Jullie producten zijn super..ik gebruik ze al jaren en zijn een perfecte aanvulling voor mijn voedingspatroon..ook tijdens mijn proces om heel wat kilo’s af te vallen..alleen zou het fijn zijn dat producten eerder weer op voorraad zouden zijn..soms duurt wachten langer dan een maand en ben ik door mijn voorraad heen..maar verder perfect!!.
De kwaliteit is in orde, echter word je voor de gek gehouden.
Wekelijks krijg je meerdere e-mails over aanbiedingen. 2e product gratis, zoveel % korting, etc., dit is allemaal dikke misleiding!
De prijzen van de producten worden telkens aangepast, waardoor de uiteindelijke prijs nauwelijks varieert.
Voorheen was dit ook soms het geval, maar niet zo extreem als nu.
Hiermee worden wij als klant alleen maar voor de gek gehouden en dit weerhoudt mij ervan om weer te bestellen. Dikke misleiding.
Uiteraard zullen ook jullie prijzen omhoog zijn gegaan, echter is dit geen excuus voor de misleiding.
Geïmporteerde beoordelingen: