UwCartridgeWinkel.nl- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.nl
Beoordelingen:

4.589 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden48.437 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
UwCartridgeWinkel.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
via de mail ,die ik van uw cartridgewinkel kreeg toegestuurd heb ik deze bestelling gedaan. Bij de eerste keer inloggen daarbij gaf in het winkelwagentje een code "inkt 10" een korting van 10 procent aan. Na het eten ben ik verder gaan met bestellen gaf hij deze korting niet meer aan Alleen met mijn bon met 5% die ik nog had liggen van de vorige bestelling. Via de chat naar jullie werd mij verteld , dat deze gebeurtenis NIET mogelijk was. Het was toch echt gebeurt, echter de chat bleef volhouden , dat dit onmogelijk was.Ben maar verder gegaan met bestellen , die de volgende dag goed is afgeleverd. Het komt mij een beetje "knullig " over, waarbij je toch al zeer lang klant bent, dat je min of meer als "onbenul "word neer gezet, en dat voor die enkele 5 of 10 procent. Verder is de service altijd zeer correct. De laatste beoordeling werkt niet goed met wissen, daarom hierbij de beoordeling: het product en de afhandeling is UITSTEKEND. Alleen om dat aan te geven met "wissen" werkt niet . Jammer! m.v.groet Wim de Vries wimdevries2003@hotmail.com

de meest kritische beoordeling

16 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb extra verzendkosten betaalt zodat mijn pakketje op maandag in BE geleverd zou worden. Vervolgens was mijn pakketje wel door DHL opgehaald, maar niet verwerkt in het systeem van DHL. Hierover heb ik toen telefonisch contact opgezocht bij cartridgewinkel. Er is een onderzoek naar mijn pakketje opgestart. Hieruit is niks gebleken. De volgende dag was mijn pakketje alsnog geleverd. Aangezien ik mijn toner maandag nodig had, en deze dus niet op maandag geleverd was, heb ik €10 extra kosten moeten draaien bij de printshop. Dinsdag ben ik in BE gebleven aangezien mijn pakketje geleverd kon worden, terwijl ik eigenlijk van plan was om maandagavond weer naar NL te gaan. DHL verwijst naar cartridgewinkel op hun website voor de onkosten. Cartridgewinkel laat telefonisch weten dat ze niks voor mij kunnen betekenen wat betreft de onkosten.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.nl

 Sorteren  
Relevantie
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, goede kwaliteit, goede uitleg erbij voor hp printers en niet duur
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
2 feb. 2024
Super fijn te lezen dat u zo tevreden bent over het gehele bestelproces en de producten. We wensen u veel print plezier. Kleurrijke 🎨 groet, Erik
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en betrouwbaar levering, zo als het nu gaat valt er niets aan te verbeteren
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
9 dagen geleden
Dank u wel voor deze top review! Met kleurrijke groet, Desirée
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind dat ik zo prima ben geholpen, en als het nodig is kom ik zeker terug.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
3 dagen geleden
Top! We wensen u veel printplezier en zien u graag terug. Met kleurrijke groet, Desirée
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, betrouwbaar webwinkel. Ben erg tevreden over deze webwinkel
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
3 dagen geleden
Dat is heel fijn om te horen. We hopen u dan ook terug te zien bij een volgende bestelling. Met kleurrijke groet, Desirée
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en eerste prints zijn netjes dus lijkt een prima product
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed ingepakt en een pen en een extra cartrid mooi het was er op tijd
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Voorlopige ervaring met cartridgewinkel.nl

Cartridges nog niet in gebruik, de leverantie en communicatie was perfect.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
2 dagen geleden
Bedankt voor deze meer dan perfecte review! We wensen u veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Keurig verzorgd uitgeprobeerd prima Dus tevree. Groetend M J .RONTELTAP
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en met installeren via de klantenservice perfect geholpen.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
9 dagen geleden
Super! Voor vragen en problemen kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag. Met kleurrijke groet, Desirée
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen ging makkelijk, direct daarna bevestiging en andere dag in huis
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
10 dagen geleden
Bedankt voor uw compliment! Met kleurrijke groet, Desirée
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goedkoop en kwaliteit

Goedkoop, makkelijke bestelmethode, snel bezorgd en een goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
24 jan. 2024
Geweldig dat u onze website prettig vindt en dat u alles gemakkelijk heeft kunnen vinden en bestellen. Natuurlijk gaat het ook om de kwaliteit waar u over schrijft en natuurlijk is die TOP. Nogmaals dank en veel printplezier. Kleurrijke groet, Erik
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik heb al positief gereageerd ik ga nu niet nig eens mijn oordeel geven
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed geprijsd, kwaliteit printjes goed, snel bezorgd en netje verpest!
Beoordeling melden
WS
Willem F. S.
The Netherlands.
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoudige website en bestellijst. Zéér snelle verzending en levering!
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende 'vervang' inkt, net zo goed als het originele merk (canon)
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
8 feb. 2024
Goed om te lezen en dank dat u de tijd heeft genomen voor deze zeer mooie beoordeling. Fijn dat u zelf ervaren heeft dat onze producten evenzo goed presteren als de originele. We wensen u veel print plezier. Kleurrijke groet, Erik
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Good purchaase

Good and fast delivery, on weekdays. Also good quality of cartridges.
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit cartridge, perfecte service en (zeer) snelle levering!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, eigenmerk XL cartrids voor HP printer werkt perfect
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, en goeie hulp gekregen door Erik met het installeren.
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct De cartridge wordt ook geaccepteerd door de printer
Beoordeling melden