Certificaat voor bestecanvas.nl

No. X7808FC7FFA08C90B52DAF6D412835990
 

Geldig vanaf
22-03-2013
Geldig tot
21-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor bestecanvas.nl



Goed

4.38/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.256 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bestecanvas.nl al 20.892 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
13-06-2019
Mooi en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
22-05-2019
13-06-2019
Na 3 weken geen bestelling ontvangen en krijg ook me geld niet terug
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
23-05-2019
13-06-2019
Helaas is de product beschadigd geleverd. Op de foto zijn de sporen van de plakband duidelijk zichtbaar. Dat is erg jammer
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
13-06-2019
Foto's op canvas besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit voor een leuke prijs. Prachtige foto's
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
12-06-2019
Alles goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
12-06-2019
Erg mooi
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
12-06-2019
Wij zijn tevreden schitterde foto snelle levering netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
12-06-2019
Levering, de doos kwam aan met grote stanleymes snedes erin.
Daarnaast voel ik me behoorlijk opgelicht door best canvas, ik bestel een canvas van 100x75 en betaal 53 euro, 2 dagen later krijg je voor hetzelfde een aanbieding voor 24 euro.
Na lang zoeken eindelijk contact met een Engels sprekende dame maar dat mocht niet baten.
De afdruk is veel te donker geleverd, nooit meer daar bestellen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
12-06-2019
Website duidelijk en overzichtelijk. Adequate afhandeling op tijd. Prima kwaliteit en zeer prijs gunstig.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
22-05-2019
12-06-2019
Duurde iets langer dan normaal,
Maar het wachten waard erg mooi produkt voor zeer weinig geld.
Kreeg voor het lange wachten ook nog een tegoedbon voor een gratis produkt.
Kortom topbedrijf.
Mooie produkten, zeer goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
12-06-2019
Heel goed op tijd . Geen klachten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
12-06-2019
Goede kwaliteit voor een mooie prijs.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
12-06-2019
Snelle levering
1.00
Slecht

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
12-06-2019
Goed verpakt, nette aflevering , en mooi eind resultaat en vooral de canvas van 120x80 klinkt raar maar die was prachtig, de kleinere ook natuurlijk
MÁÁR de grote canvas was nét levensecht

MVG Diana Poppelaars
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
12-06-2019
Bestelling pas na 2 weken ontvangen. Reactie op mails hierover kwam laat op gang, maar uiteindelijk was de service er wel en is de bestelling alsnog geleverd.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
11-06-2019
Hij is gewoon prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
11-06-2019
Goede service, als het niet correct is handelen ze het prima af
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
11-06-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
11-06-2019
Prima service.
Werken snel en netjes en word netjes op tijd verzonden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
11-06-2019
Prima product voor een geweldige (aanbiedings) prijs.snelle levering. Kortom helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
11-06-2019
Snel, netjes, goed en betaalbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
11-06-2019
gewoon goed en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
11-06-2019
Perfecte kwaliteit, perfecte service, zoals altijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
11-06-2019
Een hele slechte kwaliteit.
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
09-05-2019
10-06-2019
Er was bij mijn bestelling geen huisnummer doorgekomen. Maar ipv een mailtje daarover, ben ik zelf gaan bellen na een aantal weken. Was het blijkbaar weer terug gezonden naar bestecanvas.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
10-06-2019
top ook de levering is top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
10-06-2019
Duidelijke print geworden. Juiste bezorging
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
10-06-2019
Alles ging super snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
10-06-2019
Super kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
05-05-2019
10-06-2019
Nadat de eerste levering niet compleet was en ik niet tevreden is dit heel erg goed erna opgelost. Wat een service!!!! Ik ga hier zeker vaker terug komen!! geweldig!!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
10-06-2019
prima service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
10-06-2019
Er valt niks te vertellen alles ging snel perfecte side makkelijk met invullen en dan nog het eind resultaat zo prachtig mooi en de (af) levering perfect dank jullie wel voor de mooie eind resultaat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
10-06-2019
Slechte communicatie over levering. Heb 10dagen geleden iets besteld en nog geen idee wanneer ik het kan verwachten.
1.00
Slecht

bestecanvas.nl antwoordt: 12-06-2019
Beste Anita, bedankt voor uw reactie. Uw email is onderweg. Zeker kunnen we het probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestecanvas-team

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
10-06-2019
Alles perfect, zoals elke keer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
10-06-2019
Prachtig resultaat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
10-06-2019
Kwaliteit Product, levering en service zijn perfect. Niks op aan te merken. Bedankt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
10-06-2019
Makkelijk... Snelle levering... Prima kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
10-06-2019
Oke
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
09-06-2019
Het telefoonhoesje is vreselijk dit kan ik zo niet cadeau doen. Ik wilde een bericht sturen en dat ging niet. Ik heb nooit geen klachten gehad maar dit keer zeer ontevreden.
2.33
Matig

bestecanvas.nl antwoordt: 12-06-2019
Beste Hannie, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestcanvas.nl Team

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
09-06-2019
Prima
5.00
Uitstekend

bestecanvas.nl klantbeoordeling

bestecanvas.nl

bestecanvas.nl werd op 22-03-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
info@bestecanvas.nl
bestecanvas.nl
Winkel-exploitant
United Arts GmbH
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Köln HRB 76098
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Philipp Mühlbauer
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bestecanvas.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.