stateofart.com
Beoordelingen:

1.658 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.178 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
stateofart.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hebben via internet een bestelling gedaan maar de pasvorm was niet helemaal goed, dus zijn we naar Rotterdam gereden en hebben daar het pakket afgegeven en ter plaatse een ander model gepast er was geen juiste lengtemaat voorradig in dit filliaal en ze hebben het voor ons besteld en leveren dit aan huis. Voorzien van een lekker kopje koffie en heel vriendelijk en behulpzaam personeel zijn wij tevreden naar huis gereden. Het bedrag van het retourpakket stond een dag later al op de rekening teruggestort.👍👍👍
MW
M W.
Bergambacht

de meest kritische beoordeling

6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had de webshop een jas gekocht grootte obv maattabel vd webshop. Behoudens de maat betrof het een mooie jas van goede kwaliteit. De bestelde XXXL jas was veel te groot. Ik heb de jas in 1e instantie omgeruild voor maat XXL. De 2e XXL jas was te klein, het leek wel een XL. Ik heb nu ook de 2e jas retour gezonden en wacht op teruggave van het aankoop bedrag. Het lijkt mij beter gewoon in de winkel te gaan kijken, passen en kopen. Dat schild veel tijd, bespaard kosten voor retourzenden, tijd voor verzending en wachten op terugstorten van het aankoopbedrag.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor stateofart.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

2 shirts 2 pakjes

1 bestelling van 2 shirts. Kreeg 2 afzonderlijke pakjes opgestuurd
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zoals altijd

Snel besteld, snel verzonden en snel geleverd. Weer prima geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u uw bestelling snel heeft ontvangen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
JV
Jan v.
Dronten
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alle jaren groot fan van State of Art. Topkwaliteit, fijn geprijsd.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Leuk om te horen dat u al lang trouwe klant bent van ons. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag een volgende keer terug.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Nette levering

Snelle levering, verpakt met aandacht. Gemakkelijk te retourneren.
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie aanbiedingen, grote keus, makkelijk besteld en snel bezorgd.
Beoordeling melden
14 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
mooie, goede, kleding. prijskwaliteit verhouding: heel goed
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke beschrijving en goede verzorging van het verzenden
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
5 feb 2024
Hartelijk dank voor uw email. Goed om te horen dat u de beschrijvingen op onze website duidelijk vind en dat de artikelen netjes verpakt naar u zijn opgestuurd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
19 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie herenmode van goede kwaliteit en ook voor grote maten.,
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Redelijk snelle levering en uitstekende afhandeling retouren,
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze levering en de retourprocedure. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag terug voor een volgende aankoop.
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
transparante website met goede product en bestel informatie.
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

wollen truien aanbevolen ...

Mijn man is erg blij met de wollen truien van State of Art.
Beoordeling melden
20 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Pasmaat goed snelle levering mooie kwaliteit van de shirts
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling werd snel geleverd. Kwalitatief goede aankopen
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
4 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat de levering snel plaats vond en u tevreden bent over de kwaliteit van de producten. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wederom legendarische truien aan m'n garderobe toegevoegd!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles naar wens verlopen en een mooie keuze kunnen maken.
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, stof, pasmaat en uitstekende afwerking.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima aanbieding voor goede kwaliteit. Snelle verzending.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel goede producten. Goede bediening in winkel Sittard
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, mooie producten, zeer goede kwaliteit.
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijn dat zij ook grote maten in het assortiment hebben.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze collectie en de diverse mogelijkheden in maatvoering. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.