stateofart.com
Beoordelingen:

1.658 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.178 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
stateofart.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hebben via internet een bestelling gedaan maar de pasvorm was niet helemaal goed, dus zijn we naar Rotterdam gereden en hebben daar het pakket afgegeven en ter plaatse een ander model gepast er was geen juiste lengtemaat voorradig in dit filliaal en ze hebben het voor ons besteld en leveren dit aan huis. Voorzien van een lekker kopje koffie en heel vriendelijk en behulpzaam personeel zijn wij tevreden naar huis gereden. Het bedrag van het retourpakket stond een dag later al op de rekening teruggestort.👍👍👍
MW
M W.
Bergambacht

de meest kritische beoordeling

6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had de webshop een jas gekocht grootte obv maattabel vd webshop. Behoudens de maat betrof het een mooie jas van goede kwaliteit. De bestelde XXXL jas was veel te groot. Ik heb de jas in 1e instantie omgeruild voor maat XXL. De 2e XXL jas was te klein, het leek wel een XL. Ik heb nu ook de 2e jas retour gezonden en wacht op teruggave van het aankoop bedrag. Het lijkt mij beter gewoon in de winkel te gaan kijken, passen en kopen. Dat schild veel tijd, bespaard kosten voor retourzenden, tijd voor verzending en wachten op terugstorten van het aankoopbedrag.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor stateofart.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
de kwaliteit en de truien zijn niet te lang.
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd leuke aanbiedingen en snelle levering.
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd mooie kwaliteit en punctueel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze artikelen en de punctuele leveringen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie materialen die altijd als gegoten zit
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
5 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat de artikelen naar wens zijn en prettig dragen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
14 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle toezending en eenvoudig om te ruilen
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi artikel ,snel geleverd ,goede prijs
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
mooie kleding en lekker snel afgehandeld
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goede kwaliteit en leuke kleding
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles is fijn, koop er al honderd jaar.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
4 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u al jaren trouwe klant bent van ons. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag terug.
PO
Peter O.
Zevenbergen
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deelzendingen beperken indien mogelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Waar mogelijk proberen wij zoveel mogelijk artikelen vanuit 1 punt te versturen. Echter in de sale periode komen er wat vaker deelleveringen voor.
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede kwaliteit, soms mooie sales deals
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Leuk om te horen dat u nog geslaagd bent voor een artikel uit de Sale. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, spullen netjes verpakt
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, En mooie overhemden.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw email. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima gegaan !

Prima gegaan netjes verpakt en snel !
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw email. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
HV
Hedy v.
Klundert
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en duidelijke website
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De volgende dag al bezorgd en korting
Beoordeling melden
PG
Piet G.
Oosteind
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie overhemden en snelle verzending
Beoordeling melden
DV
Dick V.
Den Haag
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bezorgafspraken werden goed nagekomen
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
5 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling op tijd geleverd is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De verpakking etc zeer goed verzorgd
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Service is (veel) beter dan verwacht
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
9 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de geboden service. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag terug.