violethamden.com/nl- Logo - Beoordelingen

violethamden.com/nl
Beoordelingen:

97 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden203 beoordelingen in totaal  

4,39
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket kwam snel. Product ziet er prachtig uit en mooi ingepakt. Weinig op aan te merken, behalve dat het door een ander bedrijf werd verzonden (BrandField). Dit is verwarrend voor de consument, vooral, kan ik me voorstellen, als je bij verschillende winkels hebt besteld en moet achterhalen wat "BF" is.

de meest kritische beoordeling

14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leider nicht auf die schlechten Bewertungen gehört.. Die Verschlüsse und Ösen an der bestellten Tasche waren im Internet Gold dargestellt. Bei mir waren sie dann dunkel verfärbt und das sieht demnach ziemlich minderwertig aus. Ich wollte Kontakt mit dem Kundenservice bezüglich der Retoure aufnehmen, da ich es nicht einsehe fast 5€ Versandkosten zu zahlen. Der Kundenservice meldet sich allerdings nicht zurück.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor violethamden.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van violethamden.com/nl
12 sep 2023
Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met je ervaring. Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd klaar om te helpen. Geniet van je aankoop! ^HJ
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van violethamden.com/nl
7 sep 2023
Bedankt voor je positieve beoordeling! Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen! ^HJ
26 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van violethamden.com/nl
28 aug 2023
Vielen Dank für die 5-Sterne-Bewertung! Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind und schätzen Ihr positives Feedback. Wenn Sie in Zukunft etwas brauchen oder Fragen haben, zögern Sie bitte nicht, uns zu kontaktieren. Wir sind bestrebt, Ihnen immer eine gute Erfahrung zu bieten und freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder zu bedienen. Ihre Zufriedenheit ist uns wichtig! ^HJ
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van violethamden.com/nl
24 aug 2023
Bedankt voor de geweldige 5-sterrenbeoordeling! We zijn verheugd dat je tevreden bent en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Als je nog vragen hebt of iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. ^HJ
19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van violethamden.com/nl
23 aug 2023
Dank je wel voor de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt, vragen hebt of opmerkingen wilt delen, staan we altijd voor je klaar. Jouw positieve feedback wordt zeer gewaardeerd! ^HJ
10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van violethamden.com/nl
11 aug 2023
Hartelijk dank voor je fantastische 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad. Als je nog verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Tot ziens bij Violet Hamden! ^HJ
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Nicht zu empfehlen!

Leider nicht auf die schlechten Bewertungen gehört.. Die Verschlüsse und Ösen an der bestellten Tasche waren im Internet Gold dargestellt. Bei mir waren sie dann dunkel verfärbt und das sieht demnach ziemlich minderwertig aus. Ich wollte Kontakt mit dem Kundenservice bezüglich der Retoure aufnehmen, da ich es nicht einsehe fast 5€ Versandkosten zu zahlen. Der Kundenservice meldet sich allerdings nicht zurück.
Beoordeling melden
Antwoord van violethamden.com/nl
26 dec 2023
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Unseren Unterlagen zufolge haben wir Ihnen alle für einen Rückgabeantrag erforderlichen Informationen übermittelt und Sie gebeten, alles auf dem Rückgabeantrag zu vermerken, damit wir Ihnen so schnell wie möglich helfen können. Sollten Sie in Zukunft Fragen oder Anmerkungen haben, zögern Sie bitte nicht, uns zu kontaktieren.^HJ
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erstes Tasche kam kaputt an. Verarbeitung der Rücksendung dauert über 1,5 Monate!!! Nach 2 Monaten noch immer kein Geld erhalten, obwohl die Rückzahlung genehmigt wurde. Vorsicht betrügerisches Verhalten!
Beoordeling melden
Antwoord van violethamden.com/nl
29 jun 2023
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid, dass Sie diese Erfahrung bei uns gemacht haben, das ist nicht das, was Sie von uns erwartet haben. Wir haben uns daher umgehend mit Ihnen in Verbindung gesetzt. ^MB
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Twee keer geprobeerd een product te bestellen, maar beide keren wordt achteraf gezegd dat het product niet op voorraad is. Product stond wel als beschikbaar op de website
Beoordeling melden
Antwoord van violethamden.com/nl
11 dec 2023
We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat is ontstaan doordat het product dat je twee keer hebt proberen te bestellen, ondanks dat het als beschikbaar op onze website stond, achteraf niet op voorraad bleek te zijn. Dit was duidelijk een fout in onze voorraadweergave, en we begrijpen hoe frustrerend dit voor jou moet zijn geweest. We waarderen je feedback en nemen deze serieus, omdat het ons helpt om onze diensten te verbeteren en ervoor te zorgen dat zulke situaties in de toekomst worden voorkomen. Als je verdere vragen hebt of als er iets is waarmee we kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te assisteren. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. ^HJ
16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ketting is prachtig maar zeer fragiel en kwetsbaar voor deze prijs. Voor deze prijs had ik een ketting van een betere en sterkere kwaliteit verwacht! Hanger is prachtig!
Beoordeling melden
IM
Iris M.
Langenargen
4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nie wieder! Unprofessioneller Kundenservice! Kompliziert und umständlicher Rücksendeservice. Bekam falsches Produkt, da der gewünschte Artikel falsch beschrieben war!
Beoordeling melden
Antwoord van violethamden.com/nl
12 jun 2023
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wie sehr bedauerlich, wie sich das herausstellte. Entschuldigung dafür. Wir haben Sie nun informiert und freuen uns auf Ihre Rückkehr. Wenn Sie hierzu Fragen haben, würden wir uns freuen, wieder von Ihnen zu hören. ^MB
CC
Chaysis C.
Rotterdam
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geven aan op de site voor 23.30 besteld (ma-vrij) morgen in huis. Niks van dat is waar. Heb me bestelling geannuleerd.
Beoordeling melden
Antwoord van violethamden.com/nl
25 aug 2023
Bedankt voor het delen van je ervaring en onze oprechte excuses voor het ongemak dat is ontstaan door de vertraging in de bezorging van je bestelling. We begrijpen volledig hoe frustrerend dit kan zijn, vooral wanneer we niet hebben kunnen voldoen aan het beoogde leveringsschema. We betreuren het dat je zelfs genoodzaakt was om je bestelling te annuleren. Jouw geduld en begrip in deze situatie worden zeer gewaardeerd. Indien er nog andere zaken zijn waarbij we van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We streven er voortdurend naar om onze dienstverlening te verbeteren en jou in de toekomst een betere ervaring te bieden. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Jouw feedback is waardevol voor ons en helpt ons om te groeien en te verbeteren. ^HJ