Body&Fit NL- Logo - Beoordelingen

Body&Fit NL
Beoordelingen:

5.987 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden130.110 beoordelingen in totaal  

4,61
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 aug. 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Body&Fit NL voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het zou fijn zijn als er uitleg is van product verandering want ik zocht Mass perfection emmer van 4 kilo ,maar elke straat daar naar toe loopt dood . Ik heb er lang over gedaan omdat ik het nieuwe logo niet vertrouwde zeker in deze tijd. Ook de HMB is veranderd waren eerst capsules nu moet ik per dag twee platen meer slikken zonder dat er ergens uitleg staat . Ook heb ik geen buton beker gekregen erg jammer.

de meest kritische beoordeling

4 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Body en fit niet bereikbaar. Ik heb een klacht over de bereikbaarheid van body en fit. Al drie dagen lang probeer ik de klantenservice te bereiken omdat mijn bestelling die niet aan is gekomen. Echter geven ze aan dat het druk is en dat ze daarom niet bereikbaar zijn. Daarnaast worden ook je mails niet beantwoord. Je kan dus wel geld uitgeven, maar als je daar niks voor terugkrijgt is daar geen oor voor. Op deze manier zal ik body en fit aan iedereen afraden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Body&Fit NL

 Sorteren  
Relevantie
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke site, veel betaalmogelijkheden en snelle levering👌🏽
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snelle en correcte levering, goed ingepakt, goede producten.
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goede producten en goede prijs kwaliteit verhouding.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Perfect

Ik vond dat het perfect gelopen is. Track and trace en de afhaling
Beoordeling melden
LS
Lea S.
Zoetermeer
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zoals altijd snelle en goede levering, geen op- of aanmerkingen.
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en vlotte levering. Vandaag besteld en morgen in huis.
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Banaan shake smaakt heerlijk en snel geleverd .bestel hier weer
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding , ruime keuze
Beoordeling melden
WV
Walter V.
Hoboken
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

top service

snelle en goede service van producten van zeer goede kwaliteit
Beoordeling melden
AD
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snelle levering en betrouwbaar. Product is gewoon goed!
Beoordeling melden
SN
susanne n.
spijkrenisse
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
prima producten wij bestellen al vele jaren en zijn tevreden.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, goeie service en producten, altijd tevreden
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede snelle levering, jammer prijs is bijna verdubbeld.het
Beoordeling melden
MG
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd correct, juiste prijs, snel geleverd, netjes verpakt
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel tevreden

Makkelijk te bestellen. Prima prijs en heel snel geleverd.
Beoordeling melden
ND
N. d.
Zandvoort
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product (vegan eiwitpoeder) altijd snelle verzending
Beoordeling melden
JE
Jelani E.
Zoetermeer
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
TOP BEDRIJF ALLES SUPER SNEL EN GOEIE SERVICE TOPPERS !!!
Beoordeling melden
LF
Luismar F.
De Meern
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zoals altijd geen enkele problemen met mijn bestelling.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De levering is erg snel en de producten zijn uitstekend
Beoordeling melden
AB
Arzu B.
Gronau
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede prijzen en uitgebreid assortiment
Beoordeling melden