaliteit van het product en de snelheid van leveting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Mooie producten, vlotte levering, netjes ingepakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snelle levering en goede prijsstelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle levering, goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Goede en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Prachtig materiaal, snelle levering en zeer goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Stevig materiaal van goede kwaliteit. Snel bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
netjes geleverd in goed beschermende doos
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Beoordeling melden