koro-shop.nl
Beoordelingen:

267 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden818 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 apr 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
koro-shop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was helaas niet wat ik besteld had. De verpakking was beschadigd eb i.p.v. 2 kilo bio kurkuma poeder zat er een zak bio cashuw noten in. Na melding kreeg ik snel antwoord. De kurkuma wordt alsnog bezorgd ( kon ook kiezen tussen retour betaling) De noten kan ik houden. Niet perse 100% tevreden over de levering. Liever had ik mijn bestelde producten direct ontvangen maar de afhandeling ging zonder gedoe 100% goed.

de meest kritische beoordeling

20 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was aangeboden bij vervoerder maar de status bij vervoerder veranderde niet. Dan mis ik telefonisch contact mogelijkheden. Na 2 dagen wederom contact opgenomen. Daarna was pakket in beweging, maar wel een fikse vertraging in bezorging. Bij aankomst was een verpakking beschadigd waardoor de Risoni ook uit de verpakking is gekomen. Daarnaast verschillende lasagne bladen gebroken, ondanks de beschermde verpakking. Producten nog niet geprobeerd, zullen ongetwijfeld goed zijn!
IV
Ingev V.
Amersfoort
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor koro-shop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
WB
Wim B.
Apeldoorn
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele fijne webwinkel! Goede communicatie, je wordt fijn geholpen door de klantenservice mocht er iets misgaan. Klantenservice reageert ook zeer snel en passend. Goede spullen. Nadelen zijn dat de levering soms te lang duurt en dat niet alles altijd op voorraad is, anders 5 sterren!
Beoordeling melden
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden over je bestelling. De bestelling was ook snel geleverd. Graag had ik even uitleg erbij gehad hoe ik de humus moet maken en de amandelmelk. Vr gr Anneke Riemersma.
Beoordeling melden
SL
Sonja L.
Delfzijl
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede producten. Wat ik wel gek vind is dat ze ook producten verkopen die al maanden over datum zijn zonder een prijskorting daarop te geven.
Beoordeling melden
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Deze mensen verkopen producten van goede kwaliteit die gunstig zijn voor een gezonde levensstijl.
Beoordeling melden
PN
Polina N.
Laag Soeren
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit!

Kwaliteit van producten, milieuvriendelijke verpakkingen, betrouwbaar en snel
Beoordeling melden
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Goede producten en prijs/kwaliteitsverhouding
Beoordeling melden
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en snelle levering. Top product
Beoordeling melden
17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede bio producten tegen goede prijs en snelle levering. Wat wil de mens meer. Het
Beoordeling melden
GB
Gerard B.
Barendrecht
1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles keurig verpakt thuis gekregen, en we gaan nu beginnen met proeven.
Beoordeling melden
HH
Henk H.
Houten
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijk bestelsite, snelle levering

Duidelijk bestelsite, product werd binnen paar dagen afgeleverd
Beoordeling melden
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke site met een ruim assortiment. Snelle levering.
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie over de verzending en aflevering!
Beoordeling melden
8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Es kam alles goed hier an
Beoordeling melden
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Is gewoon een aanrader
Beoordeling melden
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
NL
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden