Excluso.nl- Logo - Beoordelingen

Excluso.nl
Beoordelingen:

200 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.305 beoordelingen in totaal  

4,71
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Excluso.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

18 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, men doet wat men zegt. Zelf nog op de dag voor moederdag geleverd. Chapeau Prachtig kwaliteitshorloge.

de meest kritische beoordeling

16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goedemiddag, Dat is fijn en daar ben ik inderdaad van op de hoogte. Ik wil wel nog even duidelijk maken ter informatie, dat ik zelfs een aflever code had ontvangen, om door te geven aan de bezorger, om mijn pakket veilig en met zekerheid in ontvangst te kunnen nemen. Hier wordt dus geen gebruik van gemaakt vanaf de bezorgdienst. Wellicht kan dit ook doorgeven worden aan de juiste afdeling voor in de toekomst.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Excluso.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Alles verliep vlekkeloos.
Beoordeling melden
LB
loes b.
arnhem
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele snelle levering
Beoordeling melden
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Korrekte levering
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ga zo door
Beoordeling melden
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zegarek męski

Super
Beoordeling melden
SB
Siem B.
Amsterdam
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Onderzoek vermiste pakket.

Goedemiddag, Dat is fijn en daar ben ik inderdaad van op de hoogte. Ik wil wel nog even duidelijk maken ter informatie, dat ik zelfs een aflever code had ontvangen, om door te geven aan de bezorger, om mijn pakket veilig en met zekerheid in ontvangst te kunnen nemen. Hier wordt dus geen gebruik van gemaakt vanaf de bezorgdienst. Wellicht kan dit ook doorgeven worden aan de juiste afdeling voor in de toekomst.
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, men doet wat men zegt. Zelf nog op de dag voor moederdag geleverd. Chapeau Prachtig kwaliteitshorloge.
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

In één woord echt een aanrader.

Om te beginnen een prima site, alles is duidelijk omschreven en goed te vinden. Als enige in Nederland het fel begeerde Seiko horloge op voorraad. Na een kort telefoon gesprek werden wij keurig netjes op het afgesproken tijdstip terug gebeld. Bestellen was een fluitje van een cent. De bevestiging volgde direct. Levering de volgende dag en nog gratis ook. Wat ons betreft een uitstekende ervaring, in één woord echt een aanrader.
Beoordeling melden
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en ik hebt een geweldig Festina Horloge in huis. Alleen hebt ik nog geen Aankoop bewijs ontvangen..
Beoordeling melden
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

dealer info versus fabrieksinfo

Het zou fijn zijn als jullie niet klakkeloos de informatie van de fabrikant overnamen. Als er staat “verlichtte wijzerplaat”, verwacht ik niet dat ik er een vergrootglas bij moet houden s nachts om nog niets te zien… is echt een misser. Verder snap ik niet dat je kunt kiezen voor een inflexibele bezorgdienst als GLS (geen tussentijdse aanpassingen mogelijk, alleen globale tracking).
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

GLS leveringen niet altijd

Prima horloge maar de levering via GLS binnen 24 uur is niet gelukt. Dat werd 4 dagen later. 1e x 1 dag uitstel ivm personeelstekort, 2e x adres kon niet worden bereikt wat ons een raadsel was omdat er niets aan de hand was in de hele omtrek. 3e x was keurig op de afgesproken tijd.
Beoordeling melden
8 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend!

Ik ben al heel lang op zoek naar een horloge dat ik mooi vind , kwalitatief goed en dat voor een betaalbare prijs. Ik heb dat gevonden in het horloge van Sternglas zeitmesser : Berlin. Ik vind de afhandeling heel goed . Het werd heel snel en goed geleverd.
Beoordeling melden
19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het horloge beviel goed, maar ik miste een handleiding bij het korter maken van de band en de horlogebandinkorter was veel te zwak voor het titanium en ging dus heel snel kapot. Daar had wel eens voor gewaarschuwd mogen worden.
Beoordeling melden
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en vakkundig reageren op vragen. Het keurig toepassen van de laagste prijs garantie en een snelle en correcte levering van het bestelde product. Ik heb er een heel goed gevoel aan over gehouden. Prima.......
Beoordeling melden