dochorse.nl
Beoordelingen:

1.217 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.185 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakketje kwam aan met 1 klein en 2 gaten in de doos. Ik ben hier behoorlijk van geschrokken. Meteen met de gebruiksaanwijzing gecontroleerd of de Loer Dazenval compleet was en niet beschadigd was. Dit bleek zo te zijn. Daarna z.s.m. opgebouwd om het zeker te weten. Heeft me toch wel wat stress gekost. In het vervolg misschien even kijken of daarin iets verbeterd kan worden. Levering was voor het eerst op tijd. Eerdere pakketjes waren altijd een paar dagen later. Deze was wel wanneer hij er zou moeten zijn. Dus dat ging dan wel goed.

Meest relevante negatieve beoordeling

20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering bleef wederom uit, zonder communicatie. Zit je paard weer te wachten op niks. Vorige keer na een paar maanden en veel discussie het geld van niet geleverde spullen teruggekregen. En Via hier een niet kloppend excuus. Benieuwd wat er nu vooronwaarheden komen. Ook is de prijs van 1 artikel fors duurder dan bij de concurrent, omwille van 'prijsverhoging van de leverancier'. Weet de andere winkel niks van..
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor dochorse.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Slechte service

Dochorse kan de afspraak 'morgen in huis' niet nakomen, terwijl alle artikelen voorradig waren. Na mijn bestelling heb ik hierover gemaild, ik kan echter geen contact met Dochorse krijgen.
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is niet geleverd. Probeer contact te maken via chat, telefoon en mail, maar niet te bereiken. Krijg wel verzoek om bestelling te beoordelen, dus gaat ergens iets niet goed.
Beoordeling melden
Antwoord van dochorse.nl
13 mrt 2024
Hi, bedankt voor je review. Ons excuus voor deze ervaring, normaliter zijn wij op werkdagen van maandag tot vrijdag tussen 08.30-16.30 te bereiken voor al uw vragen.
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slechte service. Pakket niet verzonden en dan niet even de moeite nemen de bestelling aan te passen. Nee ineens is dan de bestelling wel al verzonden. Jammer, was eerst veel beter.
Beoordeling melden
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De aflevering was erg slecht, ondanks dat ik had aangegeven dat ze het in de schuur konden zetten, hebben ze het bij de buren afgegeven en die waren hier ook niet blij mee.
Beoordeling melden
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
2x pakket niet op de afgesproken plek. Maar voor de voordeur waar iedereen het mee kan nemen. Zal niet snel meer iets bestellen waarbij met deze organisatie wordt gewerkt
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nog niet geleverd en ook geen bericht of indicatie. Staat alleen in verwerking. En er wordt reclame gemaakt met voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.
Beoordeling melden
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas zit ik nog steeds te wachten op het pakket, een week geleden besteld. Dus voor 23.59 uur besteld en de andere dag binnen gaat voor mij helaas niet op.
Beoordeling melden
WW
Willemien W.
Ouderkerk aan de Amstel
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Te veel e-mails

Niets aan te merken op service en levering. Wel op de niet te stuiten stroom e-mails die erop volgde, met reclame en informatie waar ik niet om vroeg.
Beoordeling melden
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik probeer jullie op alle mogelijke manieren te bereiken rond een retour maar jullie zijn onbereikbaar. Dit was mijn laatste bestelling bij DocHorse.
Beoordeling melden
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
4 zaken besteld,2 niet meteen leverbaar dat wisten we, maar bij 2 producten staat : vandaag verzonden (25/11) - nog niets ontvangen en ook geen update
Beoordeling melden
MG
Monique G.
Oisterwijk
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na 3 x mailen dat mijn pakket er nog niet is krijg ik elke keer te horen dat deze vandaag wordt geleverd. Maar nog steeds niks ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van dochorse.nl
16 aug 2023
Hi Monique, wat jammer om te lezen dat je ons 1 ster geeft. Ik zie dat het pakket gelukkig 7-8 is aangekomen!
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Slechte (geen) communicatie

29 dec 2023 bestelling geplaatst..nog niet ontvangen. Zelfs geen bericht dat er vetraging is opgetreden.. Slechte (geen) communicatie.
Beoordeling melden
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Klant draait op voor verzendkosten

Bevestiging van bestelling sturen, duidelijk communiceren en bij miscommunicatie niet de klant laten opdraaien voor de verzendkosten
Beoordeling melden
Antwoord van dochorse.nl
6 nov 2023
Hi, wat jammer om te lezen. Je hebt ons aangegeven dat je dacht dat het pakket de volgende dag kwam in plaats van de volgende werkdag, wij hebben het pakket wel netjes zoals afspraak op de volgende werkdag geleverd. Vandaar dat het terugsturen indien gewenst op eigen kosten is.
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Spul voor spieren besteld week geleden nog niks gehad komt er van t weekend ook nog aanbieding langs 25% korting niet blij
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen communicatie over een na-order. Terwijl je er van uit gaat dat je bestelde product binnen 24 uur afgeleverd wordt.
Beoordeling melden
SA
Silvia A.
Tilburg
1 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als ik van tevoren had geweten dat ik 2 weken op een trustbit test bit moet wachten had ik hem ergens anders besteld😔
Beoordeling melden
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering afspraak nakomen. Niet zeggen "vandaag besteld morgen jn huis", als je een pakket pas dagen later verstuurd.
Beoordeling melden
Antwoord van dochorse.nl
16 aug 2023
Hi Monique, wat jammer om te lezen dat je ons 1 ster geeft. dit geldt inderdaad als het product bij ons op voorraad is, helaas was dat niet het geval.
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
2 weken geleden besteld, nog steeds niets verstuurd. Zou volgende dag in huis zijn. Klantenservice niet bereikbaar.
Beoordeling melden
25 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel tevreden alleen me fles was zo lek als maar kon hele doos zat onder, waarschijnlijk onderweg gebeurd helaas🥹
Beoordeling melden
28 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betere en makkelijkere communicatie. Was moeilijk contact te krijgen. Informatie op de website bleek niet correct
Beoordeling melden