street-one.nl- Logo - Beoordelingen

street-one.nl
Beoordelingen:

1.361 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.108 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 nov. 2013
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
street-one.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

24 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had de kortingscode niet ingevoerd waardoor ik 10% korting was misgelopen. 1 mailtje met klantenservice die mij direct toezei dat ze de korting alsnog toe zouden kennen. Ik moest doorgeven als ik nog iets zou terugsturen zodat ze wisten welke korting ze daadwerkelijk moesten crediteren. Zodra de retouren waren verwerkt, kreeg ik DIRECT het kortingsbedrag op mijn rekening terug. Echt zo super! Niet moeilijk doen, direct reageren en meedenken met de klant. Echt TOP! De levering van de bestelling ging trouwens ook snel en ik ben tevreden over de kwaliteit van de kleding.

de meest kritische beoordeling

3 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling gedaan, artikel was ten tijde van de bestelling voorradig. Mail ontvangen van Street one dat zij met de bestelling aan de slag gaan en daarna werd het stil....geen mail geen bericht en of telefoontje. Na meer dan een week gebeld en toen bleek het artikel niet meer voorradig en stond de bestelling on hold. Ik had het artikel besteld voor speciale gelegenheid. Doordat Street one niet heeft gecommuniceerd dat de bestelling on hold stond vanwege geen voorraad, (terwijl zoals eerder beschreven ten tijde van de bestelling er volgens de website er wel voorraad was) heb ik geen gelegenheid meer gehad om wat anders te gaan zoeken. Buitengewoon jammer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor street-one.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had de kortingscode niet ingevoerd waardoor ik 10% korting was misgelopen. 1 mailtje met klantenservice die mij direct toezei dat ze de korting alsnog toe zouden kennen. Ik moest doorgeven als ik nog iets zou terugsturen zodat ze wisten welke korting ze daadwerkelijk moesten crediteren. Zodra de retouren waren verwerkt, kreeg ik DIRECT het kortingsbedrag op mijn rekening terug. Echt zo super! Niet moeilijk doen, direct reageren en meedenken met de klant. Echt TOP! De levering van de bestelling ging trouwens ook snel en ik ben tevreden over de kwaliteit van de kleding.
Beoordeling melden
19 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
eigentijdse kleding, mooie kleuren, goede kwaliteit/prijsverhouding. restitutie-regeling is uitstekend. Soms mis ik de ervaring van anderen om beter in te kunnen schatten of het iets voor mij is. Nu durf ik niet te bestellen of ik moet het terugsturen, wat ik heel vervelend vind. Als ik het in de winkel zie hangen, wil ik daar weleens passen en de stof voelen om te kunnen beoordelen. Cecil had ik al goede ervaring mee. Fijne toevoeging aan collectie. Kunnen rokken/jurken op kniehoogte? Nu zijn ze òf (te) kort of (te) lang voor kleine meisjes als ik (1m58).
Beoordeling melden
7 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen ging vlot. De maat valt kleiner. Ik heb normaal M maar deze L is net goed. Dat het NIET de volgende dag al geleverd werd kan ik alleen maar toejuichen. Het moet niet allemaal te snel gaan. Online gekocht omdat het in de winkel niet voorradig was.
Beoordeling melden
10 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Koop graag bij Street One omdat de maten voor mij redelijk goed kloppen. Broeken en jeans zijn altijd van hetzelfde model en typenummer dan weet ik bijna zeker dat het past. tops moeten altijd met een elastische zoom zijn omdat ik een scoliose heb. bij de laatste zending was een shirtblouse zonder elastische zoom terwijl het wel in de beschrijving stond. Heel jammer. Vandaar 4 sterren
Beoordeling melden
Antwoord van street-one.nl
12 mei 2023
Guten Tag, vielen Dank für Ihre E-Mail. Wir werden uns schnellstmöglich um Ihr Anliegen kümmern. Herzliche Grüße Ihr Street One Kundenservice Original E-Mail ------------------ miabeulen@gmail.com miabeulen@gmail.com Bewertung 4 Koop graag bij Street Koop graag bij Street One omdat de maten voor mij redelijk goed kloppen. Broeken en jeans zijn altijd van hetzelfde model en typenummer dan weet ik bijna zeker dat het past. tops moeten altijd met een elastische zoom zijn omdat ik een scoliose heb. bij de laatste zending was een shirtblouse zonder elastische zoom terwijl het wel in de beschrijving stond. Heel jammer. Vandaar 4 sterren Aktueller Kommentar von miabeulen@gmail.com, 10/05/2023 12:55 Bewertungsdetails Erstellt am 10/05/2023 12:55 Bearbeitet am Kanal street-one.nl Referenz 29166359 Transaktionsdatum Event
28 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed nagedacht over de verpakking

Geweldig die zak waarin het is geleverd. Is meteen ook geregeld dat je het ermee retour kunt sturen zonder dat je plakband noddig hebt om t dicht te maken. Er zit al een plakband in. Was echter fijn geweest als de foto op de website meer detail had gehad, want dan had ik iets anders besteld. Nu heb dus gebruik gemaakt van die handige retourzak.
Beoordeling melden
Antwoord van street-one.nl
30 mei 2023
Hallo Hallo beste Street One klant, bedankt voor uw review. We zijn altijd blij als onze klanten tevreden zijn. Uw opmerkingen en suggesties voor verbetering zijn belangrijk voor ons en zijn doorgegeven aan de betreffende afdeling. Wij danken u hartelijk voor uw inzet en hopen u binnenkort weer in onze online shop te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet van uw Street One Service Team
8 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zij hebben hun leuke kleding goed laten zien, eventueel worden Cecil producten erbij gehaald, als je iets specifieks zoekt, bv sjaals.. Als je een product aantikt, kun je het vergroten en in meerdere kleuren zien. Wel valt mij op dat de producten vaak heel groot uitvallen. Daar moet je dus van re voren rekening mee houden.
Beoordeling melden
Antwoord van street-one.nl
10 mrt. 2023
Hello dear Street One customer, thank you for your feedback and for taking the time to share your comments with us. Through suggestions and reactions from our customers, we can constantly improve our product variety and customer service to meet your needs. So please feel free to continue to share your comments and suggestions with us. Kind regards your Street One Service Team
14 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Je kan ze gewoon bellen!! En dan wordt je geweldig geholpen door één hele vriendelijke heer die zijn uiterste best voor je doet. En zijn woorden waar maakt Waar vindt je dit nog tegenwoordig👍 Dus alleen maar lof. Ik kocht een trui en daar zat een klein foutje aan, ik kon hem gelijk terug sturen en kreeg mijn geld terug👍
Beoordeling melden
JW
jeannette w.
wilhelminadorp
7 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Kwalitatief goede producten voor schappelijke prijzen. Aangeven welk model broek bij lichaamsbouw past. Ik ben vrij tenger van bouw en niet zo groot, het is steeds zoeken naar het type broek (naam) dat bij mij past. Ik vind het zonde van het versturen/terugzenden van producten die niet passen met het oog op milieu.
Beoordeling melden
3 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uit brievenbus….

Snelle levering,mooie kwaliteit polo’s,goede duidelijke website maar jammer dat de post ( tot 2 x toe ) het in de brievenbus propt terwijl het om een pakketje gaat. Mijn moeder van 83 moest er iemand bij halen om het samen uit brievenbus te peuteren. Graag twee polo’s in plat doosje doen !
Beoordeling melden
Antwoord van street-one.nl
3 aug. 2023
Hallo beste Street One klant, allereerst willen wij u bedanken voor uw review. Het spijt ons dat u reden heeft om te klagen over de levering door PostNL. Ons doel is ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent. Wij hebben de zaak doorgegeven aan PostNL en hopen dat dit u niet afschrikt en dat wij u snel weer in onze winkel mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet van uw Street One Service Team.
26 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima shirt

Shirtjes zitten lekker, heb er drie bijbesteld in verschillende kleuren en zijn niet zweterig. Hou er alleen wel rekening mee dat ze ietsje krimpen in breedte en lengte. Ik vond dat niet storend. Ik heb ze op een wolwasprogramma gewassen. Kortom leuke shirtjes voor redelijk bedrag.
Beoordeling melden
Antwoord van street-one.nl
26 jun. 2023
Hallo beste Street One klant, bedankt voor uw review. We zijn altijd blij als onze klanten tevreden zijn. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen in onze online shop. Met vriendelijke groeten van uw Street One Service Team.
9 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle en nette levering

De producten die ik had besteld had ik in no time in huis. Helaas paste enkele kledingstukken niet en die gingen dan ook retour. Deze waren ook erg snel verwerkt en van het te betalen bedrag afgehaald. Maar echt, hele leuke kleding, snelle levering en ook alles netjes verpakt!
Beoordeling melden
30 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een probleempje met de levering, mijn pakketje was bezorgd bij de buren, maar er stond niet bij welke buren. Na een aantal pogingen te hebben gedaan gaf ik het op en mailde ik Street one. Binnen notime had ik antwoord en kon ik mijn pakje ophalen. Wat een service!!
Beoordeling melden
5 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Street one

Bestelling loopt vlot alleen de bezorg dienst kan je niet van op aan, ze zeggen we komen die en die dag en wachten die bezorg dag krijg je een bericht , we komen de volgende dag , toch wel vervelend. Je wil toch niet altijd de buren er mee op zadelen met jouw pakketjes.
Beoordeling melden
13 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima product maar wel een foutieve aflevering.

Vlotte verzending maar foutieve aflevering (door bezorgdienst, niet zo goed voor imago van Street One). Helaas reageerde Street One (nog) niet op mijn bericht daarvover. Na enkele dagen, verkeerde bezorging, zelf opgelost. De gekochte producten zijn overigens prima.
Beoordeling melden
Antwoord van street-one.nl
13 sep. 2023
Hallo beste Street One klant, allereerst willen wij u bedanken voor uw review. Het spijt ons dat u reden heeft om te klagen over de levering door PostNL. Ons doel is ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent. Helaas hebben wij geen e-mail van u ontvangen, dus mocht u nog vragen hebben, dan verzoeken wij u uw verzoek nogmaals naar ons te sturen. Met vriendelijke groet van uw Street One Service Team.
2 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestel al jaren kleding van street one en nooit geen problemen.Snelle levering en als er een retour is wordt het bedrag ook snel weer teruggestort. Goede kwaliteit van de kleding en wordt altijd goed verpakt en keurig aangeleverd door Post. NL. Geen aanmerkingen.
Beoordeling melden
27 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
In de collectie meer gebruik maken van natuurlijke stoffen. Er zijn nog best veel artikelen van polyester. Ook meer verschillende printjes toepassen. Nu worden printjes te vaak gebruikt bijv in shirts, blouses en jurken, wat meer diversiteit is erg welkom.
Beoordeling melden
Antwoord van street-one.nl
1 jun. 2023
Geachte Street One-klant, bedankt voor uw beoordeling. Deze directe feedback geeft ons de mogelijkheid om onze service en prestaties voortdurend te verbeteren. Aangezien uw opmerkingen erg belangrijk voor ons zijn, hebben we ze doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling. Met vriendelijke groet, uw Street One-serviceteam
27 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, toen ik het terugstuurde, snel geld weer terug! Hele leuke mode, kijk wel vaak op de site. Winkel op Texel vind ik helemaal te gek! Zijn er niet meer van deze winkels? Wel vaak aan de grote kant, soms moet je een maatje minder nemen!
Beoordeling melden
Antwoord van street-one.nl
28 sep. 2023
Hallo beste Street One klant, wij waarderen je beoordeling en zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop. Je positieve feedback is zowel een stimulans als een bevestiging voor ons. Het zou ons een genoegen zijn je binnenkort weer in onze online shop te mogen verwelkomen. Vriendelijke groeten van je Street One Service Team
3 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden over street one, kleding is mooi en de maat die ik moet hebben klopt bijna altijd. Snelle levering en retour geld krijg je snel weer terug. Ik koop regelmatig bij street one en ben tot nu toe zeer tevreden en blij. Helga
Beoordeling melden
3 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie kleding

Duidelijk website, mooie kleding van prima kwaliteit, nette bezorging en meerdere betalingsmogelijkheden. Het is niet altijd duidelijk op welke dag en in welk tijdsvak de bestelling wordt bezorgd, maar dit kan ook aan PostNL liggen.
Beoordeling melden
Antwoord van street-one.nl
3 jun. 2023
Hallo beste Street One klant, bedankt voor uw review. We zijn altijd blij als onze klanten tevreden zijn. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen in onze online shop. Met vriendelijke groeten van uw Street One Service Team.
TK
T K.
De Krim
20 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede ervaring met Street one.

Beter? Ik zou niet weten wat. De retour ging super en telefonisch contact ook en de punten/ korting werden overgezet naar het omgeruilde product,*(2 mooie shirts) dat nu naar wens is. En snel verzonden Street one dankjewel.
Beoordeling melden