Excluso.nl- Logo - Beoordelingen

Excluso.nl
Beoordelingen:

260 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.392 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele goede service. Vrijdag besteld zou met een vervoerder komen die niet op zaterdag bezorgd. Vanwege een verjaardag van mijn vrouw had ik gehoopt dat hij op zaterdag binnen zou komen. Contact opgenomen met Excluso en ze hebben hem via een andere bezorger toch op zaterdag afgeleverd. Mooi verpakt. Bedankt Excluso voor de super service. Ook de medewerker van Excluso voor het regelen van de bezorging.

Meest relevante negatieve beoordeling

16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goedemiddag, Dat is fijn en daar ben ik inderdaad van op de hoogte. Ik wil wel nog even duidelijk maken ter informatie, dat ik zelfs een aflever code had ontvangen, om door te geven aan de bezorger, om mijn pakket veilig en met zekerheid in ontvangst te kunnen nemen. Hier wordt dus geen gebruik van gemaakt vanaf de bezorgdienst. Wellicht kan dit ook doorgeven worden aan de juiste afdeling voor in de toekomst.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Excluso.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ik beveel dit bedrijf aan.

Twee keer een uitstekende ervaring met dit bedrijf. Het artikel was goed verpakt. De levering was fantastisch. Steeds met een marge van 5 minuten thuis afgeleverd. Niets dan lof dus
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Superfijn contact over de levering. Meteen geholpen en aangepast, zodat het de volgende dag alsnog geleverd kon worden!
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlug en de prijs viel mee! Teveel mails, om te betalen ! Ik had aan geklikt, achteraf betalen !!!
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super blij mee.

Op tijd geleverd en erg mooi product.Ik ben er erg blij mee. Mooi en goed verpakt.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelde artikel was niet leverbaar, overboeking hiervoor direct terugbetaald
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel geleverd, afspraken nagekomen
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering mooi verpakt
Beoordeling melden
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Superservice!
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie horloge
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 apr 2024
Wordt beoordeeld
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen als gevolg van het versturen via GLS. Niet komen opdagen wanneer ze dat zeggen, aangeven dat het op een afhaalpunt ligt waar het vervolgens niet is.
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie horloge aflevering was ook goed. Maar wat ik het meeste waarde aan hecht is het volgende: Ik had de code voor de korting niet goed ingevuld en toen heb ik met een van Uw vriendelijke medewerker gebeld. En de korting is netjes overgemaakt op mijn bankafrekening. Alles heel goed en een dikke tien. Fred de Schwartz
Beoordeling melden
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en ik hebt een geweldig Festina Horloge in huis. Alleen hebt ik nog geen Aankoop bewijs ontvangen..
Beoordeling melden
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

dealer info versus fabrieksinfo

Het zou fijn zijn als jullie niet klakkeloos de informatie van de fabrikant overnamen. Als er staat “verlichtte wijzerplaat”, verwacht ik niet dat ik er een vergrootglas bij moet houden s nachts om nog niets te zien… is echt een misser. Verder snap ik niet dat je kunt kiezen voor een inflexibele bezorgdienst als GLS (geen tussentijdse aanpassingen mogelijk, alleen globale tracking).
Beoordeling melden