debestelbox.nl- Logo - Beoordelingen

debestelbox.nl
Beoordelingen:

154 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden866 beoordelingen in totaal  

4,19
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 aug 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
debestelbox.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
In eerste instantie was de bezorging van een verrassing voor een vriendin vertraagd, daarna kreeg ik steeds opnieuw bericht van de vervoeder over een ander bezorgmoment, verwarrend en onwenselijk want het ging om verse producten. De bestelbox heeft dit super goed opgelost, mij goed geïnformeerd en bleef de bestelling volgen totdat bevestigd werd dat de verrassing goed ontvangen werd. Er kan altijd iets mis gaan, de manier waarop het wordt opgelost is dan belangrijk!

de meest kritische beoordeling

13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is lastig om contact te krijgen. En ook vooral reactie te ontvangen op je klacht/vraag. Bij een bestelling op dinsdag met het verzoek voor levering op zaterdag, op de verjaardag van mijn zus gaat het nog mis. Waarschijnlijk (wat ik uit de track en trace kon halen is het pakketje vrijdag te laat afgegeven op een DHL-servicepunt, waardoor het pakketje niet zaterdag maar pas op maandag is bezorgd. En daarna ook geen tegemoetkoming ontvangen voor in mijn ogen mijn gegronde klacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor debestelbox.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
HB
Hanny B.
Ochtrup-Duitsland
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Samenstelling pakket prima, aflevering niet volgens belofte

Samenstelling pakket prima; afsrtemming prima. Site beloofd voor 17:00 besteld volgende dag geleverd. Dat werd dus twee dagen later (en te laat dus voor de aanleiding).
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
18 jul 2023
Wanneer het mogelijk is, is het advies om een cadeaubox ruim voor de gelegenheid te bezorgen. Op de dag van de gelegenheid, een BBQ in dit geval, is uiteraard gewenst maar er is geen enkele landelijke vervoerder die 100% levergarantie biedt. DHL bezorgt ca. 95% van onze boxen keurig op tijd, ze worden ook meermaals per dag bij ons afgehaald, maar het kan voorkomen dat er vertraging optreedt. Net als in jouw geval helaas. Wij hopen wel dat de Bierproeverijen alsnog hebben gesmaakt!! Excuus voor het ongemak...
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super snel bezorgd en heel vers

Super snel bezorgd. Ik had een snoepbox besteld met allemaal Oud Hollands snoep. Het snoep was super leuk ingepakt en ook heel erg vers. Complimenten!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
Oud-Hollandse Snoepbox is altijd een leuk cadeautje om te krijgen en zeker erg lekker!! Bedankt voor de complimenten :)
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top service, telefonisch bereikbaar, snel antwoord op mijn vraag en denken met je mee, zodat je bestelling, in deze drukke maand op tijd in huis is!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
11 dec 2023
Bedankt voor deze top review! Wij zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze service! :)
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super leuk en lekker cadeautje om te geven

Het was een cadeautje en diegene vond het een super leuk, lekker en gevarieerd pakket. Het zag er goed verzorgd uit en diegene heeft ervan genoten.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
31 okt 2023
Super leuk om te horen! 💪🏻🎁
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het was netjes op tijd allemaal. En wij werden erg goed geholpen door de klantenservice en Sales afdeling bij het samenstellen van onze zomerboxen.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 aug 2023
Fijn dat alles op tijd was. De klantenservice helpt je graag met elke vraag! :)
13 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geweldige service. Bijzonder vriendelijke en meedenkende dame aan de telefoon en de persoonlijke wensen zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
14 aug 2023
Wat een mooi compliment! Hier zijn we blij mee :)
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel erg tevreden! Er wordt ook goed meegedacht! Ik had per ongeluk te vroeg iets besteld maar werd hier gelijk over gebeld. Top service!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
Het meedenken met onze klanten doen we graag. Fijn om te horen dat de klantenservice goed zijn best heeft gedaan!!
WW
Wendy W.
Alkmaar
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Netjes geleverd, optijd binnen gekomen, erg tevreden, zou er zeker vaker bestellen en leuk om te geven of te krijgen voor elke gelegenheid.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
25 okt 2023
Heel leuk om te horen. Dank je wel voor je mooie review 💪🏻.
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat het met Dhl wordt bezorgd. De box was geweldig! We hebben er alleen behoorlijk wat werk van gehad om hem in handen te krijgen.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
18 jul 2023
Wanneer er een vervoerder is met 100% levergarantie op de gewenste bezorgdag, staan wij vooraan maar helaas kan niemand dit waarmaken... In jouw geval heeft DHL de box bij de 1ste poging niet kunnen leveren, omdat de ontvanger niet opendeed. Vervolgens is er een verzoek binnengekomen voor levering bij een Servicepoint. Het doen van een dergelijk verzoek is aan de besteller/ontvanger en uiteraard niet aan ons. Hierdoor heeft de box wel nog een dag vertraging opgelopen. Hopelijk is de box óók door de ontvanger als geweldig ervaren!!
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erg goed en professioneel ingepakt, zorgvuldig en stevig. Snel afgeleverd. Als je twijfelt, doen ! De bier smaken hebben indruk gemaakt.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
Dit zijn recensies waar we blij van worden! Fijn dat de biertjes lekker waren :)
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top service! DHL bezorging was slecht, maar daar kon De Bestelbox niks aan doen. Toch als vergoeding een nieuw pakket mogen versturen.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
6 jun 2023
Dank voor je reactie en fijn dat we hebben kunnen helpen! We vinden vrijwel altijd een oplossing wanneer iets niet gaat zoals gewenst en zorgen alsnog voor een (glim)lach bij de ontvanger :)
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling was verkeerd gegaan omgewisseld met een andere box maar direct opgelost En mijn petekind vond het een origineel kado
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
22 jun 2023
Dank voor de waardering, heel fijn!! Wij doen er alles aan om de juiste box bij de juiste ontvanger te krijgen maar het blijft mensenwerk. Ondanks dat het eigenlijk niet mag, sluipt er weleens een foutje in... Geweldig om te lezen dat het cadeau alsnog goed is ontvangen. Excuus nogmaals!
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service!

DHL had de bezorging verprutst, maar fantastisch opgelost door Bestelbox. Goede service, ontzettend vriendelijk te woord gestaan.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
4 sep 2023
Dank je wel! Fijn dat je je ervaring met ons goed is geweest. Heel leuk om te horen 💪🏻🎁
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service!

Voor het bestellen had ik nog een vraag over de levering. Ik ben super snel geholpen via de klantenservice! Hele fijne service.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 aug 2023
Wij staan altijd klaar om alle vragen zo goed en snel mogelijk te beantwoorden! :)
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dit is zo leuk om te geven. Ontvangers reageren blij verrast. En er is ook voor een kleinere portemonnee keuze.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
18 dec 2023
Wat een leuke review! Erg leuk om je enthousiasme te lezen.
17 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfect!

netjes bezorgt in een mooie doos inpakpapier er omheen en gegeven aan onze schoonzoon die er heel blij mee was.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
25 aug 2023
Super leuk om te horen! Bedankt voor de mooie review. Daar doen wij het voor 💪🏻
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super leuke box cadeau gegeven. Werd ook vriendelijk geholpen door de medewerkers toen ik een vraag had. Top!!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 aug 2023
Leuk om te horen dat het cadeau goed is ontvangen! Vriendelijke personeel staat altijd klaar voor een vraag!
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

perfecte verrassing

makkelijk bestellen bezorgen op hewenste datum en je kan een pakket voorzien van een persoonlijke boodschap
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
15 nov 2023
Dank je wel voor de mooie review! En het delen van je prettige ervaring met ons.
11 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top

Superleuke box laten bezorgen als verrassing voor een verjaardag. Origineel en snel geleverd. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
12 jun 2023
Fijn om te horen dat je de Filmbox zo leuk vindt! Nu nog hopen dat de film net zo goed zal bevallen :)
CP
C P.
Koudum
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn dochter en schoonzoon vonden het een geweldige box. En alles smaakte heel lekker, zeiden ze.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
25 aug 2023
Heel leuk om te horen! Dank je wel voor het schrijven van deze review. En goed om te horen dat hij in de smaak is gevallen.