Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nl

875 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.140 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 15 apr. 2019
Prenatal.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

20 apr. 2023
Online bestelling duurde een paar dagen voordat het bezorgd werd. Geen probleem. Een baby Rompertje van nijntje had een labeltje aan de zijkant waarop met rode letters stond: mijn eerste kerst. Is een cadeautje voor de zomer dus naar Prenatal in Zaandam gegaan om het te ruilen. Dat was geen probleem, verkoopster verbaasde zich er ook over. De opdruk was overigens hetzelfde, niets dat wees op een kerstnijntje! Toen bleek in de winkel 2 dezelfde rompers te hangen, maar ook rompers met het juiste labeltje gelukkig. Dus die kreeg ik mee. Het zal een foutje zijn geweest tijdens de fabricage....

de meest kritische beoordeling

14 feb. 2023
Wanneer je de kortingscode gebruikt die je krijgt uit de babybox en slechts één artikel terugbreng van de hele lijst die je besteld hebt, krijg je niet het geld terug van het artikel maar wordt daar het bedrag vanaf getrokken van de kortingscode... (de andere artikelen houd je gewoon dus het voelt onterecht. Helemaal omdat je ook geen nieuwe kortingscode krijgt. Verder heb ik ook zeer ondeugdelijke producten ontvangen . De elektrische warmwaterkruiken zijn na een aantal keren al niet meer goed warm te krijgen en blazen zichzelf op. Het matrasje voor in het reisledikant is zeer gevaarlijk voor de kleine wanneer je er een molton en/of hoeslaken omheen doet. (Terwijl je mag aannemen dat dit toch de bedoeling is van een matras) . Het matras klapt dan namelijk dubbel en wanneer je niet oplet ligt je kleine eronder. En tot slot de beer met hartslag, white noise en verlichting... wat een ellende!!! De beer zelf werkt prima, maar ieder dag moeten er nieuwe batterijen in... wat nou duurzaamheid. Prenatal heeft voor mij echt afgedaan en helemaal omdat er in de winkel niet aan klachtafhandeling gedaan wordt wanneer je online een bestelling hebt gedaan.

Beoordelingen voor Prenatal.nl

18 okt. 2023
Snelle bezorging en product goed verpakt
20 okt. 2023
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Groetjes Prénatal
21 okt. 2023
Snelle en goede levering. Prima product!
23 okt. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
20 okt. 2023
Duurde ruim een week om de te ontvangen.
23 okt. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 3 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
23 okt. 2023
Netjes, goede kwaliteit en snel in huis
24 okt. 2023
6 okt. 2023
Klantvriendelijker, mails beantwoorden
10 okt. 2023
Goeie snelle levering, netjes verpakt
16 okt. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
12 okt. 2023
de levertijd precies volgens afspraak
8 okt. 2023
Levering duurde langer dan verwacht.
21 okt. 2023
Fijn autostoeltje en snel geleverd.
15 okt. 2023
Snelle levering en perfect verpakt
17 okt. 2023
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Groetjes Prenatal
12 okt. 2023
Snelle levering en goed verpakt
22 okt. 2023
Goede kwaliteit snel bezorgd
11 okt. 2023
Snelle levering leuke spullen
13 okt. 2023
Dat het snel geleverd werd.
4 okt. 2023
Nette snelle bezorging
5 okt. 2023
12 okt. 2023

Alles is goed bezorgd en mijn kleinzoon is er blij mee

Alles is gied bezorgd
22 okt. 2023
Snelle levering g
Levering was snel
23 okt. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
13 okt. 2023
Snelle levering!