lijstenornament.nl
Beoordelingen:

168 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.283 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lijstenornament.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het selecteren van een profiel en bepalen van de hoeveelheid is net als bij elke andere shop. Het grote voordeel van deze shop is dat het heel makkelijk is om op praktisch elk gewenst moment de profielen op te halen. Met no-nonsense communicatie, heel duidelijk en flexible allemaal. Heb inmiddels een aantal keren materialen besteld. Altijd netjes verpakt, met beschermfolie om de profielen en vervolgens in een goed passende doos. Geen deuken of beschadigingen. Helemaal tof. Kan helemaal aanbevelen!

de meest kritische beoordeling

8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik had helemaal niet door dat het ornament van piepschuim is gemaakt. Dat viel wel tegen. Maar hierdoor weegt het niks en is makkelijk te installeren. Ik heb het nog niet geverfd dus weet nog niet of ik tevreden ben met het eindresultaat
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lijstenornament.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima, het is wat ik besteld had. Jammer dat de verstekbak in schuim is uitgevoerd, is wel erg tijdelijk en slecht voor het milieu. Mogelijk is het goed om het benodigde aantal tubes lijm aan te geven, dan hoef je niet achteraf nog een patroon te zoeken. Handig materiaal :)
Beoordeling melden
16 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fantastisch producten en service. Had geen problem om iets te bestellen en op tijd te ontvangen, en de bedrijf personeel waren ook heel behulpzaam aan de telefoon toen we vragen over verschillende sierlijsten hadden. Een goed, betrouwbaar, professioneel bedrijf!
Beoordeling melden
21 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service. Kreeg een zeer vriendelijke medewerker aan de lijn, die er op de valreep voor gezorgd heeft dat mijn bestelde ornamenten nog diezelfde dag op de post konden. Er werd echt met mij meegedacht. Dat heb ik zeer gewaardeerd.
Beoordeling melden
25 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind dat jullie het prima doen! Duidelijke website, makkelijk bestellen, geen verassingen achteraf, snel verzonden en geleverd. Ben erg tevreden over de kwaliteit van jullie producten en van jullie diensten. Ga zo verder!
Beoordeling melden
6 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er waren wat problemen met de bezorging. Gebeld en super opgelost. Toen bleek dat product kapot was gegaan tijdens transport. Ook nu weer direct gereageerd en nieuwe opgestuurd. Geweldig!
Beoordeling melden
25 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prachtige rozet en supersnelle levering

Snelle levering, stevig zorgvuldig en beschermend ingepakt en werkelijk een prachtige grote rozet! Dit is de 2de die ik heb besteld en de volgende bestelling volgt zsm. Aanrader!!!!!
Beoordeling melden
18 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De service is heel erg goed. Er wordt onmiddellijk antwoord gegeven en aktie ondernomen indien er een probleem is. Vandaag besteld is morgen in huis! Topper!!
Beoordeling melden
BV
Bert v.
Zierikzee
10 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site om te bestellen, goede omschrijving van de produkten en je ziet meteen de voorraad. Snelle en goedkope verzending. Prima verpakt.
Beoordeling melden
2 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Koven mooi op tijd ontvangen.

De zending netjes ontvang op de voorgestelde dag. Heb de koven nog niet aangebracht, deze worden later tijdens het bouwproces geplaatst
Beoordeling melden
10 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit steeds goed en perfect leveringstermijn gekomen. Zeer duidelijk factuur en goede en gebruiksvriendelijke website.
Beoordeling melden
30 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende service

Eerste levering was niet correct. Na een mailtje werd dit gelijk opgelost. Erg blij met het product en de service
Beoordeling melden
24 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede telefonische bereikbaarheid, communicatie en advies.

Goede telefonische communicatie, goede bereikbaarheid, goede adviezen, snelle verzending en goed verpakt. Prima!
Beoordeling melden
PD
Paul D.
SCHIEDAM
6 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed geholpen. Een latere bestelling kon nog aan de voorgaande toegevoegd worden. Interessante prijs.
Beoordeling melden
11 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het advies, meedenken, de vriendelijkheid én kwaliteit van de sierlijsten. Wij zijn écht enorm blij!!
Beoordeling melden
20 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voor 13.00 uur besteld en de volgende dag keurig verpakt geleverd. Goede kwaliteit materiaal.
Beoordeling melden
6 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super service! De post maakte fouten, zij pakten dit perfect op. Kortom een aanrader!
Beoordeling melden