Topdrinks- Logo - Beoordelingen

Topdrinks
Beoordelingen:

1.001 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.601 beoordelingen in totaal  

4,49
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 feb 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Topdrinks voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bezorging is prima verlopen. Bij het invullen van het bestelformulier werd pas halverwege duidelijk dat het mogelijk was om als factuuradres een ander adres op te geven dan het afleveradres. Dat leidde tot enige verwarring die bij mij resulteerde in het bestelling en factuuradres naar hetzelfde adres. Jammer, want het ging in mijn geval om een cadeautje. Meer in het algemeen zou ik de mogelijkheid van het versturen van een bestelling als cadeau meer expliciet aanbieden, bij voorkeur met de mogelijkheid om een felicitatie oid bij te voegen.

de meest kritische beoordeling

5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beneden alle pijl. 2 laatste bestellingen nooit ontvangen, omwille van computer fout van Topdrinks. De 2 bestellingen zijn inmiddels terug betaald. Ruimte om naar een betere samenwerking te kijken zodra de computerfout opgelost is.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Topdrinks

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
WG
Wout G.
Voorthuizen
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is nooit bezorgd. Na enige dagen bleek dat de bestelling is teruggestuurd naar de afzender ivm beschadiging. Topdrinks heeft toen toegezegd het betaalde bedrag terug te storten en een code zou verstrekken voor 10 % korting. Deze korting is later weer ingetrokken. Flauw hoor en niet echt klantvriendelijk.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Te weinig geleverd.

Ik heb 5 flessen Drambuie en 1 fles Whisky besteld en bij levering (een dag later dan aangegeven) bleken slechts 4 flessen Drambuie in de doos te zitten. Na diverse keren gebeld te hebben zonder iemand aan de lijn te krijgen wegens drukte en gemaild te hebben, wacht ik een week later nog steeds op een reactie.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds geen levering helaas. Week na bestelling. Belofte op de site is voor een bepaald tijdstip besteld, volgende dag in huis. Vraag me af of ik iets van de bijna 100 euro terug ga zien.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet zeggen dat wanneer er voor 21.30 wordt besteld de volgende dag geleverd wordt. Jullie hebben de order er pas de volgende dag uitgedaan
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Slechte klantenservice onbereikbaar per telefoon en stuur je een mail krijg je meerderen keren zelfde mail terug van diverse mensen
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De doos van de fles Macallan 18 years sherry oak die ik aangekocht heb, was beschadigd. Eigenlijk niet OK bij zo'n dure fles.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Waardeloos na week ontvangen en buiten de deur van ons huis achtergelaten.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel 72 gin 50ml flesjes. Ik heb er 58 ontvangen…
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakket is nooit binnen gekomen…
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden