hoesjesdirect.nl- Logo - Beoordelingen

hoesjesdirect.nl

10.055 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden37.937 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021
hoesjesdirect.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Beoordelingen voor hoesjesdirect.nl

18 nov. 2023
Supersnelle levering! En mijn ipad is nu mijn upgrade ereader door de paper like Screensaver!
HG
22 nov. 2023
Snelle en correcte levering. Afhandeling verkeerd besteld artikel ook snel en goed verlopen.
10 nov. 2023
Prima hoesje. Komt overeen met foto. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle bezorging

2 iPad hoesjes

Ik ben heel tevreden over de snelle levering en over mijn fraaie hoesjes + screenfolies.
17 nov. 2023

Besteld, snel en correct

Besteld, retour gemeld, geld terug en juist product besteld. Alles ging snel en correct.
17 nov. 2023
Netjes en duidelijk afgehandeld. Persoonlijk hoeft voor mij niet al die mails daar na.
Snelle bezorging in de brievenbus. Blij met de case voor de telefoon. Heel erg mooi !!
EV
E. C V.
Amsterdam
Snelle en goede bezorging. Maar hoesje is wat anders dan voorgaande (IPAD)model,jammer.
16 nov. 2023
Heel snelle levering, vandaag besteld, morgen in huis. Producten van goede kwaliteit
9 nov. 2023
De vriendelijkheid tijdens het chatten, het verliep op een hele toffe manier. Super !
In de avond besteld en de volgende dag al in huis. Niets hoeft beter…zo door gaan!!!
Eigenlijk weinig. Zending kwam op tijd en het product was meer dan value for money
FH
F H.
ijmuiden
14 nov. 2023

Goede webshop.

Het gemak van opzoeken en bestellen via de webshop. Ook tevreden over de levertijd.
21 nov. 2023
Fantastisch goede service en snelle leveringstijd gecombineerd met een mooie prijs
Snelle bezorging (ondanks de drukte) en meer dan goede prijs/kwaliteit verhouding
21 nov. 2023

Goede website, genoeg keuze

Duidelijke, eenvoudig te gebruiken website met voldoende keuze. Snelle levering.
8 nov. 2023
De bestelling was zeer snel binnen , ga zo door geen verdere op of aanmerkingen
voldoet volledig aan de verwachting. mooi materiaal, sluit mooi om de telefoon.
CV
Casper v.
Rotterdam
Makkelijk het goede hoesje gevonden voor mijn iPad 5 uit 2017. Goede kwaliteit.
23 nov. 2023

Alles helder en duidelijk, prima kwaliteit

Alles helder en duidelijk. Makkelijk besteld, vlot in huis en prima kwaliteit.