cecil.nl- Logo - Beoordelingen

cecil.nl
Beoordelingen:

963 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.503 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vind t alleen jammer dat als je iets terug stuurt en je wil dat artikel in een andere maat, dat je dat niet op het retour formulier kunt bestellen. En eerst kon ik veel makkelijker bestellen hoefde ik naar betalen te gaan..bank aan te klikken en het bedrag over te maken.Nu moet ik zelf weer de naam en het rekeningnummer invullen, dat vind ik lastig, weet niet waarom dat de laatste tijd veranderd is?
HR
Henny R.
Amsterdam

de meest kritische beoordeling

31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jammer we hebben vaker bestelling gedaan Jullie hadden het afgeleverd bij post nl Ik kreeg steeds een mail dat het nog niet bij post nl was en zou steeds een dag later komen en woensdag krijg ik van jullie een mail dat het is geannuleerd omdat het niet bij ons adres bezorgd kon worden en waarom niet weet ik nog niet Beetje raar. Gr H keep
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor cecil.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
HR
Henny R.
Amsterdam
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vind t alleen jammer dat als je iets terug stuurt en je wil dat artikel in een andere maat, dat je dat niet op het retour formulier kunt bestellen. En eerst kon ik veel makkelijker bestellen hoefde ik naar betalen te gaan..bank aan te klikken en het bedrag over te maken.Nu moet ik zelf weer de naam en het rekeningnummer invullen, dat vind ik lastig, weet niet waarom dat de laatste tijd veranderd is?
Beoordeling melden
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De maten kloppen niet, er stond vermeld dat het kledingstuk groter uitvalt maar 1 maat kleiner was nog veel te groot. Je moet dan opnieuw bestellen, korting vervalt, beetje een gedoe. Is overigens na 1 telefoontje heel prima opgelost
Beoordeling melden
Antwoord van cecil.nl
16 okt 2023
Hallo beste CECIL klant, bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons zeer dat het artikel niet paste. We zijn des te blijer dat uw probleem telefonisch naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groeten van jouw CECIL Service Team
12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keurige kleding, past perfect. Misschien zouden jullie wat meer aan de kleurechtheid kunnen doen. ' t Wordt jammer genoeg snel vaal na het wassen.
Beoordeling melden
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. -minpuntje- tijdens geldigheid van kortingscode, was van mijn bestelling 1 artikel niet de juiste maat. Aangegeven graag die maat nog na te bestellen. Na 2 dagen bericht dat de juiste maat er was. Helaas kon de kortingscode niet meer worden toegepast. De tijd was net om. ( had ik ook niet om de juiste maat hoeven na te vragen).
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het verschil in maten is vervelend, de ene keer moet je maat l hebben, een andere keer xxl….daardoor moet je vaker wat terugsturen. De kwaliteit van de kleding is eigenlijk erg goed, gaat lang mee. Met af en toe een uitzondering, dat een blouse snel verkleurd of de stof snel slijt. Maar dat is zelden
Beoordeling melden
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

De site is prima

Op zich is er niets met de site mis. Alleen de mensen die de producten in pakken mogen wel beter opletten, ik had een groene broek besteld en ik kreeg een beige. Ik heb er verder niet mee gedaan omdat de maat goed is en ik geen zin heb in het gedoe van terug sturen enz.
Beoordeling melden
Antwoord van cecil.nl
27 jul 2023
Hallo beste CECIL klant, bedankt voor uw review. Deze directe feedback geeft ons de mogelijkheid om onze service en prestaties voortdurend te verbeteren. Aangezien uw opmerkingen erg belangrijk voor ons zijn, hebben wij ze doorgestuurd naar de betreffende afdeling. Tot slot willen wij ons verontschuldigen voor het veroorzaakte ongemak en wensen wij u een prettige dag toe. Met vriendelijke groet van uw CECIL Service Team
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit kleding. Snelle levering, Had echter zondag jurk besteld, kreeg hem dinsdag. Woensdag 40% korting, maar klantenservice kon niks voor mij betekenen. Langer dan 48 uur eerder besteld. Mij lijkt mij eerlijker om dat te doen 48 uur na levering.
Beoordeling melden
Antwoord van cecil.nl
17 jul 2023
Hallo beste CECIL klant, bedankt voor uw review. Uw opmerkingen en suggesties voor verbetering zijn belangrijk voor ons en zijn doorgegeven aan de betreffende afdeling. Wij danken u hartelijk voor uw inzet en hopen u binnenkort weer in onze online shop te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet van uw CECIL Service Team
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuke kleding . Mooie kwaliteit. Met een grote cup toch passende kleding kunnen kopen . Erg blij mee . Ik draag maat l Tip ik ben gek ook op zwart dat mag wel wat meer in de collectie! Verder alles top. Personeel ook behulpzaam,geduldig,lief
Beoordeling melden
IS
Ineke S.
Tilburg
22 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie jurk

De jurk die ik besteld heb, is helemaal goed. De kleuren zijn zoals op de website. Het materiaal is prima en de jurk is netjes afgewerkt. De verzending ging erg snel en de jurk was goed verpakt. Ik ben weer helemaal tevreden.
Beoordeling melden
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat de verzendkosten gestegen zijn. Kwaliteit is soms minder geworden. Zo ook mijn laatste bestelling. Ook de prijzen zijn behoorlijk gestegen. Het wachten is op aanbiedingen. Blouses veelal het zelfde model.
Beoordeling melden
Antwoord van cecil.nl
14 sep 2023
Hallo beste CECIL klant, bedankt voor uw review. Uw opmerkingen en suggesties voor verbetering zijn belangrijk voor ons en zijn doorgegeven aan de betreffende afdeling. Wij danken u hartelijk voor uw inzet en hopen u binnenkort weer in onze online shop te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet van uw CECIL Service Team
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en afhandeling

Snelle levering en snelle afhandeling retouren. Helemaal top. Alleen de maat??? Bij sommige shirtjes staat vermeld dat ze groot uitvallen, maar dan nog veel te groot. Jammer, nu moest bijna hele bestelling retour.
Beoordeling melden
Antwoord van cecil.nl
4 aug 2023
Hallo beste CECIL klant, bedankt voor uw feedback. Jammer dat de door u bestelde goederen niet aan uw verwachtingen voldeden. Onze klantenservice neemt binnenkort contact met u op via e-mail. Met vriendelijke groet van uw CECIL Service Team
GV
Gonny v.
Wijk bij Duurstede
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering zou echt beter kunnen. Wanneer je op donderdag een bestelling doet dan komt het pas op dinsdag of woensdag en dat is echt te lang wachten. Nu ook weer. Bestel je eerder in de week dan is het er met een dag
Beoordeling melden
Antwoord van cecil.nl
10 jul 2023
Bedankt voor uw commentaar Hallo beste CECIL klant, bedankt voor uw review en dat u de tijd heeft genomen om uw opmerkingen met ons te delen. Suggesties en reacties van onze klanten helpen ons om ons assortiment en onze klantenservice voortdurend te verbeteren om aan uw behoeften te voldoen. Aarzel dus niet om uw opmerkingen en suggesties met ons te blijven delen. Met vriendelijke groet van uw CECIL Service Team
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden over Cecil ..maat M past mij altijd perfect..moet zelden iets terug sturen !! Als ik iets moet terug sturen is het om dat de kleur afwijkt van de online versie !! Das weleens jammer !! Gr Marleen !!
Beoordeling melden
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

De kleding van cecil is altijd van…goede kwaliteit

De kleding van cecil is altijd van goede kwaliteit Het is alleen jammer dat de maten vaak niet kloppen Ik heb meestal xl maar dat viel toch wel wat groot De laatste keren bestelde ik een L die waren te klein
Beoordeling melden
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen en betalen en retourneren gaat erg makkelijk. Geen problemen er mee gehad. En als de retourzending wat lang duurt voor het geld terug is dan wordt je door de klantenservice netjes geholpen.
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kleding ziet er vaak leuk uit, maar als ik het dan aan heb valt het toch soms wat tegen. Er is hier in de buurt geen Cecil winkel, dus ik bestel regelmatig iets, maar stuur ook weer artikelen terug.
Beoordeling melden
Antwoord van cecil.nl
10 jul 2023
Bedankt voor uw commentaar Hallo beste Street CECIL klant, bedankt voor uw review en dat u de tijd heeft genomen om uw opmerkingen met ons te delen. Suggesties en reacties van onze klanten helpen ons om ons assortiment en onze klantenservice voortdurend te verbeteren om aan uw behoeften te voldoen. Aarzel dus niet om uw opmerkingen en suggesties met ons te blijven delen. Met vriendelijke groet van uw CECIL Service Team
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keurige en vrij snelle financiële afhandeling ook bij retourneren. Milieuvriendelijke maar ook vrij sterke verpakkingen. Kleurige/fleurige kleding die ook vrij sterk is en comfortabel om te dragen.
Beoordeling melden
Antwoord van cecil.nl
22 aug 2023
Hallo beste CECIL-klanten, bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent en zouden blij zijn als u ons de volgende keer 5 sterren geeft. Met vriendelijke groet, uw CECIL-serviceteam
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De prijs/kwaliteit is prima in orde. Het is ook heel fijn dat de maten die worden opgegeven altijd kloppen. Valt de kleding groter of kleiner uit staat het er altijd bij en pas je je maat aan.
Beoordeling melden
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De broek was op tijd gebracht helaas te groot ik heb hem terug gestuurd en hoop dat ik een maat kleiner teruggestuurd krijg. De andere broek was al een kleinere maat en zit goed dankjewel
Beoordeling melden
Antwoord van cecil.nl
16 aug 2023
Hallo lieve CECIL-klanten, bedankt voor uw beoordeling. Helaas is een directe omruiling om technische redenen niet mogelijk. U kunt het ongeschikte artikel gratis retourneren en gewoon een vervangende bestelling plaatsen. Met vriendelijke groet, uw CECIL-serviceteam
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie broek. Ook is de combinatie van een broek die in de taille netjes aansluit en die op de billen niet trekt fijn! Prijs kwaliteit verhouding is nu in de uitverkoop zeer gunstig!
Beoordeling melden