Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nlReviews

: 6.255Goed

4,29

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
Prenatal.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Prenatal.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 15 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
Prenatal.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Prenatal.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Prenatal.nl

834 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.255 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 dec. 2021
Wat voor mij een verbeter puntje is: als je iets retour wilt sturen. vaak kost het retour zenden 7.50 euro. wat erg jammer is waardoor het mij daardoor soms tegen houd om dingen te bestellen. ik moet vaak 2 maken bestellen omdat mijn kinderen allebei tussen de maten schommelen. en even naar de winkel had vaak geen zin want dan hadden ze niet alle maten. (nijmegen) verder ben ik blij dat jullie nu ook grotere maten hebben :D
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 jan. 2022
Online is het top, maar de winkel in Almere buiten vind ik het personeel echt totaal niet geschikt om in een prenatal winkel te staan. Helaas is het gehele team na mijn zeggen ongeschikt. Kan veel meer uitgehaald worden. (Voorbeeld ik kom mijn bestelling ophalen en ze heeft me iets in de hand en zegt: hier kan je in Google even 5 sterren geven voor onze winkel) zonder enige service of klantvriendelijk verwacht je dat je 5 sterren krijgt 🤔. Meerdere malen in de zaak geweest en totaal geen hulp ik gaf aan wat een leuke nieuwe collectie en het antwoord was vind je?. Heb een leuke jas gezien voor mijn dochter online komt die ook nog in de winkel? Geen idee soms wel soms niet, totaal geen service jammer.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022 
van Jan F.
De levering kwam later dan aangegeven maar daarover werd keurig bericht
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
24 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2022 
De manier waarop onze bestelling is ontvangen en afgehandeld is prima.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
27 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022
Het bestelde product was netjes volgens track-and-trace geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Goeie levering en wordt niet moeilijk gedaan om retour te brengen
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Overzichtelijke site. Snelle service. Goede prijs / kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022 
Allemaal goed gegaan, netjes op tijd bezorgd, tevreden klant!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Verzending duurde vrij lang. Producten prima prijs-kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 okt. 2022
Bedankt voor je feedback en het geven van de 3 sterren review. Wij wensen je veel plezier met je aankopen. Liefs, Prenatal
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Goede prijs!kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
Goede service en levering. En goede kwaliteit product!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
24 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022 
Geen omdat ik ben heel tevreden met mijn bestelling .
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Fijne winkel, duidelijke omschrijvingen
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Fijne winkel en vriendelijk personeel.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Netjes geleverd wat we besteld hadden
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Makkelijk bestellen en goed geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
21 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Ruim assortiment en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Verzendlijst duurde echt heel lang!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 okt. 2022
Bedankt voor je feedback en het geven van 3 sterren! Wij wensen je veel plezier met je aankopen. Liefs, Prenatal
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Goede kwaliteit en snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Snel geleverd ondanks actiedagen
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Snelle levering goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Snelle levering en tevreden 😁
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 okt. 2022
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal