Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl- Logo - Beoordelingen

Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
Beoordelingen:

399 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden584 beoordelingen in totaal  

4,50
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Windows 10 Pro retail licentie besteld, deze vrijwel direct via email ontvangen. De ontvangen code werkte niet, foutmelding: "deze code wordt al op een ander apparaat gebruikt". Via email gemeld bij Productlicenties en om een nieuwe werkende code gevraagd. Na ongeveer 2 uur een werkende code ontvangen. Wat is goed: lage prijs en probleem met niet werkende code snel opgelost. Wat kan beter: indien mogelijk, vóór verzending controleren of de code wel werkt.
HD
Hennie D.
Oosterhout

Meest relevante negatieve beoordeling

1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product code werkt niet.maak niet uit heb nieuwe pc besteld deze is all heel oud.voor de mensen thuis Bestel niks bij deze bedrijf zijn oplichters.voor de rest maak ik me niet druk is mij nog nooit overkomen en heb 💰 geldt genoeg.meer zal ik ook niet betalen voor een productie code.we hebben hier een Gooie computerzaak productcode bij deze zaak altijdt goed.je mag het geldt in je ? Steken.voor de mensen thuis Bestel niet bij deze bedrijf geloof mij zeker all's je wijnig geld heb
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Windows 11 licentie

Windows 11 gekocht, helemaal perfect. Meteen na betaling de activatiecode in beeld - je hoeft niet eens op een e-mail te wachten. Bedankt!
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
13 jun 2024
Fijn om te lezen dat alles goed is gegaan. (=
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De licenties worden snel geleverd. Bij vragen krïg je snel een antwoord en een passende oplossing. Ben helemaal tevreden met ze.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
6 jun 2024
Leuk om te lezen, dank je wel!
KM
Klaas M.
Grootebroek
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Direct na de betaling code ontvangen per e-mail. Volgens de instructie software geïnstalleerd en het werkte in één keer.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
22 mei 2024
Fijn dat alles goed en vlekkeloos is verlopen. Dank je wel voor je review!
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Win 11 pro 64 retail 2 Sleutels gebruikt tijdens installatie, ff netwerk aansluiten.. Piece of Cake! : ) 👍
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
13 jun 2024
Fijn om te lezen dat het allemaal naar wens is geweest!
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte afhandeling !! Kon onmiddellijk verder de software installeren zonder problemen. Topfirma !!!!
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
30 mei 2024
Dank je wel voor het compliment en de review.
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service

Enkele minuten na betaling reeds de bestelde Windows 11 activatie key ontvangen. Perfecte service dus.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
13 jun 2024
Fijn om te lezen! Dank je wel voor de positieve review!
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

snel en duidelijk

Ideaal die directe levering na bestellen. en goed contact voor zakelijke klanten.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
30 mei 2024
Zeker! We doen ons best. Bedankt voor de review!
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Windows 11 installatiebestand via usb=>key ingeven en verder installeren. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
6 jun 2024
Fijn om te horen dat het goed is gegaan!
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Onmiddellijke levering van direct werkende code! Chapeau!
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
13 jun 2024
Dank je wel voor je positieve review. Fijn dat alles direct werkte!
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Reageren snel

Een fout met factuurtje werd vlot rechtgezet. Top.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
22 mei 2024
Dank je wel voor je review! Soms gaat er helaas systematisch iets mis, uiteraard passen we dit dan graag aan.
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie klantenservice met advies en prima licentie
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
22 mei 2024
Dank je wel voor je review! Dat waarderen we zeer en ik zal het compliment doorspelen naar onze klantenservice. :-)
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het doet wat het belooft. Ik ben tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
13 jun 2024
Fijn om terug te lezen. Dank je wel voor de review!
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering zonder installatieproblemen
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
30 mei 2024
Dat is fijn om te lezen. Bedankt voor de review!
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site. Levering was supersnel.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
6 jun 2024
Dank je wel. Dat is fijn om terug te lezen.
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen opmerkingen alles klaar en duidelijk
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
22 mei 2024
Heel fijn, daar doen wij het uiteraard voor! Dank je wel voor je review.
14 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles naar wens ... zoals het hoort :>)
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
18 jun 2024
Dat is uiteraard de bedoeling! Dank je wel voor je review.
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoudig, snel, juiste product
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
30 mei 2024
Daar doen we het voor. Bedankt voor de review!
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het werkte perfect en gelijk
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
30 mei 2024
Dat is wat we graag zien!
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en super product
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
22 mei 2024
Dank je wel. We streven naar een mooie prijs en product. Dank je wel voor je review!
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zekerheid

Snel en zeer betrouwbaar .
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
6 jun 2024
Dank je wel voor het vertrouwen en de review!