Toolnation Nederland- Logo - Beoordelingen

Toolnation Nederland
Beoordelingen:

1.403 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden43.879 beoordelingen in totaal  

4,01
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Toolnation Nederland voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden. Goede service/aftersales! Recent een groot aantal makita-apparaten besteld bij Toolnation. Zowel gereedschap (afkortzaag, invalcirkelzaag, etc.) als tuingereedschap (kettingzaag, grasmaaier, heggensnoeischaar, grastrimmer, etc.) Qua prijs waren ze steeds de goedkoopste of bijna de goedkoopste. Alles netjes en redelijk snel geleverd. Toen mijn afkortzaag beschadigd raakte (door mijn eigen toedoen) was de service super. Ik heb gemaild en de situatie uitgelegd en ik kreeg een hele vriendelijke en behulpzame reactie van Toolnation's technische dienst. Heel snel kreeg ik kosteloos een vervangend onderdeel toegestuurd, waardoor mijn afkortzaag weer als een zonnetje loopt. Service, zoals je die 'vroeger kreeg'. Gewoon goed, vriendelijk, menselijk. Naar aanleiding van die zeer prettige ervaring heb ik mijn volgende 3 apparaten ook bij Toolnation besteld. Ook wanneer er 1 of 2 apparaten een paar tientjes duurder waren dan bij een andere partij. Erg tevreden!

de meest kritische beoordeling

8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb op 27-10 een behoorlijke hoveelheid gereedschap gekocht bij Toolnation. Ik heb voor toolnation gekozen. Opdat zij bij veel van hun producten aangeven direct te kunnen leveren. Deze 2 woorden "Direct leverbaar" scheppen bij mij de verwachting dat iets direct wordt verzonden en dat het opvoorraad ligt. Dus levertijd max 1a 2 werkdagen. Bij Toolnation betekend direct leverbaar binnen 4 werkdagen leveren. Helaas kwam mijn bestelling verdeeld over 4 leveringen op 3 verschillende dagen binnen. "(niet zo milieu vriendelijk)". Toen ik na 2 dagen met de klantenservice contact op kwam werd ik gewezen op de kleine lettertjes. Mijn doel van mijn belletje met de klantenservice was initieel om te vragen hoe lang het zou duren voordat de bestelling gelevrd zou worden. om vervolgens de bestelling nogmaals te doen voor mijn compagnon. Maar door de houding van de klantenservice medewerker heb ik er toch voor gekozen om mijn bestelling bij een andere partij neer te leggen. Jammer voor toolnation.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Toolnation Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
PK
Peter K.
Urmond
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Matige prestatie

Spit ankers stonden op webshop als voorraad, maar werden niet geleverd. Kreeg geen bericht hierover en heb nagevraagd. Uiteindelijk werd duurder alternatief aangeboden. De bestelling die oorspronkelijk in voorraad was, werd in 3 leveringen opgesplitst
Beoordeling melden
5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een bestelling eenmaal doorgeven is ook definitief. Ook al wil je nog iets toevoegen. In mijn geval om in aanmerking te komen voor een aanbieding. Blijkbaar waren de voorwaarden voor deze aanbieding niet goed zichtbaar op de site. Balen dus.
Beoordeling melden
18 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb drie keer iets besteld en drie keer moet ik zelf bellen wanneer er iets geleverd gaat worden. nu bij de laatste bestelling zijn ze zelfs een pakket kwijt en zouden ze me terug bellen maar dat is nog steeds niet gebeurt.
Beoordeling melden
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Geen (verplichte!) Nederlandse handleiding

Prijs, kwaliteit, snelheid: allemaal goed zoals je mag verwachten. Helaas blijken ze niet in staat om de (verplichte!) Nederlandstalige handleiding op te sturen (ja, een PDF, maar die kan ik niet mee nemen als ik ga klussen).
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levertermijnen op de website zijn niet correct. Je kan er dus niet op vertrouwen dat je je product op de aangegeven tijd mag ontvangen. Ben al jaren klant en vroeger verliep dit veel correcter.
Beoordeling melden
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Klantenservice krijgt nul zero.

Levertijd veel te lang. Volgens de website is levertijd 2 a 3 dagen. Levering heeft bij mij 8 dagen geduurd! Contact opgenomen met klantenservice, maar na een 6 dagen nog steeds geen antwoord.
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Spullen die voorradig staan op de site duren weken voordat ze worden uitgeleverd. Dit is nu meerdere keren gebeurd en ik vind dit echt waardeloos. Ook al meerdere keren hierover gebeld.
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product besteld en werd zonder enig overleg een week later dan belooft geleverd.. heb mail contact gehad en toen pas gehoord dat het product later kwam ivm drukte. O
Beoordeling melden
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Veel te lange levertijd!!

Vanaf bestellen tot levering duurde een week terwijl gepresenteerd werd het product op voorraad te hebben. Duurde veel te lang als je snel je spullen nodig hebt.
Beoordeling melden
Antwoord van Toolnation Nederland
16 jun 2023
Beste klant, Het betreurt ons te zien dat u ons een negatieve review geeft. Uw bestelling is 's middags geplaatst, en dus de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen en verzonden. Eerder is helaas niet mogelijk geweest. De bestelling is verzonden volgens voorwaarden en aangegeven levertijd op de website. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
22 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Feedback geven als pakket niet volgens aangegeven plan verstuurd wordt. Wacht al 10 dagen of zo. Zou 3-5 dagen duren voordat pakket verstuurd zou worden
Beoordeling melden
Antwoord van Toolnation Nederland
23 mei 2023
Beste klant, Dank u voor uw bestelling en review. Wij nemen uw feedback mee in onze maandelijkse gesprekken. Dank u hiervoor. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Echt top mensen

Geweldig antwoord op mijn beoordeling… ik voel me zooo persoonlijk benaderd alsof jullie er echt iets om geven… ik heb hier echt zoveel aan…. NOT!
Beoordeling melden
AB
arthur B.
Rotterdam
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het apparaat bleek niet op voorraad te zijn waardoor het langer duurde om het te verzenden zodat ik zonder stond toen het werk moest beginnen
Beoordeling melden
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Trage levering en artikelen die volgens de webshop gewoon leverbaar zijn, ineens niet op voorraad zijn en pas veel later verzonden worden.
Beoordeling melden
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was op voorraad maar is pas 1,5 week later geleverd. In de tussentijd ergens anders de machine gekocht wat ik moest door.
Beoordeling melden
FV
frits V.
Raamsdonksveer
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

gebrekkige en late communicatie

deel van de order fout geleverd, zeer gebrekkige communicatie hieromtrent en de correctie nog niet gebeurt, nu een maand verder.
Beoordeling melden
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen via een webshop met een produkt wat voorradig is mag toch wat sneller gaan dan ruim een week
Beoordeling melden
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betere communicatie over de levertijd. Product op voorraad en toch 4 dagen nodig om het te verzenden.
Beoordeling melden
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Lever tijd veel te lang, al is dit eerder een probleem van de verzend firma dan toolnation. Groet
Beoordeling melden