Routershop.nl- Logo - Beoordelingen

Routershop.nl
Beoordelingen:

472 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.181 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Routershop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hadden 4 UPS apparaten gekocht, waarvan 3 direct leverbaar en 1 na drie dagen. Meteen de volgende dag een telefoontje dat de vierde misschien een nog langere levertijd zou hebben en of ik daar op wou wachten of het geld terug. Toen we ervoor kozen te wachten is de order gesplitst en hadden we de drie op voorraad meteen de volgende dag thuis. Bovendien viel ook de levertijd op de vierde nog erg mee, die hadden we een paar dagen later. Uitstekende communicatie en klantenservice dus. Daar kunnen anderen van leren.

de meest kritische beoordeling

24 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed telefonisch advies vooraf gekregen voor type router. Deze besteld met betaalde service om de router te configureren voor KPN internet en TV. Dit bleek niet gedaan te zijn waardoor ik zelf een dag heb moeten puzzelen om het werkend te krijgen. Dit gemeld via e-mail maar geen reactie gekregen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Routershop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aankoop Cisco CBS220-16T-2G-EU

Ruim aanbod van producten. Goede omschrijving van het product. De bestelling plaatsen verliep erg vlot, alsook de betaling. Rond de levering was er wel wat verwarring. Ik kreeg eerst een e-mail dat de levering pas een week later zou geschieden (vertraging bij fabrikant), maar twee of drie dagen later - op een zaterdag nog wel - werd het pakket geleverd.
Beoordeling melden
XM
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

prima gegaan. Aan te raden.

prima gegaan. Afhandeling van aankoop en levering dik in orde. Doen zelfs moeite om problemen aftersales op te lossen. Helaas kunnen zij dat niet omdat het hier een versieprobleem bij TP-link is. Complimenten voor het prettige contact en de moeite.
Beoordeling melden
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
When I paid for the device, it was on stock. But I was called tellling it was a mistake and they quickly find another option for me. Good service.
Beoordeling melden
Antwoord van Routershop.nl
13 dec 2023
Thank you for your understanding and for highlighting our service. We're happy to hear that the alternative solution worked out well for you.
MH
Mike H.
Dordrecht
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke site en een snelle levering! Eerlijke prijzen en een uitstekende service ! Kortom niet meer verder zoeken !
Beoordeling melden
WM
Willem M.
Elspeet
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Al jaren mijn favoriete shop voor netwerkapparatuur.

Ik bestel al jaren al mijn netwerk apparatuur bij Routershop. Ze hebben een breed assortiment en leveren altijd snel.
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet bijzonder veel over te zeggen. Het is gearriveerd zoals geadverteerd. Prima.
Beoordeling melden
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Volgende keer eerst routershop bezoeken.

Duidelijke site, makkelijke te bestellen en volgens afspraak geleverd
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede omschrijving van wat er is, daardoor goede keuze gemaakt.
Beoordeling melden
17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het artikel is snel en goed, conform verwachting geleverd.
Beoordeling melden
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima aanbod, scherp geprijsd, snel en correct geleverd!
Beoordeling melden
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles wordt netjes geleverd volgens afspraak. Mooi zo !
Beoordeling melden
17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Spullen netjes conform opdracht geleverd. Prima!
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering was binnen de 3 dagen zoals voorzien
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering en afhandeling.
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

snel en betrouwbaar

snel, betrouwbaar en alles volgens afspraak
Beoordeling melden
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte prijs en snelle afhandeling
Beoordeling melden
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en goed werkend spul
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Precies geleverd volgens afspraak
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service met super advies
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima shop!

Snelle en correcte levering
Beoordeling melden