koro-shop.nl
Beoordelingen:

267 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden818 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 apr 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
koro-shop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was helaas niet wat ik besteld had. De verpakking was beschadigd eb i.p.v. 2 kilo bio kurkuma poeder zat er een zak bio cashuw noten in. Na melding kreeg ik snel antwoord. De kurkuma wordt alsnog bezorgd ( kon ook kiezen tussen retour betaling) De noten kan ik houden. Niet perse 100% tevreden over de levering. Liever had ik mijn bestelde producten direct ontvangen maar de afhandeling ging zonder gedoe 100% goed.

de meest kritische beoordeling

20 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was aangeboden bij vervoerder maar de status bij vervoerder veranderde niet. Dan mis ik telefonisch contact mogelijkheden. Na 2 dagen wederom contact opgenomen. Daarna was pakket in beweging, maar wel een fikse vertraging in bezorging. Bij aankomst was een verpakking beschadigd waardoor de Risoni ook uit de verpakking is gekomen. Daarnaast verschillende lasagne bladen gebroken, ondanks de beschermde verpakking. Producten nog niet geprobeerd, zullen ongetwijfeld goed zijn!
IV
Ingev V.
Amersfoort
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor koro-shop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
CK
Catharina K.
Bergen nh
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

1 pot kapot tijdens transport

Een pot in de doos was tijdens het transport open gegaan, dus alles was vies geworden. Heb dat doorgegeven en ik kreeg onmiddellijk een nieuwe toegestuurd. Fantastische service en dus ook nog eens razendsnel!
Beoordeling melden
EW
Ed W.
Castricum
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De erwten proteïne stukjes zijn werkelijk TOP-klasse. Je kan het werkelijk bij elke maaltijd toevoegen. Uitstekend product, (bijna) niet te krijgen in Nederland. Maar dat maakt niet uit zorg dat je het op tijd besteld en je hebt het binnen één of twee dagen in huis. TOP KORO-shop, met TOP Product. Daar is geen woord teveel van gezegd.
Beoordeling melden
5 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijn

Mijn bestelling krijg ik toegezonden in 2 pakketten en in eerste instantie ook op 2 verschillende dagen. De reden hiervoor weet ik niet, maar ik vind het natuurlijk geen probleem als ik een dag extra moet wachten om alles in 1x en in 1 doos doos te mogen ontvangen (tenzij het een mega doos is en dus ook onpraktisch).
Beoordeling melden
21 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fantastische webshop met heerlijke verse producten voor elke dag! Past geheel in een gezonde leefstijl en geeft jou die extra boost om door te gaan. Wat super fijn is zijn de grote formaten van de producten zodat je genoeg hebt voor een langere tijd en een betere prijs dan vele supermarkten of kleine natuur winkels.
Beoordeling melden
26 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie site + super assortiment

Ten eerste een hele mooie website. Ben daar heel gevoelig voor haha, maar goede foto's en duidelijke informatie verder. Ze hebben een heel leuk assortiment en ook aardig betaalbaar. Levering was redelijk snel ook (van Duitsland naar Nederland). Ik ga hier vaker bestellen!
Beoordeling melden
EW
Ed W.
Castricum
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakketvervoer is natuurlijk een probleem, misschien kijken of de samenwerking beter kan. Alhoewel de vervoerder altijd voor de klant de laatste schakel is in het geheel. Maar over het product, daar zijn wij zeer tevreden over, TOP-PRODUCT van TOP-KORO-SHOP.
Beoordeling melden
MM
M M.
Amsterdam
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben hier vaste klant voor mijn groothandelsingrediënten en bespaar zo veel geld. Alles is bovendien van hoge kwaliteit. Wat beter kan: de producten in één zending verzenden, nu komt het vaak in meerdere pakken en etappes en dat lijkt me niet duurzaam.
Beoordeling melden
29 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ze hebben een ruime keuze aan producten, alles wat ik tot nu toe heb besteld, is van hoge kwaliteit, met een gunstige prijs. Ze hebben ook producten die in Nederland niet te krijgen zijn, zoals lupinekoffie. Bovendien wordt er altijd snel geleverd!
Beoordeling melden
MN
Marion N.
Niederlande
28 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima webshop

Zeer goede producten voor o a. vegans tegen lage prijs. De producten zijn van goede kwaliteit en worden keurig verpakt en snel verzonden, ook uitstekende track and trace, Er is veel keus, uitstekende webshop.
Beoordeling melden
AH
anneke h.
zutphen
6 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
geweldige site die ik ontdekte, wat een keus en bio producten. de verpakking bij verzending liet te wensen over. genoeg papier op de inhoud maar niet er onder, waardoor doos open was en melkpakken bol stonden.
Beoordeling melden
6 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Slechte bezorging DHL

Pakketje van DHL was niet bij mij geleverd terwijl ik de hele dag thuis was. Er stond handtekening vereist maar heb nooit een handtekening gezet. Er staat een krabbeltje wanneer ik op de handtekening klik.
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Meestal goed alleen de laatste keer waren er blikken met deuken erin en kwam DHL een dag later dan dat zij hadden aangegeven in een mailbericht. Ik heb Koro ook al geïnformeerd en een foto meegestuurd.
Beoordeling melden
29 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede producten uit ervaring en ook vriendelijke snelle schade afhandeling bij een keer toch een transport schade, ondanks zorgvuldige verpakking. Verpakking zonder plastic.
Beoordeling melden
13 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Blij met deze webshop. Hier kan ik mijn vegan Chocodrops verkrijgen. Dus ik kan weer mijn vegan baksels maken. Ook gaan deze drops in mijn yoghurt met gepofte quinoa. Koro bedankt weer!!
Beoordeling melden
19 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product is goed, de website is zéér traag en de levering is ook aan de trage kant, maargoed het product komt schijnbaar uit Duitsland dus dat zie ik even door de vingers.
Beoordeling melden
MW
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super blij met KoRo

Alles wordt goed ingepakt en geleverd. Ook is persoonlijk contact mogelijk en er wordt adequaat gereageerd op e-mails. Ik ben uitermate tevreden.
Beoordeling melden
CB
Carmen B.
T‘waar
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De producten zijn van goede kwaliteit ,de verpakking is duurzaam.De bestelling duurt wel betje lang 1tot2weken..Tot nu toe een prima bedrijf
Beoordeling melden