matrasaanhuis.nl- Logo - Beoordelingen

matrasaanhuis.nl
Beoordelingen:

164 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.256 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 3 weken kwam het heugelijke nieuws dat het matras geleverd zou worden,'s maandags 's morgens werd het vroeg geleverd,een groot pakket netjes in plastic verpakt,konden gelijk zien dat het een mooi matras was. Het was wel een karweitje om het naar boven te krijgen,gelijk op het bed van onze zoon gelegd,even zelf gaan proefzitten en het voelde gelijk goed. De volgende morgen werd onze zoon een forse jongeman van 2.00cm enthousiast wakker "wat heb ik heerlijk geslapen",hij is super blij na een tijdje in een kuil gelegen te hebben nu hij zo'n fijn matras heeft. Daar hij chauffeur is de gehele dag is het fijn om goed uitgeslapen wakker te worden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als bekenden ook een matras nodig hebben. Veel succes ,dat jullie veel mensen mogen helpen aan een goede nachtrust. m.vr.gr. Fam.Broumels uit Roosendaal

Meest relevante negatieve beoordeling

23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorger weigert matras naar boven te brengen. Laat matras buiten staan en rijdt weg. En daar betaal je dan in totaal bijna 500 euro voor.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging soepel
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
18 mrt 2024
Beste Marloes, Inderdaad, alles is soepel geregeld. Het matras, de American Special, was binnen 2 weken gemaakt en de week erna afleverd bij jullie. Wij hopen ( en denken wel zeker te weten) dat jullie tevreden zijn over dit matras. De combinatie pocketvering met koudschuim afwerklagen, zorgt voor een heerlijk matras. Omdat wij deze op iedere stevigheid kunnen maken, zal deze altijd passen bij jullie wensen. Jammer dat jullie pas weer over vele jaren weer een nieuw matras nodig hebben.... :-) Groetjes van Matrasaanhuis
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dec 2023
Beste Gabriele, Jij had gekozen voor de Holland Special; ons no-nonsens-matras van 21 cm hoog. Mooi afgewerkt met pocketvering en koudschuim. Te bestellen in 3 stevigheden. Wij kunnen deze maatwerk matrassen binnen 2 weken maken én bezorgen. Gezien uw 5 sterren, mag ik begrijpen dat u zeer tevreden bent over dit matras. Dank u voor uw review en graag tot een volgende keer. Groeten van team Matrasaanhuis
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima product!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
29 jan 2024
Beste Z, Bedankt voor jouw 5 sterren voor de Bodyroll. Wij merken dat de Bodyroll steeds populairder wordt. Dit kleinere lichaamskussen is een heel gemakkelijk "maatje" in bed. Hiermee kun je drukpunten in bed verlichten of gewoon een lekkere slaaphouding krijgen. Omdat deze niet te lang is ( 110 cm) is deze ook gemakkelijk "hanteerbaar" in bed. Wij wensen je er nog vele jaren plezier van. Groeten van Matrasaanhuis
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima service
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
25 sep 2023
Beste familie Mulder, Hartelijk bedankt voor de 5 sterren beoordeling, hier zijn we als bedrijf heel erg blij mee! U had gekozen voor onze zitkussen. Dit is ons stevige zitkussen voor een relaxte wijze van ondersteuning in bed. Om te lezen, Televisie te kijken of om onder uw voeten/benen te plaatsen. Dit zitkussen is zeer praktisch om te gebruiken in bed. We wensen u nog heel veel genoegen met het product. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima matras.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
17 aug 2023
Beste familie Derksen, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling en de 5 sterren! U had gekozen voor de matras type Favourite Orthopedic. Dit matras heeft een stevige lig en een zachte bovenlaag. Een heerlijk matras gemaakt van een combinatie van 7 zone-pocketvering en koudschuim afwerking. In vele mate op voorraad. We wensen u nog heel veel genoegen met het product. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Matras ok.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 feb 2024
Beste heer van den B, Dank u voor de 5 sterren beoordeling van het matras American Special. Binnen 3 weken hadden wij uw matras ( in een bijzondere maat ) gemaakt én geleverd in Belgié. Ik hoop dat het matras iets meer dan OK is. Maar ik gok van wel gezien de 5 sterren. Dank u en tot ziens! Team Matrasaanhuis
RR
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
goed
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 jan 2024
Beste Rien, Dank voor de 4 sterren. Je had gekozen voor ons eenvoudigste matras, de IDOL. Dit is een zacht basismatras van Bonell vering en koudschuim. Zacht en onverwoestbaar. Deze wordt meestal gebruikt voor kinderen of logees. Niet echt geschikt voor volwassenen , iedere dag. Ik denk dat je daarom ook 4 sterren hebt gekozen en dat is ruim voldoende voor dit matras. Graag tot ziens, team Matrasaanhuis
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 mrt 2024
Beste Z, Dank je voor de 5 sterren review. Blijkbaar is de BODYROLL goed ontvangen én goed bevallen. En terecht hoor. De Bodyroll is door ons bekend gemaakt in Nederland. Vroeger waren er alleen zwangerschapskussens. Die waren véél te groot. Maar met deze Bodyroll is er een hanteerbaar lichaamskussen van 110 cm lengte. Lekker zacht en goed hanteerbaar in bed als slaapmaatje. En..... tegenwoordig hebben ook een mini Bodyroll van 70 cm lengte. Graag tot ziens. Matrasaanhuis
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
14 feb 2024
Beste heer N, Dank voor de 5 sterren voor onze mooie Bodyroll. Groeten van Matrasaanhuis
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
14 feb 2024
Beste Marjan, Dank je voor jouw 5 sterren beoordeling van de BodyRoll Grande. Naast onze Mini ( 70 cm lengte) en de gewone BodyRoll ( 110 cm) hebben we sinds enige maanden ook de langere uitvoering van 145 cm. Flink groot én voorzien van traagschuim vlokken-vulling. Heerlijk zacht. Geniet van de comfortabele BodyRoll! Team Matrasaanhuis
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 feb 2024
Beste mevrouw van B, Dank u voor uw 5 sterren. Het matras, de American Special was blijkbaar een schot in de roos. En terecht hoor. Het is een heerlijk hoog matras die wij in elke maat en elke stevigheid kunnen maken. Maatwerk terwijl we tóch binnen 3 weken deze thuis kunnen bezorgen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet van Matrasaanhuis
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
30 jan 2024
Hallo A, Jij had bij ons de Favourite Plus matras besteld. Dit is ons stevige pocketvering matras. Gezien de 5 sterren bevalt jou dit matras uitstekend. Wij wensen jou nog vele fijne jaren toe op dit matras. Graag tot later.... Team Matrasaanhuis
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
21 dec 2023
Hallo J, De Favourite is blijkbaar ook jouw favoriete matras geworden. En logisch..... het is een heerlijk medium matras. Niet te hard, niet te zacht. Voorzien van de juiste materialen zoals een 7-zone pocketvering en afwerking met koudschuim. Dank voor de 5 sterren beoordeling en we hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen. Fijne feestdagen! Team Matrasaanhuis
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden