Certificaat voor bestecanvas.nl

No. X7808FC7FFA08C90B52DAF6D412835990
 

Geldig vanaf
22-03-2013
Geldig tot
21-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor bestecanvas.nl



Goed

4.38/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.438 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bestecanvas.nl al 21.673 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Levertijden zouden nog sneller kunnen. Wel beter opletten dat de canvas goed gespannen word, wij hebben een stukje wat eigenlijk de rand hoort te zijn aan de bovenkant van de lijst en niet zoals nu bij ons in het zicht. Het is erg lastig in te schatten hoe de foto er op canvas uitziet tov een computerbeeldscherm. Hadden we geweten dat het zo donker is zouden we de foto wat lichter gemaakt hebben.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Denk wel dat ik de bestelde spulletjes in t vervolg direct bij een DHL center laat afleveren. Hoeft de koerier niet voor de kzk langs te komen. Ben namelijk zelden thuis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Zoals gewoonlijk alles Ok.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Professioneel ingelijst, prachtig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Snel geleverd en goede afdrukkwaliteit
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
20-08-2019
Beste,
De canvas, forex en houtprint zijn niet van de beste kwaliteit.
De levering heeft meer dan een week op zich laten wachten, ik heb meerdere malen telefonisch contact gehad met gls.
1.67
Matig

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Mijn ervaring met bestecanvas. nl is zeer positief foto's zijn van goede kwaliteit en de prijs is gunstig bovendien is de levertijd
kort en de foto's goed en zorgvuldig verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
er lopen een paar strepen over heen, maar hij is wel verders mooi
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
20-08-2019
Snel geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
20-08-2019
Goed verpakt. Haar scherpe foto 75x100.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
19-08-2019
. keurige levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
De producten zijn super mooi.
De bestelling liet even op zich wachten maar dat heeft misschien met de vakantie te maken. Helaas is de bestelling van de dag er voor nog niet bezorgd (11 dagen geleden)
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
prachtig mooi geworden zijn zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Ben tevreden over de bestelling zelf,alleen vond dat het bezorgen wel lang duurt
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
19-08-2019
Goede communicatie en mooie prijs/kwaliteitsverhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Deze keer is alles top gegaan. We hadden onze bestelling met een paar dagen in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
19-08-2019
Een dikke tien snel mooi en gaaf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
19-08-2019
Perfect , zowel in uitvoering als in levering. Snel en goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
19-08-2019
Ik heb nog steeds mijn bestelling niet binnen gekregen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
18-08-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
18-08-2019
Ik heb de bestelling snel ontvangen en ik vind het prachtig.
mooi gedaan en netjes afgewerkt.
een 10 van mij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
18-08-2019
de kleur had iets beter gekund, was wat donkerder dan het origineel
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
18-08-2019
snelle levring, scherpe foto
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
18-08-2019
Jammer dat er geen doos bij zit.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
18-08-2019
het pakket kwam beschadigd binnen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
18-08-2019
Prima kwaliteit. Gewoon doen en leveren wat wordt aangeboden. Zo hoort het. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
18-08-2019
9 mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
18-08-2019
Mooi afgedrukt op alu . Levertijdstip , vanaf 1 dag voor aflevering ,goed te volgen .
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
18-08-2019
Twee weken geleden besteld , door omstandigheden nog niets binnen, soort productiefout, dus ik kan niets beoordelen van iets wat ik nog niet ontvangen hebt.
1.00
Slecht

bestecanvas.nl antwoordt: 23-08-2019
We hebben contact met u via email opgenomen! Hiervoor we zijn zeker dat een bevredigende oplossing gevonden worden. We horen graag van u, uw Bestecanvas.nl-team

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
18-08-2019
Ben heel te vreden over het product
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
18-08-2019
De foto op canvas kwam thuis en ik vond het prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
17-08-2019
prima prijs/kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
17-08-2019
volgende keer misschien vermelden hoe je een foto op plexiglas kunt ophangen. De buurvrouw zit nu met haar handen in het haar te wachten tot haar zoon terug is van vakantie. Ik kan haar helaas ook niet helpen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
17-08-2019
Nog niks ontvangen en contact via de klantenservice als je die al te spreken krijgt dan spreken ze alleen Engels
1.00
Slecht

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
17-08-2019
Bestel regelmatig bij jullie, super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
16-07-2019
17-08-2019
even moeten wachten, maar uiteindelijk de tapijt toch aangekregen,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
17-08-2019
De bekers zien er prachtig uit, maar de levering is veel te laat.
3.33
Redelijk

bestecanvas.nl klantbeoordeling

bestecanvas.nl

bestecanvas.nl werd op 22-03-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
info@bestecanvas.nl
bestecanvas.nl
Winkel-exploitant
United Arts GmbH
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Köln HRB 76098
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Philipp Mühlbauer
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bestecanvas.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.