Body&Fit NL- Logo - Beoordelingen

Body&Fit NL
Beoordelingen:

5.987 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden130.110 beoordelingen in totaal  

4,61
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 aug. 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Body&Fit NL voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het zou fijn zijn als er uitleg is van product verandering want ik zocht Mass perfection emmer van 4 kilo ,maar elke straat daar naar toe loopt dood . Ik heb er lang over gedaan omdat ik het nieuwe logo niet vertrouwde zeker in deze tijd. Ook de HMB is veranderd waren eerst capsules nu moet ik per dag twee platen meer slikken zonder dat er ergens uitleg staat . Ook heb ik geen buton beker gekregen erg jammer.

de meest kritische beoordeling

4 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Body en fit niet bereikbaar. Ik heb een klacht over de bereikbaarheid van body en fit. Al drie dagen lang probeer ik de klantenservice te bereiken omdat mijn bestelling die niet aan is gekomen. Echter geven ze aan dat het druk is en dat ze daarom niet bereikbaar zijn. Daarnaast worden ook je mails niet beantwoord. Je kan dus wel geld uitgeven, maar als je daar niks voor terugkrijgt is daar geen oor voor. Op deze manier zal ik body en fit aan iedereen afraden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Body&Fit NL

 Sorteren  
Relevantie
MA
Marc A.
Uithoorn
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering voor een vriendelijke prijs.
Beoordeling melden
RK
ROB K.
ZOETERMEER
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit voor goede prijs!

Goed product, snelle levering. Ben tevreden.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service-levering. En netjes verpakt.
Beoordeling melden
DP
Danny P.
Hasselt
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
goeie service snelle levering top producten
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering voor een goede prijs, super
Beoordeling melden
PB
Patricia B.
Lelystad
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede levering van de artikelen.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
lekkere eiwitpoeder en een snelle levering
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle, correcte en vriendelijke bediening
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering en correcte service .
Beoordeling melden
AH
Annita H.
Hooglede
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zoals altijd was de levering zoals beloofd
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was super snel bezorgt zoals altijd!
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
is niet extreem goedkoop zoals ze begonnen
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles is netjes verpakt, en snel bezorgd.
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goed geleverd en super producten
Beoordeling melden
PD
Pris D.
Hoogezand
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede producten en snelle leveringen :)
Beoordeling melden
FD
f d.
Sappemeer
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snel geleverd en goede producten
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Diversiteit en snelle levering, top.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, goed verpakt Alles oké
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk te bestellen. Meer acties.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten voor een goede prijs
Beoordeling melden