22 jan 2024
Ik had slecht voorgevoel na wat negatieve reviews over retour afhandeling ,maar prijskwaliteitsverhouding , levering en pasvorm was precies wat ik had gehoopt,perfect!!Dus heb mijn piratenpak niet hoeven te retourneren en mooi op tijd geleverd voor themafeestje.Binnen enkele dagen thuis geleverd.!!!!Top
Ik heb een artikel besteld wat volgens jullie website niet retour gestuurd kan worden, aangezien het als ondergoed wordt beschouwd. Het betreft een maillot, waarvan de verpakking nog ongeopend is. Ik vind het dan ook zeer spijtig dat ik dit altikel niet kan retourneren. Ik heb het toch retour gestuurd en hoop dat het als zodanig verwerkt kan worden
Beoordelingen voor vegaoo.nl
Geen enkele service
Op 27 september jl. heb ik een artikel bij jullie besteld (Djinn kostuum).
Dit kostuum zou op 1 oktober geleverd worden. Echter staat er bij de track en trace code 3SVEGA000324249 dat de bezorger al sinds 1 oktober om 11:16 uur in de ochtend onderweg is.
Hierom heb ik twee weken geleden met POSTNL gebeld, wie mij doorverwees naar de afzender (jullie) in de hoop dat jullie aan hen aangeven dat het pakket vermist is (en POSTNL) een onderzoek zou starten. Ik heb jullie nummer gebeld en kreeg iemand aan de lijn die geen Nederlands kon spreken. In het Engels de situatie uitgelegd en ze gaf aan contact op te nemen met POSTNL.
Ook heb ik vorige week een contactformulier op jullie site ingevuld aangaande deze kwestie. Ook hierop heb ik nog geen enkele reactie mogen ontvangen.
Ik wil bij deze graag laten weten dat ik dit een zeer slechte/kwalijke zaak vind en hier heel pissig van wordt. Er is geen manier om fatsoenlijk contact met jullie te krijgen. Jullie laten ook niets van je horen, terwijl er al wel verdiend is aan mij. Uit nood heb ik een tweede exemplaar besteld, die ik gelukkig wel op tijd heb ontvangen. Op dat product heb ik afterpay als betaalmethode geselecteerd en ik ben ook absoluut niet van plan te gaan betalen alvorens ik geholpen word door jullie. De klantenservice van jullie is echt verschrikkelijk, dit is absoluut geen reclame!!!
18 okt 2024
Geachte klant, het spijt ons zeer dat er problemen zijn met de levering. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
Communicatie!
‘Betaling mislukt’ via mail ontvangen, nochtans was het geld van mijn bankrekening..Bewijs van betaling dan maar gemaild. Reply van een computer gekregen met de boodschap dat ze mij gingen contacteren… dit is nooit gebeurd.
De levering van het pakket in een afhaalpunt is ook nooit gemeld.
Ik ben op goed geluk naar het afhaalpunt gereden en warempel het pakket was geleverd?
10 okt 2024
Mijn product staat aangegeven als geleverd, maar is niet geleverd. De link naar Post.nl is ook niet echt. Bij track & trace via vegaoo.nl staat geleverd met een bevestiging van Post.nl. Wanneer ik inlog op mijn Post.nl, staat er niets aangegeven en is de door jullie gegeven track & trace niet bestaand!.
14 okt 2024
Als je pakketje niet aankomt, wordt er weinig gedaan.
Ik heb 2 oktober iets besteld dat nog steeds niet is geleverd. 10 oktober zeiden jullie er bij postnl achteraan te gaan, maar daar hoor ik niets meer van. Ik moet er de hele tijd achteraan mailen en wordt niet voldoende op de hoogte gehouden.
Antwoord van vegaoo.nl
Geachte klant, het spijt ons zeer van de vertraging in de levering of van het niet ontvangen pakket. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
Tor heden nog steeds geen pakje gezien dus als die ooit nog toekomt zal ik die ook moeten terug sturen aangezien de gelegenheid waarvoor ik het bestelde voor mijn kind al gepasseerd is.
Dat is jammer!
Ze leverden de aankoop 7 dagen te laat. Het kwam op de dag dat ik het niet meer nodig had. Ik heb een e-mail geschreven, ze hebben niet eens geantwoord. Ik raad het niet aan
6 okt 2024
Fout adres geleverd
Ik gaf een ophaalpunt door vlakbij mijn woonst. Ik kreeg echter bericht dat mijn pakket was geleverd op een plaats waarvoor ik 28minuten moest rijden.
14 okt 2024
Geachte klant, het spijt ons zeer van het probleem met de levering. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
Ik had een echt skelet verwacht levensgroot 1m80 maar teleurstelling toen dat bleek alles een papieren skelet van 1m80 was .
Antwoord van vegaoo.nl
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. In de beschrijving staat vermeldt dat het artikel van papier/karton is. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
Werken samen met Bpost ik moest mijn pakket op 21/1o ontvangen, vandaag 28/10 en heb nog steeds geen pakket ontvangen!
Antwoord van vegaoo.nl
Bestelling niet ontvangen, geen reactie gekregen van klantenservice
Antwoord van vegaoo.nl
Nooit pakketje ben gekomen. Wie ben geweest in de shop center niks
12 okt 2024
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen
7 okt 2024
Product voldoet niet aan mijn verwachtingen.
7 okt 2024
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent.. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
3 okt 2024
Ik heb het pakketje nooit ontvangen.
3 okt 2024
17 okt 2024
Ik heb mijn pakket niet ontvangen
17 okt 2024
Paczka nie dotarła
Kut bedrijf
Antwoord van vegaoo.nl
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
18 okt 2024
Geachte klant, het spijt ons dat u niet tevreden bent. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
5 sep 2024
Bezorging prima.
Kwaliteit product kan beter.
Kostuum is zeer kwetsbaar.
5 sep 2024
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over de kwaliteit. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl