Body&Fit NL- Logo - Beoordelingen

Body&Fit NL
Beoordelingen:

5.987 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden130.110 beoordelingen in totaal  

4,61
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 aug. 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Body&Fit NL voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het zou fijn zijn als er uitleg is van product verandering want ik zocht Mass perfection emmer van 4 kilo ,maar elke straat daar naar toe loopt dood . Ik heb er lang over gedaan omdat ik het nieuwe logo niet vertrouwde zeker in deze tijd. Ook de HMB is veranderd waren eerst capsules nu moet ik per dag twee platen meer slikken zonder dat er ergens uitleg staat . Ook heb ik geen buton beker gekregen erg jammer.

de meest kritische beoordeling

4 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Body en fit niet bereikbaar. Ik heb een klacht over de bereikbaarheid van body en fit. Al drie dagen lang probeer ik de klantenservice te bereiken omdat mijn bestelling die niet aan is gekomen. Echter geven ze aan dat het druk is en dat ze daarom niet bereikbaar zijn. Daarnaast worden ook je mails niet beantwoord. Je kan dus wel geld uitgeven, maar als je daar niks voor terugkrijgt is daar geen oor voor. Op deze manier zal ik body en fit aan iedereen afraden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Body&Fit NL

 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Super bedrijf!

Altijd goede, werkende supplementen en snelle levering!
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super snel bezorgd..!.en goedkoper dan de concurrentie
Beoordeling melden
SP
spee p.
maastricht
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten en snelle leveringen. Gewoon zo laten.
Beoordeling melden
18 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlugge bestelling en als de post zijn werk is het oke
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten ,makkelijk besteld en snel geleverd.
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles verliep zoals gepland dus zeer goed thanks !!!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte prijs kwaliteit. Steeds snelle leveringen
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, ruim assortiment, goede kwaliteit
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne winkel met leuke aanbiedingen en goede raad!
Beoordeling melden
JV
Johan V.
Gronau
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goed verpakt goede prijs kwalieit
Beoordeling melden
IS
Irena S.
Herzele
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel tevreden

Mooi assortiment, goede producten, vlot geleverd.
Beoordeling melden
AB
Ank B.
Capelle aan den IJssel
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb gekregen wat ik vroeg, was snel geleverd
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zoals omschreven op website en snelle levering
Beoordeling melden
17 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling in goede orde en op tijd ontvangen.
Beoordeling melden
KD
Kay D.
Doetinchem
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Netjes bezorgd en alles altijd netjes verpakt
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Heel tevreden!

Goede producten, Goede prijs, vlotte levering
Beoordeling melden
JV
Judith v.
Den Haag
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed product, redelijke prijs
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correct levering. Correcte prijzen.
Beoordeling melden
LZ
Loes Z.
Sittard
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle ontvangst

Alle producten probleemloos en snel ontvangen
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelheid en uitstelmogelijkheid voor levering
Beoordeling melden