Excluso.nl- Logo - Beoordelingen

Excluso.nl
Beoordelingen:

200 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.273 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Excluso.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

18 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, men doet wat men zegt. Zelf nog op de dag voor moederdag geleverd. Chapeau Prachtig kwaliteitshorloge.

de meest kritische beoordeling

27 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jullie beleid nakomen en werkelijk mijn product de volgende dag laten leveren als ik het voor 14:00 uur heb gekocht. Het was een cadeau voor een ziek familielid die in het ziekenhuis ligt in het buitenland. Ik zou de volgende dag vliegen en het meenemen, hopend dat ik het binnen zou krijgen omdat ik voor 14:00 heb besteld. Ook heb ik jullie klantenservice opgebeld en de enige reactie die ik terugkreeg was “wij kunnen daar niks aan doen, dat ligt aan PostNL”. Er was geen moeite gedaan voor een compensatie, noch is er meegedacht om een oplossing te vinden. Ik was onaangenaam verrast.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Excluso.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
SB
Sim B.
Alkmaar
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima koop,de bezorging kan beter. Uiteindelijk goed opgelost.
Beoordeling melden
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima service 👍Na een dag had ik het horloge al in huis .
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goeie informatie qua wanneer levering. Goed verpakt.
Beoordeling melden
27 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super service

Perfect artikel, snel leveringen, mooie verpakking.
Beoordeling melden
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, mogelijkheid tot achteraf betalen
Beoordeling melden
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Heel tevreden

Snel aangekomen, goede kwaliteit en lagere prijs!
Beoordeling melden
1 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke informatie van levering en verzending
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erg snelle levering. Produkt zoals beschreven.
Beoordeling melden
21 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte afhandeling geruilde product
Beoordeling melden
29 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super goede service echt toppppppp
Beoordeling melden
19 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle service en levering.
Beoordeling melden
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en goed verpakt.
Beoordeling melden
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Service

Het meedenken in de service
Beoordeling melden
23 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Alles verliep vlekkeloos.
Beoordeling melden
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles verliep perfect!
Beoordeling melden
HV
Hans v.
Amsterdam
26 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en betrouwbaar
Beoordeling melden
21 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Korrekte levering
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
24 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ga zo door
Beoordeling melden