Certificaat voor bestecanvas.nl

No. X7808FC7FFA08C90B52DAF6D412835990
 

Geldig vanaf
22-03-2013
Geldig tot
21-03-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor bestecanvas.nl



Goed

4.39/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 8.475 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 17.262 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
16-04-2018
prima kwaliteit goede bezorgen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
16-04-2018
fotocollage op plexiglas laten maken. zeer tevreden over de kwaliteit,en de levering
beslist een aanrader
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
16-04-2018
What you see is what you get, maar dan nog mooier. Super mooi resultaat. Ik ben fan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
16-04-2018
Netjes, ziet er goed uit, snel en onbeschadigd geleverd
Dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
16-04-2018
Vorige keren was ik heel tevreden. Deze keer was het vrij donker afgedrukt. Jammer
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
15-04-2018
Mooi afgewerkt en oprijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
15-04-2018
Goed
3.33
Redelijk

bestecanvas.nl antwoordt: 17-04-2018
Dear customer, thank you for your honest review. We already contacted you via e-mail and we would like to solve this problem together. We're looking forward for your reply, your Bestecanvas-Team

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
15-04-2018
Erg tevreden foto op canvas ziet er prachtig uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
25-03-2018
15-04-2018
Scherpe afdru, kleine prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
14-04-2018
echt geweldig mijn moeder was enorm geroerd door onze afgedrukte foto van onze trouwdag. hartelijk bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
14-04-2018
Spreekt voor zich, toch?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
22-03-2018
14-04-2018
De deken was prachtig en de afbeelding super duidelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
14-04-2018
Ik heb 2 dekens besteld het kleine formaat en ben er zeer tevreden over. Ik wacht tot de grote een keer in de reclame zijn want die zijn best prijzig maar zou die super graag willen bestellen. Super kwaliteit en niet een foto wat er opgeplakt is maar het zit echt in de stof zelf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
14-04-2018
Snelle levering en goede kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
14-04-2018
BUITENGEWOON TEVREDEN MET HET RESULTAAT .....SUBLIEM
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
13-04-2018
Ik vind het niet fijn alls het niet goed is en ik wil het terug sturen dat ik dan moet betalen om dat het buiten nederland ik gegroet rpf everaerts
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
13-04-2018
Goede prijs- kwaliteit verhouding... snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
13-04-2018
Prima kwaliteit, vlotte service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
13-04-2018
Op de website geven ze aan dat het product vrij snel wordt geleverd. Dit duurt in het echt wat langer. Voor de rest super tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
22-03-2018
12-04-2018
De canvas is beschadigd bezorgd bij ons. Wij hebben hierop meteen reactie ondernomen naar "bestecanvas.nl" en tot heden (meer dan een week geleden) geen enkele response ontvangen op onz email.

Erg jammer. Ik zal hier in vervolg niet meer bestellen.
1.00
Slecht

bestecanvas.nl antwoordt: 13-04-2018
Dear customer, thank you for your honest review. We already contacted you via e-mail and we would like to solve this problem together. We're looking forward for your reply, your Bestecanvas-Team

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
12-04-2018
Omdat levering wat langer duurde, e-mailtje verstuurd naar beste canvas, de dag erop al e-mail terug.
"Het duurde wat langer door de drukte "
Tegen de avond werd het pakket toch nog bezorgd.
Prima toch
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
12-04-2018
Snel, correct en mooie kwaliteit. Dat is toch wat iedereen wil
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
18-03-2018
11-04-2018
helaas is de foto nog te licht dus dat vind ik echt vervelend vr gr Frans
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
11-04-2018
Ik vind het jammer dat er niet gekeken wordt of de foto /cavas niet te licht of te donker is. Mijn canvas van mn twee hondjes is zo donker dat je de honden niet goed kunt zien en dat terwijl de orginele foto heel duidelijk en helder is. Jammer
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
11-04-2018
goede prijs kwaliteit verhouding
website niet erg duidelijk
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
28-02-2018
11-04-2018
Na een procedure via mailtjes heb ik de foto's die beschadigd waren door het transport opnieuw toegestuurd gekregen.
Uiteindelijk ben ik een zeer tevreden klant!
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
11-04-2018
Goede kwaliteit en mooi op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
11-04-2018
Perfecte service en alles mooi volgens plan Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
11-04-2018
geweldige service en kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
11-04-2018
Ik had een foto op hout besteld maar wat krijg je.. een soort sticker op een plankje geplakt. het ziet er niet uit
2.33
Matig

bestecanvas.nl antwoordt: 12-04-2018
Dear customer, thank you for your honest review. We already contacted you via e-mail and we would like to solve this problem together. We're looking forward for your reply, your Bestecanvas-Team

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
11-04-2018
Mooie afdrukken op canvas, scherp en erg mooi van kleur.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
31-03-2018
10-04-2018
Nvt
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
10-04-2018
Ik heb 3 bekers laten bedrukken en ik ben er heel tevreden mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
31-03-2018
10-04-2018
Bestecanvas ik ben süper tevreden harstike bedankt

Met vriendelijke groetjes

Akker,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
10-04-2018
- Zeer perfecte foto afdruk op canvas.
- Je word goed op de hoogte gehouden.
- Meer dan perfecte prijs-/kwaliteitsverhouding
- Schilderij wordt goed verpakt met pakketpost geleverd
- Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
10-04-2018
Gewoon top Goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
10-04-2018
foto op plexiglas ECHT aan te bevelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
10-04-2018
Es wird besser, wenn man eine Account beim bestelcanvas.nl öffnen kann.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
09-04-2018
Super blij mee snel geleverd en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
09-04-2018
was prima en redelijk snel ook
4.00
Goed

bestecanvas.nl klantbeoordeling

bestecanvas.nl

bestecanvas.nl werd op 22-03-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
info@bestecanvas.nl
bestecanvas.nl
Winkel-exploitant
United Arts GmbH
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Köln HRB 76098
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Philipp Mühlbauer
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bestecanvas.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.