toolnation.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 23 sep. 2023
toolnation.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij toolnation.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 16 apr. 2019

Beoordelingen voor toolnation.nl

966 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

43.124 beoordelingen in totaal

31 mei 2023
Zeer tevreden. Goede service/aftersales! Recent een groot aantal makita-apparaten besteld bij Toolnation. Zowel gereedschap (afkortzaag, invalcirkelzaag, etc.) als tuingereedschap (kettingzaag, grasmaaier, heggensnoeischaar, grastrimmer, etc.) Qua prijs waren ze steeds de goedkoopste of bijna de goedkoopste. Alles netjes en redelijk snel geleverd. Toen mijn afkortzaag beschadigd raakte (door mijn eigen toedoen) was de service super. Ik heb gemaild en de situatie uitgelegd en ik kreeg een hele vriendelijke en behulpzame reactie van Toolnation's technische dienst. Heel snel kreeg ik kosteloos een vervangend onderdeel toegestuurd, waardoor mijn afkortzaag weer als een zonnetje loopt. Service, zoals je die 'vroeger kreeg'. Gewoon goed, vriendelijk, menselijk. Naar aanleiding van die zeer prettige ervaring heb ik mijn volgende 3 apparaten ook bij Toolnation besteld. Ook wanneer er 1 of 2 apparaten een paar tientjes duurder waren dan bij een andere partij. Erg tevreden!

de meest kritische beoordeling

27 feb. 2023
Pakket niet geleverd door b-Post en Toolnation trekt de handen terug op basis van het feit dat er een veilige plaats door mezelf is ingegeven bij de pakjesdienst wanneer we niet thuis zouden zijn. Op moment van levering thuis én 100% zeker niet geleverd of zelfs niet langs geweest. Schandelijke oplichting door ofwel Toolnation, ofwel b-Post!! Wazige foto die b-post als "bewijs" ziet van levering zet ik er hier bij. Dit herkennen wij helemaal niet als een leverplaats bij ons in of rond ons huis!

Beoordelingen voor toolnation.nl

22 mei 2023
Feedback geven als pakket niet volgens aangegeven plan verstuurd wordt. Wacht al 10 dagen of zo. Zou 3-5 dagen duren voordat pakket verstuurd zou worden
23 mei 2023
Beste klant, Dank u voor uw bestelling en review. Wij nemen uw feedback mee in onze maandelijkse gesprekken. Dank u hiervoor. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
17 okt. 2022
Beter op de site zetten dat het gereedschap geregistreerd moet. Bovendien staat er vaak 1-3 werkdagen tot levering en dan duurt het 5 dagen.
1 nov. 2022
17 nov. 2022
Beste ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen en bestelling geplaatst op 09 11 2022 is bijna al twee weken verder .
25 okt. 2022

Slechte klanten”service”

Slechte klantenservice, trage respons, terugsturen van producten moet je hele procedure voor opstarten. Nooit meer
14 dec. 2022
Beste Klant, Jammer om te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad op onze webshop. Echter een retourprocedure is er ook voor u om te zorgen dat het pakket niet zoek raakt. Voor een contactformulier hebben we een responstijd van 48 uur dit is ook een normale responstijd. Mocht u nog vragen hebben meld u zich bij onze klantenservice. U kunt ook telefonisch contact opnemen. Met vriendelijke groet, Toolnation suppoer team
27 sep. 2022
we kregen voor 1 bestelling 6 doosjes binnen. echt een schande met de huisige staat van het klimaat.
6 okt. 2022
30 apr. 2023
Indicatie levertijd klopt niet en communicatie daarover blijft uit. Heel matig.
22 mei 2023
De bestelling is in delen geleverd ondanks dat het voorraad zou zijn. Ool geen bericht obtvangen.
23 mei 2023
Beste klant, Deelleveringen kunnen altijd ontstaan wanneer artikelen in een extern magazijn zijn opgeslagen. Dit heeft te maken met de automatisering van ons magazijn. Berichten van de leveringen sturen wij altijd. U zou dan uw spamfolder eens moeten bekijken. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
30 nov. 2022

Veel te laat geleverd

Het artikel was direct leverbaar maar het heeft meer dan een week geduurd voor het geleverd was.
7 dec. 2022
Beste klant, Door de enorme drukte rond sinterklaas en kerst kan het voorkomen dat het pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses hiervoor. Wel goed om te weten dat u het pakket ontvangen heeft. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
9 mei 2023
beter koppeling van apparatuur met asseccoires om zo terug zendingen te voorkomen
5 mei 2023
Hun administratie - facturatie verloopt ZEER stroef , en verre van vriendelijk !
23 dec. 2022
Alleen doen wat je waar kunt maken. De levertijden op de website zijn niet juist.
30 dec. 2022
Beste klant, Spijtig dat uw bestelling niet op tijd geleverd is. Door de grote drukte kunnen er momenteel helaas vertragingen ontstaan. Daarbij zijn onze levertijden verwachtingen en geen harde levertijden, omdat we bij de meeste producten afhankelijk zijn van de leverancier. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
12 mei 2023

Voorraadproduct 1 week levertijd

Product wat op voorraad moet niet pas 1 week later worden afgeleverd anno 2023
14 okt. 2022
hoelang moet ik nog wachten op mijn bestelling van 20/9 aub ??? ref.1001187715
1 nov. 2022
Beste klant, Met dit soort vragen kunt u ons altijd bereiken via ons contactformulier. Uw bestelling is ondertussen geleverd.
18 mei 2023

onbetrouwbaar

-ik wacht al 6 maanden op een bestelling -er word niet op mails gereageerd
23 mei 2023
Beste klant, Wij kunnen geen mails van u terugvinden die over bestelling 1001192099 gaan. Deze bestelling zou uitgeleverd moeten zijn begin oktober. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
20 dec. 2022
Verkeerd bestelde artikelen retour nemen zonder moeilijk te doen.
30 dec. 2022
Beste klant, Dank u voor uw bestelling en review. Met een probleem zoals dit kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Dit kan telefonisch of via ons online contactformulier. Zij helpen u hier graag mee verder. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
27 sep. 2022
Op het moment heb ik nog steeds niks ontvangen...
16 mei 2023
Zeer slechte levering.
23 mei 2023
Beste klant, Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad. Vertragingen komen helaas veelvuldig voor. Neem contact op met de klantenservice voordat u besteld dan kunnen we altijd de levertijd opvragen voor u. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
28 dec. 2022
Op tijd leveren