UwCartridgeWinkel.nl- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.nl
Beoordelingen:

5.253 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden49.930 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
UwCartridgeWinkel.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn toners waren inmiddels op en was al opzoek naar een nieuw setje. Beetje rond zoeken kwam ik op deze site uit en die had voor een iets kleiner inhoud een leuk prijs voor een set toners (4-kleuren) waar ik in ieder geval goed mee uit de voeten kan de komende tijd. Producten besteld, netjes ingepakt geleverd en kon gelijk ermee aan de slag. Geen problemen ondervonden bij de installatie en ben zeker van plan in de toekomst opnieuw te bestellen.

de meest kritische beoordeling

16 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb extra verzendkosten betaalt zodat mijn pakketje op maandag in BE geleverd zou worden. Vervolgens was mijn pakketje wel door DHL opgehaald, maar niet verwerkt in het systeem van DHL. Hierover heb ik toen telefonisch contact opgezocht bij cartridgewinkel. Er is een onderzoek naar mijn pakketje opgestart. Hieruit is niks gebleken. De volgende dag was mijn pakketje alsnog geleverd. Aangezien ik mijn toner maandag nodig had, en deze dus niet op maandag geleverd was, heb ik €10 extra kosten moeten draaien bij de printshop. Dinsdag ben ik in BE gebleven aangezien mijn pakketje geleverd kon worden, terwijl ik eigenlijk van plan was om maandagavond weer naar NL te gaan. DHL verwijst naar cartridgewinkel op hun website voor de onkosten. Cartridgewinkel laat telefonisch weten dat ze niks voor mij kunnen betekenen wat betreft de onkosten.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.nl

 Sorteren  
Relevantie
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
TT
Trudy T.
Holland
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden