Excluso.nl- Logo - Beoordelingen

Excluso.nlReviews

: 3.098Uitstekend

4,75

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
Excluso.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Excluso.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
Excluso.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Excluso.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Excluso.nl

249 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.098 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 jul. 2022
Ik werd netjes te woord gestaan door Hanneke Gooijer en mijn horloge werd keurig op maat gemaakt door excluso. 1 dingetje vond ik wel jammer dat ik bij mijn bestelling van de Casio ECB-900DB-1BER geen Nederlandse handleiding kon krijgen, echter is dit excluso niet te verwijten maar eerder Casio Benelux. Kort om vind ik Excluso een prima bedrijf en zal ik deze zeker aanraden om daar een horloge te kopen. Gr, A.de Koster
Beoordeling melden

de meest kritische beoordeling


23 mei 2022
Nou heb op 18 Juni horloge seiko automatic terug gestuurd en meeteen een nieuwe besteld. Maar van het eerste horloge nog geen geld terug plus 7.25 euro voor het opsturen. Had het inmiddels wel terug verwacht.
Beoordeling melden

Beoordelingen voor Excluso.nl

Filter
 Sorteren 
Relevantie
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Snel betrouwbaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Prima webshop!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
👍🏼
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jan. 2023
 
van L R.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
De bezorging van snel en goed, helaas moest ik het product retouren. Ik was me niet bewust dat ik dan zelf de retour kosten moest betalen, dit had wel ergens duidelijk kunnen worden aangegeven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
Prima service van Excluso. Groot en overzichtelijk assortiment in de webshop wat zeker aantrekkelijk is voor een volgende aankoop. De aankoop is gratis verzekerd tijdens vervoer wat uitzonderlijk is en je wordt via mail regelmatig op de hoogte gehouden. De service is uitermate goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
 
Wist welk horloge ik wilde. Mijn Casio horloge was hier vriendelijk geprijsd. Gekocht en dezelfde dag verzonden met Track & Trace. Goed ingepakt (zonder beschadigingen) mijn pakketje ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
Totaal geen klachten. Alles ging goed en was duidelijk zichtbaar hoe de levering verliep. Pakje opgehaald bij de buren . Was duidelijk en perfect. Niks dan lof
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
Na telefonisch contact wanneer mijn pakje bezorgd zou worden, is het diezelfde dag nog geleverd terwijl het dagen bij GLS lag. Snel en vriendelijk geholpen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2022
Zeer vriendelijk en persoonlijk contact toen een bestelling niet in 1 x kon worden geleverd. Samen op zoek naar een gepaste oplossing.
Beoordeling melden