Routershop.nl- Logo - Beoordelingen

Routershop.nl
Beoordelingen:

472 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.181 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Routershop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hadden 4 UPS apparaten gekocht, waarvan 3 direct leverbaar en 1 na drie dagen. Meteen de volgende dag een telefoontje dat de vierde misschien een nog langere levertijd zou hebben en of ik daar op wou wachten of het geld terug. Toen we ervoor kozen te wachten is de order gesplitst en hadden we de drie op voorraad meteen de volgende dag thuis. Bovendien viel ook de levertijd op de vierde nog erg mee, die hadden we een paar dagen later. Uitstekende communicatie en klantenservice dus. Daar kunnen anderen van leren.

de meest kritische beoordeling

24 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed telefonisch advies vooraf gekregen voor type router. Deze besteld met betaalde service om de router te configureren voor KPN internet en TV. Dit bleek niet gedaan te zijn waardoor ik zelf een dag heb moeten puzzelen om het werkend te krijgen. Dit gemeld via e-mail maar geen reactie gekregen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Routershop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top service
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niks
Beoordeling melden
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JK
john k.
hendrik ido ambacht
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JB
johan b.
Dalerveen
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Telefonische klantenservice kan beter

Ik vond de klantenservice aan de telefoon slecht. De persoon aan de telefoon kon mijn vraag niet beantwoorden en de beloofde terugbelactie is achterwege gebleven. Webshop is prima wat mij betreft
Beoordeling melden
Antwoord van Routershop.nl
3 jan 2024
Onze excuses voor de ervaring. Het is niet goed dat je niet teruggebeld bent. We gaan dit uitzoeken en nemen snel contact met je op. Bedankt voor je feedback!
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er werd getoond op de webshop dat iets onmiddellijk leverbaar was maar dat was niet waar.
Beoordeling melden
Antwoord van Routershop.nl
5 jan 2024
Excuses voor de onduidelijkheid over de levertijd. We nemen contact met je op om het op te lossen.