Excluso.nl- Logo - Beoordelingen

Excluso.nl
Beoordelingen:

260 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.392 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele goede service. Vrijdag besteld zou met een vervoerder komen die niet op zaterdag bezorgd. Vanwege een verjaardag van mijn vrouw had ik gehoopt dat hij op zaterdag binnen zou komen. Contact opgenomen met Excluso en ze hebben hem via een andere bezorger toch op zaterdag afgeleverd. Mooi verpakt. Bedankt Excluso voor de super service. Ook de medewerker van Excluso voor het regelen van de bezorging.

Meest relevante negatieve beoordeling

16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goedemiddag, Dat is fijn en daar ben ik inderdaad van op de hoogte. Ik wil wel nog even duidelijk maken ter informatie, dat ik zelfs een aflever code had ontvangen, om door te geven aan de bezorger, om mijn pakket veilig en met zekerheid in ontvangst te kunnen nemen. Hier wordt dus geen gebruik van gemaakt vanaf de bezorgdienst. Wellicht kan dit ook doorgeven worden aan de juiste afdeling voor in de toekomst.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Excluso.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
RS
Rob S.
Moerstraten
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
EV
Eugenie v.
Zoetermeer
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte service

Super ervaring. Ik wilde een specifiek horloge met een specifiek bandje en die kon ik niet vinden op hun website. Aan de telefoon trof ik een medewerkster die net die extra service gaf die ik nodig had. Gevolg: ik heb het horloge gekocht en ben er enorm blij mee!
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Ik werd van tevoren nog even gebeld. Het door mij bestelde inkort setje was niet nodig. Er wordt een creditnota gemaakt. Attent!
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Aangename + snelle communicatie / goed verpakt. Direct op mijn maat besteld en gekregen.
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende ervaring

Gewoon doen wat je zegt en dat deed Excluso. Keurig op tijd afgeleverd. Super
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige hanger die heel mooi blijft. Snelle verzending en mooi verpakt
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede ervaring. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wordt netjes afgeleverd, contact gaat ook prima.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verstuurd en mooi ingepakt.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Casio Origin

Top horloge snelle levering.
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles TOP
Beoordeling melden
CH
Coan H.
Zuidhorn
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden