jeanscentre.nl- Logo - Reviews

jeanscentre.nl

10.063 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden23.748 reviews in totaal

jeanscentre.nl- Logo - Reviews

jeanscentre.nl

De reviews voor jeanscentre.nl zijn constant positief. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over het vriendelijke, behulpzame en deskundige personeel. De service wordt als snel, oplossingsgericht en klantgericht ervaren, met veel lof voor het soepele retourbeleid en de snelle afhandeling van problemen. Bestellen en levering verlopen meestal makkelijk en snel. De kwaliteit van de kleding, de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, het ruime assortiment en het maatadvies worden vaak geprezen. Ook de beschikbaarheid van verschillende maten en de variatie in kleuren vallen goed in de smaak. Toch zijn er enkele verbeterpunten. Sommige klanten melden negatieve ervaringen met onvriendelijk personeel. Er is regelmatig kritiek op gespreide leveringen, langere levertijden en onduidelijkheid of verwerkingstijd bij retouren. Daarnaast ervaren klanten soms inconsistentie in kwaliteit, snelle slijtage van kleding en afwijkende of inconsistente pasvormen. Ook wordt door sommigen meer variatie of meer merken in het assortiment gewenst.

Reviews voor jeanscentre.nl

LV
Leontine. v.
Opzich fijne side. Maar als ik een set zie, dan krijg ik onder het jasje niet te zien waar ik de broek kan vinden. Daar moet ik zelf naar op zoek. Op zich een gemis, juist de broek erbij aandragen is fijner voor de klant. Maar ook de voorstellen van "misschien vindt u dit ook leuk" mis ik. Nu moet ik zoeken en jullie verkopen minder denk ik. Die site kan echt beter.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness Jeans Centre
De Jeans Centre in Putten is een top winkel! Lieve medewerkers en elke keer als ik broeken ga kopen, slaag ik! Super fijn. Online kopen is ook heel fijn, super vaak goede aanbiedingen en super service!
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en dat je zo tevreden bent met onze shop en stores. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Erg tevreden over de snelle reactie en hoe het wordt opgelost. Had een verkeerd item in het pakket, wat na een mail snel opgelost werd. Zelfs toen ik een maat kleiner wilde bestellen en mijn kortings code was vergeten in te vullen, werd ook goed op gereageerd. Dus je ik ben zeeeer tevreden.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Fijne service. Wel vreemd dat ik voor een jack, dat uit andere Jeanscentre vandaan gehaald moet worden, eerst betaald moet worden. Bij binnenkomst kon ik het passen terwijl ik al betaald heb. Dat is anders als de jack al in de winkel lag.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van jou review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Altijd vriendelijke verkopers, weten snel wat je wilt goede voorraad. En als het niet op voorraad is gaan ze het bestellen, meestal is het met een paar dagen in de winkel of bij je thuis. Almelo is super fijne verkoopsters.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Soms valt de lengte niet helemaal goed. 2 broeken besteld zelfde lengte 30 maar de een valt toch stukje korter. Ook al keer met een grijze gehad. En omdat ze hetzelfde zijn, kaartjes er al afgeknipt maar dat kan ik beter niet weer doen. Verder super fijne broeken.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness Jeans Centre
Had 2 broeken gekocht voor 110 euro. 1 paste niet dus retour gestuurd en op bon aangegeven dat ik een andere bon wilde, maar erbij en welke. Niet gekregen. Nu bestel ik de broek zo en betaal ik 89,99. En dus ook voor eerste broek. Vervelend dat dit dan niet kan voor de 110 euro
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jou review. Wij willen je vragen een e-mail te sturen naar: klantenservice@jeanscentre.nl. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

broekmaat

Ik heb laatst een broek gekocht. Deze was te lang. Omdat ik hem gedragen had kon ik hem niet inwisselen. Dat accepteer ik. Ik kocht ter plekke nog een broek van dit model en kleur met dezelfde waist maar dan met een kortere lengte. Nu werd er bij de aankoop gezegd dat het verkeerde maatlabel op de broek stond van een grotere waist 34 dan de eigenlijke 33. Ik vertrouw uw verkoper ter plekke. Bij thuiskomen en dragen van de broek blijkt de waist duidelijk 34 te zijn, dus een verkeerde maat. Ik keer terug naar uw winkel en er worden allerlei zaken beweerd. Er wordt ontkend dat uw collega gezegd had dat het label verkeerd was. Er word verwarring gezaaid met andere maten. En mijn feitelijke weergave word in twijfel getrokken. Ik koop al jaren broeken bij jullie. Ter waarde van duizenden euro's. Ik vind het vervelend zo behandeld te worden. Vriendelijke groet
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review en feedback. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness Jeans Centre
Vriendelijk personeel, kleding van goede kwaliteit. Bestelde kleding kan in winkel opgehaald worden en ook daar indien nodig retour. Geld wordt snel teruggestort. Minpunt: het duurt lang voordat de bestelde items in de winkel afgehaald kunnen worden.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review. Met vriendelijke groet, Customer Happiness Jeans Centre
Jammer dat verkoopster alleen was ivm zieke collega, dus moest ze telefoon aannemen tijdens mij helpen, en vergat dat het jasje inmiddels €15 goedkoper was. Ik had jasje dag eerder al betaald.. Hier belde ik later over en werd het alsnog gecorrigeerd. Netjes geregeld door verkoopster!!
Antwoord van jeanscentre.nl
Jeans Centre winkelcentrum Woensel was top! Goed geholpen met advies, kleur en model, maar ook toen de lengte van de jeans niet in de winkel voorradig was werd er direct actie ondernomen en werden deze kostenloos toegezonden. Helemaal top!!
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de service in de winkel. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Aankoop met VVV cadeaubonnen op de website

Tot een bedrag van € 50,- is het mogelijk te betalen met bonnen. Ik wilde op de website mijn aankoop doen met 2 VVV bonnen. Dat bleek helaas niet mogelijk. Ik kon slechts 1 bon invullen en er was geen mogelijkheid om een 2e bon toe te voegen. Daarom heb ik de transactie afgebroken. Ik kreeg de mededeling dat ik de 1e bon met een bepaalde code niet meer kon gebruiken. Via de website van VVV cadeaubonnen.nl kon ik zien dat de bon geincasseerd was dor JC en dat het saldo op de kaart € 0,- was. Ik heb hierover een mail gestuurd naar JC en kreeg al snel een antwoord met excuses en dat het bedrag binnen 4 á 5 dagen gestort zou worden op mijn rekening. Dit was al na 3 gebeurt, waarvoor mijn grote dank. Blijft echter het feit dat 2 bonnen opvoeren voor je aankoop niet mogelijk is!
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness Jeans Centre

Snelle reactie en oplossing bij vragen.

Ik bestel regelmatig bij jeans centre, voor mijn puberzonen maar ook voor mezelf. Goeie prijs kwaliteit-verhouding. Vragen worden meteen opgepakt en naar tevredenheid opgelost.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Ik kom bij Jeans centre Veldhoven en daar is het winkel personeel zo aardig en behulpzaam. Verder vind ik het super hoe snel jullie zijn met terugstorten van geld als je iets retour zenden wat ik overigens altijd via de winkel doe en dat is super fijn en goed geregeld. Top winkel 🫱
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness Jeans Centre

Snel , correcte maten, mooie kwaliteit

Ik bestel de spijkerbroeken graag van García. Nu ik mijn maat weet, is het bestellen zo klaar, ook een andere broek met een truitje goede maten. Alles ziet er mooi uit en de spijker broeken gaan heel lang mee !
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Volgende 1 week voor de actie spijkerbroek gekocht bij jeans centr Amersfoort, v €80,- een week later de actie 2 voor €110,- de zelfde broeken gekocht via internet. , wij kopen bijna altijd bij jullie ,, verkoper weet dit natuurlijk wel ,, we voelde ons wel een beetje in de maling genomen ,, erg jammer.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jou review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Top service bij Jeans Centre Alkmaar

De service in de winkel in Alkmaar is uitstekend. Ik ben er drie keer geweest en elke keer waren de medewerkers buitengewoon vriendelijk en professioneel. De tweede bestelling verliep vlekkeloos. Alleen over de eerste bestelling ontving ik geen bevestiging per mail. Voor de rest: perfect! :)
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze winkel te Alkmaar. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
via de klantenservice niet echt vriendelijk geholpen, de verkoopster in breda daar in tegen was super vriendelijk en behulpzaam, zonder probleem bestelde en verkeerde jeans retour genomen, juiste uitleg waar het fout is gegaan en nieuwe besteld . compliment, maak je niet vaak mee in winkels.
Antwoord van jeanscentre.nl
Producten zijn prima. De service in de winkel bij eerste bezoek niet. Weinig kennis van de producten en hun eigen systeem. De broek die ik wilde kopen had een vlek, er zou een broek uit ander filiaal worden besteld en ik zou een mailtje krijgen. Een kwartier later kreeg ik dat mailtje al, dus ik naar de winkel. Was de broek met vlek ingepakt. Op dat moment ben ik goed geholpen en is er alsnog besteld in een ander filiaal dichtbij en die broek kwam uiteindelijk aan. Al met al best wat vertraging en verwarring dus ik denk dat daar winst te behalen valt.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jouw review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Bij een actie je personeel niet in die oudbollige supermarkt schorten laten lopen. Daar is toch wel wat hippers voor te verzinnen. . Verder hebben jullie een winkel met kleding waar ik goed kan slagen. Ook al ben je 62.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van jou positieve review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness