stateofart.com
Beoordelingen:

1.658 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.178 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
stateofart.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hebben via internet een bestelling gedaan maar de pasvorm was niet helemaal goed, dus zijn we naar Rotterdam gereden en hebben daar het pakket afgegeven en ter plaatse een ander model gepast er was geen juiste lengtemaat voorradig in dit filliaal en ze hebben het voor ons besteld en leveren dit aan huis. Voorzien van een lekker kopje koffie en heel vriendelijk en behulpzaam personeel zijn wij tevreden naar huis gereden. Het bedrag van het retourpakket stond een dag later al op de rekening teruggestort.👍👍👍
MW
M W.
Bergambacht

de meest kritische beoordeling

6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had de webshop een jas gekocht grootte obv maattabel vd webshop. Behoudens de maat betrof het een mooie jas van goede kwaliteit. De bestelde XXXL jas was veel te groot. Ik heb de jas in 1e instantie omgeruild voor maat XXL. De 2e XXL jas was te klein, het leek wel een XL. Ik heb nu ook de 2e jas retour gezonden en wacht op teruggave van het aankoop bedrag. Het lijkt mij beter gewoon in de winkel te gaan kijken, passen en kopen. Dat schild veel tijd, bespaard kosten voor retourzenden, tijd voor verzending en wachten op terugstorten van het aankoopbedrag.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor stateofart.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
JH
Jan H.
Doesburg
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De Snelle bezorging net als bij Suitable!! Geweldig.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
4 dagen geleden
Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat de levering zo snel heeft plaats gevonden. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede webshop, snelle levering. Geen verbeterpunten.
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie mode! Makkelijk te bestellen, snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat onze collectie bij u in de smaak valt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top merk

Snelle levering en zoals gewoonlijk goede kwaliteit
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, mooie kledingstukken, goed verpakt
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kleding en uitstekende accurate leveringen.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
4 dagen geleden
Bedankt voor uw feedback. Leuk om te horen dat de collectie u zo aanspreekt en de bestelde artikelen snel geleverd zijn. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en altijd mooi kwaliteit kleding
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
4 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijn en goed bedrijf wat snel en kwaliteit levert
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
9 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Accurate en snelle levering . De juiste artikelen
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prettige webshop vlotte afhandeling van aankoop.
Beoordeling melden
GM
Gerda M.
Ouddorp
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede pasvorm en kwaliteit voor een mooie prijs
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
4 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat de pasvorm en kwaliteit van de bestelde artikelen naar wens zijn. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering Mooie overhemden Leuke prijs
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Leuk om te horen dat u tevreden bent met de bestelde overhemden. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fatsoenlijke verwerking bestelling,alles klopte
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het bestelproces. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zoals verwacht goed

Snel ontvangen, prima maat en goede kwaliteit.
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keus goede kwaliteit en snelle levering
Beoordeling melden
HM
Henk M.
Amerongen
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en geweldige kwaliteit kleding
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u onze service als prettig ervaren hebt en u tevreden bent over de kwaliteit van onze artikelen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, goed verpakt, mooie kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en de kwaliteit van de artikelen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima kwaliteit/prijsverhouding. Fijne actie's
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
5 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat goed om te horen dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is en dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Product conform verwachting.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
4 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat de levering snel heeft plaatst gevonden. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fijne site en mooie produkten

Fijne site, goede produkten en snelle service
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
4 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u tevreden bent over het gebruikersgemak van onze website en de geboden service. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.