Body&Fit NL- Logo - Beoordelingen

Body&Fit NLReviews

: 121.540Uitstekend

4,61

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 aug. 2017
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
Body&Fit NL is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Body&Fit NL kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 aug. 2017
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
Body&Fit NL is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Body&Fit NL kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Body&Fit NL

7.167 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

121.540 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 jun. 2022
Jullie producten zijn super..ik gebruik ze al jaren en zijn een perfecte aanvulling voor mijn voedingspatroon..ook tijdens mijn proces om heel wat kilo’s af te vallen..alleen zou het fijn zijn dat producten eerder weer op voorraad zouden zijn..soms duurt wachten langer dan een maand en ben ik door mijn voorraad heen..maar verder perfect!!.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 mrt. 2022 
Helaas kan ik geen 0 sterren geven: wat een bende is Body & Fit geworden. Van een goed bedrijf met goede producten voor een mooie prijs en een goede klantenservice, gaan ze nu voor de hoofdprijs en slechte service. De vitamines (Smart Multi en Women Multi) zijn in minder dan 2 jaar in prijs verdubbeld. Nu is er de aanbieding: 2 + 1 gratis....alleen krijg je er maar 2 geleverd van ieders. Dat moet oplichting zijn!! Uiteraard is er bij de klantenservice (service...ahummm) niemand bereikbaar. Dit was de laatste keer Body & Fit...jammer van zo'n bedrijf dat de hebberigheid heeft gewonnen en ik mijn nu zelfs opgelicht voel! HIER NIET BESTELLEN! Er zijn genoeg andere, eerlijke bedrijven >>> ADD: Ben idd gebeld, aardige medewerker. Bood een oplossing. Heeft uitgelegd hoe de actie in elkaar zit...evengoed ben ik niet overtuigd, en klopt m.i. het bestelproces niet en is er geen legitieme verklaring voor de exorbitante prijsstijging. Voor mij geen Body&Fit meer. jammer, het was iig tot de verkoop in 2017 een mooi bedrijf...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Body&Fit NL

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Goede snelle service en levering. Goed assortiment en kwaliteit. Altijd tevreden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Gekregen wat ik wilde. Bestelling kwam een dag later maar daar was goede info ovet
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Lekkere smaken, beter kan dat alle smaken op voorraad zijn. Het is duur geworden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Dit is mijn eerste bestelling bij Body & Fit. Bezorging was oké. Goed product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
Goede materialen, lekkere smaken en snelle levering met uitstekende verpakking
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
van Kim V.
Makkelijk in gebruik de site, correcte en snelle leveringen. Goed van prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Hele snelle levering Eind vd middag besteld de volgende dag sochtends bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Gewoon goed en ook lekker ik kocht het in de aanbieding was het nog leuker
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Snelle levering en goede proteïnepdoducten. Vooral prijs/kwaliteit is top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle levering netjes en stevig verpakt. Producten voldoen aan verwachting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
De plaatjes zijn soms anders dan in het echt maar dat is een oudere versie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
besteling v/d bestelde produkten zijn aangekomen op aangekondigde dag .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Ben al jaren klant, 1 x is er iets niet goed gegaan, vriendelijke mensen,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
De mogelijkheden van aangepaste voeding, en de afgeprijsde THT produkten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Goede prijs kwaliteit verhouding en duidelijke uitleg bij de producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Steeds correcte levering.Bij vragen onmiddellijk antwoord.goede ervaring
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022 
Betrouwbaar. Groot assortiment. En alles wordt correct afgeleverd. Gr
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
Goeie kwaliteit aan producten, snelle levering en top customer service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Freakishly fast delivered Well fucking done ! 10/10 will order again
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Snelle verzendservice Alleen meerdere smaken op voorraad zou fijn zijn
Beoordeling melden