Routershop.nl- Logo - Beoordelingen

Routershop.nl
Beoordelingen:

472 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.181 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Routershop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hadden 4 UPS apparaten gekocht, waarvan 3 direct leverbaar en 1 na drie dagen. Meteen de volgende dag een telefoontje dat de vierde misschien een nog langere levertijd zou hebben en of ik daar op wou wachten of het geld terug. Toen we ervoor kozen te wachten is de order gesplitst en hadden we de drie op voorraad meteen de volgende dag thuis. Bovendien viel ook de levertijd op de vierde nog erg mee, die hadden we een paar dagen later. Uitstekende communicatie en klantenservice dus. Daar kunnen anderen van leren.

de meest kritische beoordeling

24 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed telefonisch advies vooraf gekregen voor type router. Deze besteld met betaalde service om de router te configureren voor KPN internet en TV. Dit bleek niet gedaan te zijn waardoor ik zelf een dag heb moeten puzzelen om het werkend te krijgen. Dit gemeld via e-mail maar geen reactie gekregen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Routershop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Voldeed keurig aan de voorwaarden. Levering moet denk ik sneller kunnen.
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon wat je hoopt te verwachten: nette prijs, snelle levering, klaar.
Beoordeling melden
Antwoord van Routershop.nl
9 jan 2024
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
1 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niets op aan te merken, alles in orde, pakket kwam zoals beloofd.
Beoordeling melden
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snel en goed advies. Levering of ophalen mogelijk.
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had haast en dit hebben ze prima opgelost, shampoo😉
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede producten, scherpe prijzen

Goede producten, snelle levering, scherpe prijzen.
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een ontzettend snelle en correcte levering!
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
ruime keuze, goede uitleg bij de specs.
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijsstelling en snelle levering.
Beoordeling melden
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website, snelle levering.
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, duidelijke webshop
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site en snelle levering
Beoordeling melden
1 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd volgens afspraak geleverd
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, goede service
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
heel snelle en juiste levering
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede deal, snelle levering
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle service.
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles perfect
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service!
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top bedrijf
Beoordeling melden