bodylab.nlReviews

: 2.679Goed

4,13

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 jul. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
bodylab.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bodylab.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 2 jul. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
bodylab.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bodylab.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bodylab.nl

361 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.679 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 jun. 2022
De bestelling is soepel verlopen. Er is een minpuntje, DHL denkt misschien dat je de hele dag het pakketje volgt dat is in mijn geval zeker niet. Als de bestelling s'morgens vroeg nog in Duistland is verwacht ik niet dat het al aan het eind van de middag al aan huis bezorgd wordt in Nederland. Op zich erg goed en snel. Ik zou liever zien dat je een mailtje krijgt dat het de volgende dag bijv. tussen 13.00 en 16.00 uur bezorgd wordt, verder alle lof voor DHL. Nu kon ik het de volgende werkdag na 13.00 uur afhalen op een bezorgpunt. (Jammer voor de bezorger die een onnodige rit heeft gemaakt.)
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


30 mei 2022
Ik heb tot 4 maal toe contact gezocht met bodylab zonde succes, elke keer sturen ze mij een track en tracé code waar ik niks aan heb. Omdat deze namelijk niet veranderd! Ik heb ook contact met DHL gezocht en die geven aan dat het pakket nog opgehaald/verzonden moet worden. Ik heb deze bestelling 18 mei geplaatst en het is ondertussen 30 mei. Ook op het telefoon nummer/social accounts van bodylab krijg je geen reactie op vragen. Ik hoop dat ik jullie zo kan bereiken en een antwoord kan krijgen op waar mijn pakket blijft.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bodylab.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Bestelling is gelukkig goed gegaan. Helaas kan je op de BodyLab site geen dhl pakket punt selecteren. Dit maak het erg lastig om het pakket te laten bezorgen. Het zou fijn zijn als een DHL pakketpunt als berzorg punt gebruikt kan worden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
De producten zijn goed, zoals altijd maar ik moest wat langer wachten dan normaal.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Voor mij de juiste soort eiwitten, zonder suiker en toch met een goede smaak.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022 
van Ron S.
goede en duidelijke site goed product en scherpe prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 uur geleden
Zoals altijd uitstekend services en snel verwerkt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022 
top product, vrij snelle levering, ok !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022 
Heerlijke pannenkoeken. Snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022 
van J J V.
Goede producten voor redelijke prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Mijn pakket is snel bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022 
van Php D.
Levering volgde afspraak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Geweldig Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022 
Alles perfect geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Beoordeling melden