Excluso.nl- Logo - Beoordelingen

Excluso.nlReviews

: 2.928Uitstekend

4,76

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Excluso.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Excluso.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Excluso.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Excluso.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Excluso.nl

79 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.928 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 jul. 2022
Ik werd netjes te woord gestaan door Hanneke Gooijer en mijn horloge werd keurig op maat gemaakt door excluso. 1 dingetje vond ik wel jammer dat ik bij mijn bestelling van de Casio ECB-900DB-1BER geen Nederlandse handleiding kon krijgen, echter is dit excluso niet te verwijten maar eerder Casio Benelux. Kort om vind ik Excluso een prima bedrijf en zal ik deze zeker aanraden om daar een horloge te kopen. Gr, A.de Koster
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 mei 2022
Nou heb op 18 Juni horloge seiko automatic terug gestuurd en meeteen een nieuwe besteld. Maar van het eerste horloge nog geen geld terug plus 7.25 euro voor het opsturen. Had het inmiddels wel terug verwacht.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Excluso.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
Ik werd netjes te woord gestaan door Hanneke Gooijer en mijn horloge werd keurig op maat gemaakt door excluso. 1 dingetje vond ik wel jammer dat ik bij mijn bestelling van de Casio ECB-900DB-1BER geen Nederlandse handleiding kon krijgen, echter is dit excluso niet te verwijten maar eerder Casio Benelux. Kort om vind ik Excluso een prima bedrijf en zal ik deze zeker aanraden om daar een horloge te kopen. Gr, A.de Koster
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022 
De informatie die ik vroeg aan een van jullie medewerkers was helemaal perfect ze had het helemaal voor mij uitgezocht en belde mij later keurig terug helemaal top en nogmaals bedankt voor deze service. En het horloge is helemaal perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jul. 2022
Snelle verzending, snelle reactie op mail en persoonlijke aandacht. Product was goed verpakt en voldeed prima aan de verwachting.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
Uitstekende levering, foto op de website beloofde meer dan wat is ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022 
Snelle levering, top klokkie! Aanrader A++
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022 
Goede service en prima telwoord gestaan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jun. 2022 
levertijd beter afstemmen met postnl
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
Goede en snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
De snelle verzending en dan nog gratis ook!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 mei 2022
toffe horloges snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jun. 2022
Lower price. Nice packaging!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jun. 2022 
Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jun. 2022
snelle accurate levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jun. 2022 
Geen op en aanmerkingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jun. 2022
Mooi horloge
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
Beoordeling melden