Body&Fit NL- Logo - Beoordelingen

Body&Fit NLReviews

: 121.540Uitstekend

4,61

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 aug. 2017
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
Body&Fit NL is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Body&Fit NL kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 aug. 2017
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
Body&Fit NL is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Body&Fit NL kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Body&Fit NL

7.167 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

121.540 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 jun. 2022
Jullie producten zijn super..ik gebruik ze al jaren en zijn een perfecte aanvulling voor mijn voedingspatroon..ook tijdens mijn proces om heel wat kilo’s af te vallen..alleen zou het fijn zijn dat producten eerder weer op voorraad zouden zijn..soms duurt wachten langer dan een maand en ben ik door mijn voorraad heen..maar verder perfect!!.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 mrt. 2022 
Helaas kan ik geen 0 sterren geven: wat een bende is Body & Fit geworden. Van een goed bedrijf met goede producten voor een mooie prijs en een goede klantenservice, gaan ze nu voor de hoofdprijs en slechte service. De vitamines (Smart Multi en Women Multi) zijn in minder dan 2 jaar in prijs verdubbeld. Nu is er de aanbieding: 2 + 1 gratis....alleen krijg je er maar 2 geleverd van ieders. Dat moet oplichting zijn!! Uiteraard is er bij de klantenservice (service...ahummm) niemand bereikbaar. Dit was de laatste keer Body & Fit...jammer van zo'n bedrijf dat de hebberigheid heeft gewonnen en ik mijn nu zelfs opgelicht voel! HIER NIET BESTELLEN! Er zijn genoeg andere, eerlijke bedrijven >>> ADD: Ben idd gebeld, aardige medewerker. Bood een oplossing. Heeft uitgelegd hoe de actie in elkaar zit...evengoed ben ik niet overtuigd, en klopt m.i. het bestelproces niet en is er geen legitieme verklaring voor de exorbitante prijsstijging. Voor mij geen Body&Fit meer. jammer, het was iig tot de verkoop in 2017 een mooi bedrijf...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Body&Fit NL

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Snelle levering, goede actie, scherpe prijzen en een heldere website.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Snelle levering en perfect verpakt met een leuke goodie er gratis bij
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snelle levering word goed op de hoogte gehouden. Zeker een aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
Het product is bekend, gebruik het al veel langer. Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Besteld en de volgende dag in huis. Goede producten voor mijn gevoel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022 
van Lia P.
Snelle levering, overzichtelijke product omschrijving, ruime keuze.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Goede producten en snelle levering. Regelmatig leuke aanbiedingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022 
'Acties' zijn vaak geen echte acties, maar sigaar uit eigen doos..
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Goede producten, snelle levering en zeer behulpzame klantenservicez
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Correcte en snelle service. Groot assortiment, ook voor ons Vegans!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Top webshop. Goede spullen tegen goede prijzen Zeer snel verzonden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Bestelling niet ontvangen, maar is uiteindelijk netjes opgelost
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
De rijst was heerlijk, lekker gecombineerd met broccoli rijst.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022 
van Lee F.
Duidelijke informatie betreft product en een groot assortiment.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Het snel leveren van de producten erin houden! Dat is echt top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022 
Snel bezorgd. Lekkere shake. Deze keer voor een leukere prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Altijd goede producten voor de juiste prijs en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
het word een beetje eentonig, want alles is weer goed gegaan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Duidelijke site, bestelling op tijd binnen en goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
Kwaliteit voedingsmiddelen supplementen Creatine whey ect
Beoordeling melden